Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2007. 12. 13. 10:13
Létrehozva:
|
|
![]() Megszállott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2,951 Regisztrált: 2004. 05. 18. Azonosító: 6,162 |
Előfordul xp alatt ilyen, h kikapcsolod a pagefile-t és nem törli le, én is megszívtam már vele párszor
-------------------- Config: Alaplap: GIGABYTE MA785GT-UD3H Rev. 1.0 | Processzor: AMD Athlon II X4 630 + XIGMATEK Red Scorpion + Crossbow + COOLINK SWiF 2 120P Fan | Memória: HYNIX 2*2GB 1066MHz DDR3 | VGA: GAINWARD nVIDIA Geforce 9600 GT GS 512MB | Sound: CREATIVE Audigy 2 ZS | HDD1: HITACHI HDS728080PLA380 80GB Sata II | HDD2: HITACHI HDS721032CLA362 320 GB Sata II | HDD3: SAMSUNG Spinpoint F1 - HD103UJ 1000GB Sata III | HDD4: MAXTOR 6V250F0 250GB Sata II | Cd/Dvd Rom: NEC AD-5240S Black | Ház: CHIEFTEC LCX-03B-B-AW-OP | Táp: CORSAIR VX550W | Monitor: ACER X223W 22"
![]() |
|
|
|
2007. 12. 13. 23:13
Létrehozva:
|
|
|
Főállású fórumozó ![]() Csoport: A Rend Őre Hozzászólások: 9,909 Regisztrált: -- Innen: Balassagyarmat Azonosító: 3,279 |
Előfordul xp alatt ilyen, h kikapcsolod a pagefile-t és nem törli le, én is megszívtam már vele párszor Nálam egyszer fordult elő, hogy a pagefile.sys nem törlődött miután kikapcsoltam a virtuális memóriát, és újraindítottam a gépet (mert ezt a Windows minden ilyen esetben kéri - valamiért csak újraindításnál teszi meg a szükséges változtatásokat, és nem tudja ezt azonnal); viszont akkor simán tudtam törölni. Lehet, hogy szerencsés vagyok? -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
"Skizofrén vagyok... és én is." Szerintem... De hol a gumicsirkém?!? |
|
|
|
2007. 12. 14. 09:28
Létrehozva:
|
|
![]() Megszállott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2,951 Regisztrált: 2004. 05. 18. Azonosító: 6,162 |
Nekem csak azért volt fura, mert kikapcsoltam a c-ről ugye, kérte h indítsam újra, megtettem. Ezután ugyanannyi hely volt szabad, mint előtte, néztem is szépen értelmesen a monitor hogy most
Aztán megnéztem a rejtett fileokat, és ottvolt a c-n a pagafile, hát mondom akko' egyértelmű h ménem volt több hely Túúl az 1000. kommenten -------------------- Config: Alaplap: GIGABYTE MA785GT-UD3H Rev. 1.0 | Processzor: AMD Athlon II X4 630 + XIGMATEK Red Scorpion + Crossbow + COOLINK SWiF 2 120P Fan | Memória: HYNIX 2*2GB 1066MHz DDR3 | VGA: GAINWARD nVIDIA Geforce 9600 GT GS 512MB | Sound: CREATIVE Audigy 2 ZS | HDD1: HITACHI HDS728080PLA380 80GB Sata II | HDD2: HITACHI HDS721032CLA362 320 GB Sata II | HDD3: SAMSUNG Spinpoint F1 - HD103UJ 1000GB Sata III | HDD4: MAXTOR 6V250F0 250GB Sata II | Cd/Dvd Rom: NEC AD-5240S Black | Ház: CHIEFTEC LCX-03B-B-AW-OP | Táp: CORSAIR VX550W | Monitor: ACER X223W 22"
![]() |
|
|
|
2008. 03. 07. 10:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008. 03. 07. Azonosító: 23,314 |
Sziasztok!
