Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2010. 02. 20. 06:26
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010. 02. 20. Azonosító: 35,321 |
Sziasztok
Van egy kis problémám az internet megosztással.Nekem egy Edimax 10/100Mbps 5-port fast ethernet switch van rákötve a két gépre hogy megosszuk a nettet.A 2-ik gép lássa a nettet de nem fogadja.Kérdésem az volna hogy mit csináljak vele? Vagy mit kéne és hol beállítanom hogy jó legyen?Mielőbbi megoldásokat előre is köszönök. |
|
|
|
2010. 02. 20. 13:08
Létrehozva:
|
|
|
Főállású fórumozó ![]() Csoport: A Rend Őre Hozzászólások: 9,959 Regisztrált: -- Innen: Balassagyarmat Azonosító: 3,279 |
Sziasztok Van egy kis problémám az internet megosztással.Nekem egy Edimax 10/100Mbps 5-port fast ethernet switch van rákötve a két gépre hogy megosszuk a nettet.A 2-ik gép lássa a nettet de nem fogadja.Kérdésem az volna hogy mit csináljak vele? Vagy mit kéne és hol beállítanom hogy jó legyen?Mielőbbi megoldásokat előre is köszönök. Első kérdés: hogy van összerakva a rendszer, és milyen net? -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
"Skizofrén vagyok... és én is." Szerintem... De hol a gumicsirkém?!? |
|
|
|
2010. 03. 01. 18:07
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010. 02. 28. Azonosító: 35,352 |
Hello!
Asztaligép 3: T-hom szolgáltató,van egy Linksys ez ennek van usbje ez idáig jó,ez 2gép a probléma az hogy van egy Wlan 11g Mini Router,ami a 3-dik gépre jönne nem talál hálozatot ami alaplapi hálokártyara csatlakozik.Ez régeben a szolgáltató hagyta rám ami 1 tányéros net volt./mikrohullámú/már álitgattam a setupjába hiába,Létezik olyan,hogy le van codolva? Pingeltem ugynézki,hogy vissza küldés hiány. csatoltam:statust Már néztem milyen márka lehet,de tom/FCC ID:PANWA2204B/ Köszi elöre is üdv:berdo (nem tudom,hogy jóhelyen tapogatózom?) |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 09. 09. - 06:29 |