Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2010. 03. 05. 01:01
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010. 03. 05. Azonosító: 35,369 |
Szasztok! Hatalmas problémám adódott,és remélem tudtok segíteni nekem!
A gondom (gondolom én) az alaplapommal lehet ,ugyanis ,ha bekapcsolom a gépem az égvilágon semmi sem történik,illetve annyi ,hogy felpörög a vinyó és dvd-rom! És ezután nem történik semmi! nem jön kép a monitorra,de a vinyó sem tölt ! Tehát nem történik semmi! Viszont,ha csinálok egy CMOS resetet az alaplapon ,akkor minden megoldódik legalábbis arra az időre ,amíg ki nem kapcsolom a gépet,mert utána kezdődik minden előről! megint CMOS reset és indul a gép és ezt már nagyon unom! Egyébként nem egy nagydurr az alaplap (ASUS P5VDC-X) és nem is mai darab de nekem eddig megfelelt! Ha van rá gyógymód szerintetek és tippetek azt megköszönném! Előre is köszi! |
|
|
|
2010. 03. 05. 09:01
Létrehozva:
|
|
![]() Látogató ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 392 Regisztrált: 2007. 10. 17. Innen: Budapest Azonosító: 20,548 |
Szasztok! Hatalmas problémám adódott,és remélem tudtok segíteni nekem! A gondom (gondolom én) az alaplapommal lehet ,ugyanis ,ha bekapcsolom a gépem az égvilágon semmi sem történik,illetve annyi ,hogy felpörög a vinyó és dvd-rom! És ezután nem történik semmi! nem jön kép a monitorra,de a vinyó sem tölt ! Tehát nem történik semmi! Viszont,ha csinálok egy CMOS resetet az alaplapon ,akkor minden megoldódik legalábbis arra az időre ,amíg ki nem kapcsolom a gépet,mert utána kezdődik minden előről! megint CMOS reset és indul a gép és ezt már nagyon unom! Egyébként nem egy nagydurr az alaplap (ASUS P5VDC-X) és nem is mai darab de nekem eddig megfelelt! Ha van rá gyógymód szerintetek és tippetek azt megköszönném! Előre is köszi! Hy! 1 tippem lenne a megoldáshoz....reset idején mikor teljes aramtalanítás mellett kiveszed az elemet , vedd ki a ramot is... ha van a deszkán Cmos clear jumper , égesd ki vele a régi biost.....ezekután egy bios frissítés is segíthetne..... amennyiben van módod rá ,próbáld ki másik rammal, lehet csak az haldoklik és nem tudja beindítani, mert ha a bioszig sem jut el akkor ramgondod van.... nem elkeserítésként mondom ,de az én giga lapom is produkált hasonló tüneteket mielőtt végleg behalt... |
|
|
|
2010. 03. 05. 10:21
Létrehozva:
|
|
![]() Tag ![]() ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 662 Regisztrált: 2006. 10. 28. Innen: Budapest Azonosító: 16,284 |
Szerintem egy cmos elem cserét is érdemes megpróbálni.
-------------------- |
|
|
|
2010. 03. 05. 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2010. 03. 05. Azonosító: 35,369 |
Kösze a tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kipróbálom!
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:40 |