Kéne egy kis segíség.Az Xp elég érdekesen jön csak be:bekapcsolom a gépem,mielött eljutna a bejelentkező képernyőig ujraindítja magát,aztán kidob egy szöveges képernyöt "A windows indítása sajnos sikertelen volt.Ezt a hardvereszközökben,vagy a szoftverekben végzett változás okozhatja...."felajánlja a csökkentett modokat,legutobbi müködöképes beállítást,normál indítást,vagy 30mp elteltével megprobál bejelentkezni.Van,h másodszor már belép,de van,h megint ujraindul és csak 3. próbálkozásra jön be az Xp és elöfordul,h elsöre bejelentkezik probléma nélkül.A kérdésem az lenne,h mennyire lehet komoly a baja,érdemes lenne visszavinnem a gépet(még garanciális),h kezdjenek vele valamit,v ez csak valami megszokott Xp hiba,amit meg lehet oldani,v kikapcsolni a hibaüzenetet?Előre is köszi,ha valaki ír rá ötletet,véleményt!! Az Xp gyári CD-röl lett telepitve kb 2 hete,a gépet is akkor vettem: Alaplap:Asus P5K-PL CPU:Intel Core2Duo 4500 2.20GHz HDD:Samsung400Gb Sata2 16Mb VGA:Gygabyte 8800GT 512MB Ram:PQI 1024/800Mhz x2 Táp: CoolerMaster 430W Monitor:LG L1982U |
|
|
|
2008. 03. 07. 12:45
Létrehozva:
|
|
![]() Törzstag ![]() Csoport: Paraszt Hozzászólások: 1,359 Regisztrált: -- Innen: Szeged Azonosító: 3,892 |
Sziasztok! Kéne egy kis segíség.Az Xp elég érdekesen jön csak be:bekapcsolom a gépem,mielött eljutna a bejelentkező képernyőig ujraindítja magát,aztán kidob egy szöveges képernyöt "A windows indítása sajnos sikertelen volt.Ezt a hardvereszközökben,vagy a szoftverekben végzett változás okozhatja...."felajánlja a csökkentett modokat,legutobbi müködöképes beállítást,normál indítást,vagy 30mp elteltével megprobál bejelentkezni.Van,h másodszor már belép,de van,h megint ujraindul és csak 3. próbálkozásra jön be az Xp és elöfordul,h elsöre bejelentkezik probléma nélkül.A kérdésem az lenne,h mennyire lehet komoly a baja,érdemes lenne visszavinnem a gépet(még garanciális),h kezdjenek vele valamit,v ez csak valami megszokott Xp hiba,amit meg lehet oldani,v kikapcsolni a hibaüzenetet?Előre is köszi,ha valaki ír rá ötletet,véleményt!! Az Xp gyári CD-röl lett telepitve kb 2 hete,a gépet is akkor vettem: Alaplap:Asus P5K-PL CPU:Intel Core2Duo 4500 2.20GHz HDD:Samsung400Gb Sata2 16Mb VGA:Gygabyte 8800GT 512MB Ram:PQI 1024/800Mhz x2 Táp: CoolerMaster 430W Monitor:LG L1982U Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor vidd vissza és gondolom egy-két újraindítás ott is hozza a hibát. Különben meg memteszt meg cpu teszt neki, ha a begyosz beállításokban nincs hiba. -------------------- "Egészen addig sajnáltattam magam hogy nincs cipőm amíg, nem találkoztam egy emberrel, akinek nem volt lába!"
"Elég szomorú, ha már a bolondnak sem szabad bölcsen beszélnie arról, amit a bölcsek bolondul csinálnak." E6550, CM Freezer Pro, 2gb nóném ram, Gigabyte P35DS3(Istennek hála, a fütyülős fajta), Gainward 8800GT 1Gb, Audigy SE, LC550W, POV Turbine 54 Yo-Yo |
|
|
|
2008. 03. 07. 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008. 03. 07. Azonosító: 23,314 |
Köszi szépen!ha nagyon rászánnám magam és kicsit utánnaolvasnék a dolgoknak,akkor biztos össze tudnék hozni memoriatesztet+CPU tesztet,de inkább rábízom a "szakemberekre" a boltban ahol vettem,nincs kedvem napokig a hibát keresni+próbálkozni a javításával...
|
|
|
|
2008. 07. 27. 12:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008. 07. 27. Azonosító: 25,795 |
Sziasztok!A segítségetekre lenne szükségem!Nem vagyok egy nagy számítógép "guru",de ilyen problémával még sosem találkoztam:a windows indításánál,amikor be akarok jelentkezni a felhasználói fiókba,az egér nem változik át kézzé,így nem lehet bejelentkezni...A ctrl+alt+del-el ezt megtom tenni,de utána olyan mintha az egér meghülyülne!1szer kattintok vmire,de ezt duplának veszi és egyből megnyitja a fájlt!Egy manager progiban pedig,ahogy rákattintok vmire,szintén nem az történik,amit én szeretnék...Szóval a hócipőm kezd tele lenni...Avast vírusírtó van rajta,most volt átnézve az egész gép,volt egy csomó vírus,de kiírtottam őket és mégis rossz vmi...Ha tudtok,légyszi segítsetek,mert tanácstalan vagyok!Köszi,üdv
|
|
|
|
2008. 07. 27. 17:30
Létrehozva:
|
|
![]() Törzstag ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 1,274 Regisztrált: 2004. 11. 05. Innen: Solt|Fehérvár Azonosító: 8,231 |
Ha tele volt vírussal, meg hasonló progikkal, én soha nem a kiirtást választom, hanem a vinyó formázást, és win újratelepítést. Attól, mert a vírusirtó azt mondta neked, h minden ki van irtva, a rendszered már nem lesz soha tiszta, talán maradt benne vmi...
