IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

2 Oldal V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Keresés
forumkereso.hu
Mit keresel?   hozzászólásokat   témákat
Keresés itt: RapidShare autómata letöltő

> RapidShare autómata letöltő, FREE USER-eknek
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 02. 05. 21:15
Létrehozva: #21

Újonc
*

Csoport: Látogató
Regisztrált: 2006. 01. 09.
Azonosító: 13,330

IDÉZET(Green @ 2009. 02. 05. 21:00) *
IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 02. 05. 14:12) *
IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 02. 04. 00:39) *
IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 02. 03. 22:30) *
IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 02. 01. 18:23) *
Elérhető a 2.6-os verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.

Elérhető a 2.63-as verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre, vagy letölthető a program honlapjáról a telepítős változat vagy innen:
http://data.hu/get/1154537/RapidShare_leto..._setup.zip.html

valaki írta h múködtethető mac-en, majd megkeresem és felteszem a weblapra. a gyikba.

Machintos alá:
Vas Imre szerzeménye:
"Nos a macintosh platformon dolgozók is tudják használni a letöltőt a következőképpen.

A Crossover emulátor programot (http://www.codeweavers.com/products/cxmac/) kell telepíteni a mac-re. Ez a program egyszerűen kezelhető és kilehet választani, hogy milyen win verziót használjon a program (95, xp, stb) Ebben a programban van lehetőség nem csaka crossover által felajánlott programokat installálni, hanem bármilyen win-es cuccot. Ezek közül sajnos nem mindegyik indul el az emuláttoral, viszont ez a letöltő program működik. Én XP alá installáltam és szépen megbízhatóan működik.

delfinkutya"

Crossovertöl én jobban szeretem a vmware fusion-t, azzal még nem volt olyan ami nem indult volna el, de legjobb mindenféle emulátor mellőzése szerintem. Egyébként most is vmware alol megy a progi nálam.

Ok, nekem ezt írták levélben, én csak továbbítottam, MAC-alól nem tudom tesztelni.

--------------------
AIRBRUSH FESTÉST vállalok (Számítógép, autó, motor, telefonok,gitárok,bukósisak,...) olcsón! Valamint plexis oldallapokra és egyéb helyekre matrica (auto,üveg,kirakat,sz.g,...) készítés. www.airbrushfestes.fw.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2009. 02. 17. 19:23
Létrehozva: #22

Főállású fórumozó
Csoport kép

Csoport: A Rend Őre
Regisztrált: --
Innen: Balassagyarmat
Azonosító: 3,279

Nem oldható meg, hogy miközben a progit használja az ember, addig ne módosítsa más oldalak sütijeit?

Csak mert azt tapasztaltam, hogy amíg használom, addig rendre a korábban más oldalakon - ahol megjegyeztetem a belépésemet (hogy ne kelljen folyton belépni) -, rendre 'elfelejtődnek' ezek (pár oldal, ahol ezt észrevenni: a BOINC projektek oldalain /pl.: setiweb.ssl.berkeley.edu, einstein.phys.uwm.edu, szdg.lpds.sztaki.hu/; a prohardver fórumoldalain, kamba.hu-n, goldengate.hu-n). Vagyis vagy módosít valamit a sütiken, vagy töröl belőlük párat.

Ja, IE-t használok; nem tudom, Firefox (vagy Chrome illetve Opera) alatt is fennállnak-e ezek.

--------------------
"Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
"Skizofrén vagyok... és én is."

Szerintem... De hol a gumicsirkém?!?

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 02. 20. 09:39
Létrehozva: #23

Újonc
*

IDÉZET(Joci @ 2009. 02. 17. 19:23) *
Nem oldható meg, hogy miközben a progit használja az ember, addig ne módosítsa más oldalak sütijeit?

Csak mert azt tapasztaltam, hogy amíg használom, addig rendre a korábban más oldalakon - ahol megjegyeztetem a belépésemet (hogy ne kelljen folyton belépni) -, rendre 'elfelejtődnek' ezek (pár oldal, ahol ezt észrevenni: a BOINC projektek oldalain /pl.: setiweb.ssl.berkeley.edu, einstein.phys.uwm.edu, szdg.lpds.sztaki.hu/; a prohardver fórumoldalain, kamba.hu-n, goldengate.hu-n). Vagyis vagy módosít valamit a sütiken, vagy töröl belőlük párat.

