IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Keresés
forumkereso.hu
Mit keresel?   hozzászólásokat   témákat
Keresés itt: ERROR!

> ERROR!, Hiba! :D
csibor
hozzászólás 2010. 03. 05. 01:01
Létrehozva: #1

Újonc
*

Csoport: Látogató
Regisztrált: 2010. 03. 05.
Azonosító: 35,369

Szasztok! Hatalmas problémám adódott,és remélem tudtok segíteni nekem!

A gondom (gondolom én) az alaplapommal lehet ,ugyanis ,ha bekapcsolom a gépem az égvilágon semmi sem történik,illetve annyi ,hogy felpörög a vinyó és dvd-rom! És ezután nem történik semmi! nem jön kép a monitorra,de a vinyó sem tölt ! Tehát nem történik semmi! Viszont,ha csinálok egy CMOS resetet az alaplapon ,akkor minden megoldódik legalábbis arra az időre ,amíg ki nem kapcsolom a gépet,mert utána kezdődik minden előről! megint CMOS reset és indul a gép és ezt már nagyon unom! Egyébként nem egy nagydurr az alaplap (ASUS P5VDC-X) és nem is mai darab de nekem eddig megfelelt!
Ha van rá gyógymód szerintetek és tippetek azt megköszönném!

Előre is köszi!
Go to the top of the page

+Quote Post
pacsker
hozzászólás 2010. 03. 05. 09:01
Létrehozva: #2

Látogató
**

Regisztrált: 2007. 10. 17.
Innen: Budapest
Azonosító: 20,548

IDÉZET(csibor @ 2010. 03. 05. 00:01) *
Szasztok! Hatalmas problémám adódott,és remélem tudtok segíteni nekem!

A gondom (gondolom én) az alaplapommal lehet ,ugyanis ,ha bekapcsolom a gépem az égvilágon semmi sem történik,illetve annyi ,hogy felpörög a vinyó és dvd-rom! És ezután nem történik semmi! nem jön kép a monitorra,de a vinyó sem tölt ! Tehát nem történik semmi! Viszont,ha csinálok egy CMOS resetet az alaplapon ,akkor minden megoldódik legalábbis arra az időre ,amíg ki nem kapcsolom a gépet,mert utána kezdődik minden előről! megint CMOS reset és indul a gép és ezt már nagyon unom! Egyébként nem egy nagydurr az alaplap (ASUS P5VDC-X) és nem is mai darab de nekem eddig megfelelt!
Ha van rá gyógymód szerintetek és tippetek azt megköszönném!

Előre is köszi!

Hy!

1 tippem lenne a megoldáshoz....reset idején mikor teljes aramtalanítás mellett kiveszed az elemet , vedd ki a ramot is...
ha van a deszkán Cmos clear jumper , égesd ki vele a régi biost.....ezekután egy bios frissítés is segíthetne.....
amennyiben van módod rá ,próbáld ki másik rammal, lehet csak az haldoklik és nem tudja beindítani, mert ha a bioszig sem jut el akkor ramgondod van....

nem elkeserítésként mondom ,de az én giga lapom is produkált hasonló tüneteket mielőtt végleg behalt... wacko.gif

+Quote Post
kidpepi
hozzászólás 2010. 03. 05. 10:21
Létrehozva: #3

Tag

Regisztrált: 2006. 10. 28.
Innen: Budapest
Azonosító: 16,284

Szerintem egy cmos elem cserét is érdemes megpróbálni.

--------------------
Gigabyte GA-P35-DS3 (rev. 2.0), E4500+Hyper TX2, Super Talent T800UX2GC4 4x1GB DDR2-800, Gigabyte 2600XT, Samsung 500GB sata, Samsung 250GB pata, NEC DVD-RW AD-7241S, FSP BluestormII. 500W, Raidmax Sagitta II; IBM Thinkpad X41

+Quote Post
csibor
hozzászólás 2010. 03. 05. 11:19
Létrehozva: #4

Újonc
*

Regisztrált: 2010. 03. 05.
Azonosító: 35,369

Kösze a tippeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kipróbálom!

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

- Szöveges verzió A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:40