Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2010. 07. 09. 17:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 11 Regisztrált: 2010. 06. 14. Azonosító: 35,964 |
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan problémám (ismét), hogy van egy Sapphire HD3650 Vga-m és Ati Tray Tools-al szeretném húzni egy csöppet illetve profilokat gyártani hozzá. Fel is telepítem a Tools-t hozzá ami sikerül is, a beállításokat el is kezdem, de amikor oda érek, hogy húzás akkor egyszerűen nem engedi, hogy feljebb emeljem a MHZ-t sem a memóriának sem pedig a GPU-nak. Ugyanezt nem tudom megtenni Catalisttal sem. Van valakinek v.mi ötlete, hogy mitől lehet ez?? Vagy találkozott már valaki ilyen problémával? Egyáltalán érdemes e CoD2-höz húzni ezt a kártyát?? 2.5Ghz proci és 2Gbyte ram van a gépembe. És egy ide nem illő kérdés, de feltenném hátha kapok választ rá, hogy kinéztem egy Seagate Barracuda Sata2 vinyót 16mb "change" memmel. A kérdés pedig az lenne, hogy megérné e lecserélnem, most egy Maxtor 120Gb-om van 7200RPM. Nagy különbséget éreznék? A válaszokat előre is köszönöm, és sorry, ha esetleg badarságokat kérdeztem:) üdv.: Steel. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:09 |