Ja, IE-t használok; nem tudom, Firefox (vagy Chrome illetve Opera) alatt is fennállnak-e ezek.

Csak IE alatt és ez egy gyors megoldás volt h törlöm az összeset, az ujban már ki van javítva csak ez még nem jelent meg.

--------------------
AIRBRUSH FESTÉST vállalok (Számítógép, autó, motor, telefonok,gitárok,bukósisak,...) olcsón! Valamint plexis oldallapokra és egyéb helyekre matrica (auto,üveg,kirakat,sz.g,...) készítés. www.airbrushfestes.fw.hu

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2009. 02. 20. 10:39
Létrehozva: #24

Főállású fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 02. 20. 08:39) *
IDÉZET(Joci @ 2009. 02. 17. 19:23) *

Csak IE alatt és ez egy gyors megoldás volt h törlöm az összeset, az ujban már ki van javítva csak ez még nem jelent meg.

Előre is köszi!

--------------------

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 02. 25. 23:35
Létrehozva: #25

Újonc
*

==========================================================

Elérhető a 2.64-as verzió! Az előző verziók egyikéből frissíthető erre.

==========================================================

--------------------

+Quote Post
kidpepi
hozzászólás 2009. 03. 14. 21:14
Létrehozva: #26

Tag

Regisztrált: 2006. 10. 28.
Innen: Budapest
Azonosító: 16,284

Nagyon tetszik a vágólapfigyelés, azzal együtt, hogy egyszerre több linket is be lehet másolni. thumbsup.gif
Sokkal kellemesebb így, mint egyenként hozzáadogatni a őket smile.gif

--------------------
Gigabyte GA-P35-DS3 (rev. 2.0), E4500+Hyper TX2, Super Talent T800UX2GC4 4x1GB DDR2-800, Gigabyte 2600XT, Samsung 500GB sata, Samsung 250GB pata, NEC DVD-RW AD-7241S, FSP BluestormII. 500W, Raidmax Sagitta II; IBM Thinkpad X41

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 03. 15. 21:11
Létrehozva: #27

Újonc
*

Lehet frissíteni 2.66-ra.

--------------------

+Quote Post
...
hozzászólás 2009. 05. 25. 15:18
Létrehozva: #28

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 05. 25.
Azonosító: 32,296

kipróbáltam programot és egy fájlt letöltött de a másodiknál az írta h másik rapid szál fut és mostmár sehogyse tudok letölteni a rapidshre-ról. segítsetek, mit csináljak? am fix ip-s vagyok

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 05. 25. 16:20
Létrehozva: #29

Újonc
*

IDÉZET(... @ 2009. 05. 25. 15:18) *
kipróbáltam programot és egy fájlt letöltött de a másodiknál az írta h másik rapid szál fut és mostmár sehogyse tudok letölteni a rapidshre-ról. segítsetek, mit csináljak? am fix ip-s vagyok

Hi

Próbálj meg letölteni böngészőn keresztül egy fájlt és nézd meg h amikor kiírja h már töltesz egy szálon akkor ott azt hiszem kiírja a fájl nevét is amit elvileg töltesz, ha ismerős akkor felakadt vagy valami más gond van ha nem akkor viszont a netszolgáltatód (általában a kicsik) kiosztotta másnak is az IP-d és az illető tölt, ezért nem tudsz te. A program ilyen gondot biztos nem okoz.

--------------------

+Quote Post
...
hozzászólás 2009. 05. 25. 18:15
Létrehozva: #30

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 05. 25.
Azonosító: 32,296

IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 05. 25. 16:20) *

Hi

Próbálj meg letölteni böngészőn keresztül egy fájlt és nézd meg h amikor kiírja h már töltesz egy szálon akkor ott azt hiszem kiírja a fájl nevét is amit elvileg töltesz, ha ismerős akkor felakadt vagy valami más gond van ha nem akkor viszont a netszolgáltatód (általában a kicsik) kiosztotta másnak is az IP-d és az illető tölt, ezért nem tudsz te. A program ilyen gondot biztos nem okoz.

sajnos nem írja a címét, de szerintem amiko rámentem a megállításra akko lehet h nem állította meg a letöltést és felakadt és most nem mutatja sehol h letöltene bármit is, de mást letölteni nem enged. és már kb 2 órája volt és annyi ideig más biztos nem töltheti mert a program a rapidshare letöltő próbálja elindítani a a letöltést. és szerintem nem oszthatja ki másnak mert van router...

