Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2010. 03. 11. 21:14
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Validating Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010. 03. 03. Azonosító: 35,361 |
Szevasztok!
Laptop(win7)- router- Asztali PC(xp). A laptopról szeretném az adatokat felmásolni az asztali PC-re de nem megy. A két gép pingelve nagyon OK,ugyanazon csoportban vannak, mind a két gépen létrehoztam a felhasználókat(jelszóval), rendszergazdák, ennek ellenére mégsem "látják" egymást. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka? Köszi előre is a válaszokat. |
|
|
|
2010. 03. 12. 10:18
Létrehozva:
|
|
![]() Látogató ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 392 Regisztrált: 2007. 10. 17. Innen: Budapest Azonosító: 20,548 |
Szevasztok! Laptop(win7)- router- Asztali PC(xp). A laptopról szeretném az adatokat felmásolni az asztali PC-re de nem megy. A két gép pingelve nagyon OK,ugyanazon csoportban vannak, mind a két gépen létrehoztam a felhasználókat(jelszóval), rendszergazdák, ennek ellenére mégsem "látják" egymást. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet az oka? Köszi előre is a válaszokat. HI ezt ugy érted , hogy futtattad mind a 2 gépen az otthoni hálozat beállítása varázslót , és ott azonos nevüt állítottál be ? nálam routeren keresztül látja egy mást a 2 gép oprendszertől függetlenül, csak azonos nevü otthono hálózatot kellett beállítanom, valamint amelyik gépre akarom az adatokat pakolni, ott engedélyeztem a patricio megosztását , és hogy mások modosíthatják a fáljokat.... |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:08 |