Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2010. 02. 16. 17:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010. 02. 16. Azonosító: 35,312 |
Szeretnék megosztani Veletek egy oldalt amin összeszedtünk jó pár legálisan letölthető teljes játékot. Különböző kategóriában és oldalakra mutatnak a linkek.
A segítségeteket is kérném két dologban: 1./ aki tud ezeken kívül még ebben a kategóriában (ingyenes, letölthető , teljes játék) címet vagy linket, azt ossza meg itt a fórumon a többiekkel is. 2./ terjesszétek a linket más fórumokon is, hagy jusson el minél több emberhez az ingyenes, de nem gagyi játékok letöltése Pár játék ízelítőbe: - Amerika's Army, - Rise & Fall: Civilizations At War , - Command & Conquer: Tiberian Sun + Firestorm expansion pack, - S.W.I.N.E. - The Suffering 1.1 - Battlefield:Heroes - Full Spectrum Warrior - TrackMania Nations Forever - Penumbra - Dungeons & Dragons Online - FlightGear És még sok más program (eddig kb. 80 játék van összeszedve, és bővítem rögtön, ha találok/küldtök megfelelőt) Akkor a lényeg, ahol ezeket megtalálhatjátok: Használjátok Üdv Bilko |
|
|
|
2010. 02. 16. 22:36
Létrehozva:
|
|
|
Főállású fórumozó ![]() Csoport: A Rend Őre Hozzászólások: 9,909 Regisztrált: -- Innen: Balassagyarmat Azonosító: 3,279 |
Csak szét kellett volna nézni a fórumban...
Ingyenes játékok téma Ingyenes FPS-ek téma 1848 ingyen téma ...és van még pár ajánlat az alábbi témában is: Online játékok téma (Lehet, hogy holnap még csinálok is egy összevonást is a fentieknél...) -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
"Skizofrén vagyok... és én is." Szerintem... De hol a gumicsirkém?!? |
|
|
|
2010. 02. 16. 22:42
Létrehozva:
|
|
|
Főállású fórumozó ![]() Csoport: A Rend Őre Hozzászólások: 9,909 Regisztrált: -- Innen: Balassagyarmat Azonosító: 3,279 |
Két megjegyzés: - ha felraktátok a C&C Tiberian Sun-t, akkor elférhetne ott a többi ingyenes C&C játék is (Tiberian Down, Red Alert - ugyanaz a letöltési oldala, mint a TS-nek, csak lejjebb vannak) - ha egyszer van olyan menürész, hogy "Internetes online játékok", akkor az MMO-kat szerintem oda kellene rakni, és nem a 'saját' kategóriájukba (pl.: RPG) -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
|
|
|
2010. 02. 17. 10:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010. 02. 16. Azonosító: 35,312 |
Két megjegyzés: - ha felraktátok a C&C Tiberian Sun-t, akkor elférhetne ott a többi ingyenes C&C játék is (Tiberian Down, Red Alert - ugyanaz a letöltési oldala, mint a TS-nek, csak lejjebb vannak) - ha egyszer van olyan menürész, hogy "", akkor az MMO-kat szerintem oda kellene rakni, és nem a 'saját' kategóriájukba (pl.: RPG) meglesem első próbálkozás, szal ne a magas minőséget várjátok Mod.: - Command & Conquer: Red Alert és Tiberium Dawn felrakva Internetes online játékok mappa megszüntetve, megy minden a saját mappájába |
|
|
|
2010. 02. 18. 01:06
Létrehozva:
|
|
|
De amit említettem fórumtémákat, azokat is megnézheted. Rengeteg ingyenes játék van köztük, amik közül lehet még bővíteni a listát (személyes ajánlatom a Wolfenstein - Enemy Territory online FPS).
-------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
|
|
|
2010. 02. 18. 10:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 07. 31. - 12:57 |