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 05. 25. 19:34
Létrehozva: #31

Újonc
*

IDÉZET(... @ 2009. 05. 25. 18:15) *
IDÉZET(Mr-Pamacs @ 2009. 05. 25. 16:20) *

Hi

sajnos nem írja a címét, de szerintem amiko rámentem a megállításra akko lehet h nem állította meg a letöltést és felakadt és most nem mutatja sehol h letöltene bármit is, de mást letölteni nem enged. és már kb 2 órája volt és annyi ideig más biztos nem töltheti mert a program a rapidshare letöltő próbálja elindítani a a letöltést. és szerintem nem oszthatja ki másnak mert van router...

Az IP-t nem a router osztja ki, pontosabban az is oszt de az lan ip és a rapid meg a wan ip-t figyeli,biztos h nem a progival lesz a gond. Melyik szolgáltatónál vagy? Egyszerű, nézd meg mi az IP-d, bonts kapcsolatot, várj vagy 2 percet majd kapcsolódj a netre, ha ugyan az maradt akkor már pl fix ip-s vagy, és akkor valószínűleg a szolgáltatód másnak is kiosztotta azt az IP-t.

--------------------

+Quote Post
LeNNox
hozzászólás 2009. 07. 10. 12:39
Létrehozva: #32

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 07. 10.
Azonosító: 33,495

Üdv!
Az lenne a kérdésem, h: Hogy lehet betenni egyszerre több linket a progiba? Nem jöttem még rá. A válasz előre is köszi!

+Quote Post
Chabi
hozzászólás 2009. 07. 10. 16:27
Létrehozva: #33

Látogató
**

Regisztrált: 2006. 06. 05.
Azonosító: 14,806

Indítsd el a programot. Jelöld ki a linket és jobbgomb click --> másol, így tovább a többit.

+Quote Post
Mr-Pamacs
hozzászólás 2009. 07. 11. 07:12
Létrehozva: #34

Újonc
*

IDÉZET(LeNNox @ 2009. 07. 10. 12:39) *
Üdv!
Az lenne a kérdésem, h: Hogy lehet betenni egyszerre több linket a progiba? Nem jöttem még rá. A válasz előre is köszi!

Vágólapfigyelőt kapcsold be, vagy a linkeket tedd egy fájlba és megnyitás gomb.

--------------------

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2009. 07. 15. 15:28
Létrehozva: #35

Főállású fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Chabi @ 2009. 07. 10. 16:27) *
Indítsd el a programot. Jelöld ki a linket és jobbgomb click --> másol, így tovább a többit.

Nem kell egyesével kijelölgetni, hanem kijelölöd az összeset egyszerre, és vágólapra másolásnál már az összes bekerül a letöltések közé.

--------------------

+Quote Post
Chabi
hozzászólás 2009. 07. 17. 07:08
Létrehozva: #36

Látogató
**

Regisztrált: 2006. 06. 05.
Azonosító: 14,806

IDÉZET(Joci @ 2009. 07. 15. 15:28) *

Nem kell egyesével kijelölgetni, hanem kijelölöd az összeset egyszerre, és vágólapra másolásnál már az összes bekerül a letöltések közé.

Ha egyesével vannak a linkek más más oldalon akkor hogy jelölöd ki az összeset egyszerre ? biggrin.gif Na mindegy.

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2009. 07. 17. 16:03
Létrehozva: #37

Főállású fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Chabi @ 2009. 07. 17. 07:08) *
IDÉZET(Joci @ 2009. 07. 15. 15:28) *

Ha egyesével vannak a linkek más más oldalon akkor hogy jelölöd ki az összeset egyszerre ? biggrin.gif Na mindegy.

Egyrészt a kérdés a következő volt: "Hogy lehet betenni egyszerre több linket a progiba?"; másrészt sehol nem volt írva, hogy különböző oldalakról (hiszen ott tényleg nem is lehetne, és nem is lenne értelme a kérdésnek). Vagyis kéretik a saját álláspontot felülbírálni, és ugyanúgy kinevetni, mint engem. biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
egérke
hozzászólás 2010. 02. 08. 14:23
Létrehozva: #38

Újonc
*

Regisztrált: 2010. 02. 08.
Azonosító: 35,276

szia

eddig nagyon bejött a progi gratulálok hozzá

+Quote Post

2 Oldal V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

- Szöveges verzió A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:23