-------------------- Október 23
; ![]() Május 15 ![]() Ha meg akarsz keresni: http://myvip.com/?t=5&u=243865; http://myvip.hu/?t=5&u=243865 |
|
|
|
2008. 07. 27. 20:22
Létrehozva:
|
|
|
Főállású fórumozó ![]() Csoport: A Rend Őre Hozzászólások: 9,909 Regisztrált: -- Innen: Balassagyarmat Azonosító: 3,279 |
Ha tele volt vírussal, meg hasonló progikkal, én soha nem a kiirtást választom, hanem a vinyó formázást, és win újratelepítést. Attól, mert a vírusirtó azt mondta neked, h minden ki van irtva, a rendszered már nem lesz soha tiszta, talán maradt benne vmi... Szerintem elképzelhetőbb, hogy volt olyan vírus, mely csak törléssel irtható, és így a programok egy része törölve lett (amiket megfertőzött a vírus). Persze ennek a legbiztosabb megoldása is a formázás és a Windows újratelepítése; de lehet egyes driverek újra felrakásával is próbálkozni (különösen az egérét próbálnám meg)... -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
|
|
|
2008. 08. 07. 22:26
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 42 Regisztrált: 2007. 06. 26. Azonosító: 19,112 |
Hello
Most raktam össze egy új gépet Windows XP SP2 op.rendszerrel. És vannak érdekes húzásai: a múltkor a Skype kezdte hivni az egyik ismerősömet, és hiába próbáltam leállitani, ő tárcsázott tovább rendületlenül, végül már csak az újrainditás segitett. Most meg játszás közben dobott ki a Quake 4 -ből, se szó se beszéd leállitotta a jatékot, persze a Windows futott tovább probléma nélkül. Most nem tudom hogy lehet e hardware-hiba, vagy csak sofware. |
|
|
|
2010. 01. 28. 08:29
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010. 01. 28. Azonosító: 35,223 |
Üdv!
Remélem, hogy valaki tud segíteni a problémámon. Ismerősömnek van egy Toshiba notebookja, meg mellé egy Samsung Pleomax PWC-2100 ChatCam-je. Probléma a következő: Ha Skypen próbálja elindítani a kamerát, akkor 1) Elindul, ahogy kellene neki, majd egy idő után, kikapcsol (1 óra, 2 óra, 20 perc) mindig változó. Ez után újra be akarja kapcsolni a kamerát, de már nem kapcsol be. Ilyenkor újra kell indulnia, vagy újraindul és kihúzza a kamerát és visszadugja, azért, hogy működjön. 2) Újraindulás után, vagy a számítógép bekapcsolása után, elsőre sem indul már a kamera, bevillan, majd kikapcsol, majd az újraindulásos, vagy újr.- kihúzásos procedúrát kell végezni. Windows Live Messenger 9-en, pedig szintén ez a helyzet, annyi különbséggel, hogy ha ott nem kapcsol be a kamera, lefagy a Messenger. Én próbáltam neki segíteni, letöröltem a kamera drivert, találtam neten egy "frissebbnek" tűnő valamit, rátettem, probléma ugyan az. Eltávolítottam azt is, origi CD-ről feltepítettem a drivert, probléma maradt megint. A notebookon megpróbáltuk kábelre dugva és aksiról használva a kamerát, de eredmény minden esetben ugyan az. 4 éve használatos Windows XP Home Edition, SP3-as szervízcsomag üzemel, vírus kizárt, mert ellenőriztettem a gépet Kaspersky Internet Security 2009-el. Valaki tud valami tippet, vagy megoldást találni erre a problémára?? Köszi a választ és a segítséget előre is! |
|
|
|
2010. 05. 02. 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Látogató Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010. 05. 02. Azonosító: 35,609 |
Helló tudna vki segiteni?olyan program kellene amivel ki tudom iktatni bejelentkezés után ne írja ki azt az üzenetet hogy az eredeti windows előnyei hol találok ilyen progit.előre is köszi
|
|
|
|
2010. 05. 02. 21:47
Létrehozva:
|
|
|
Helló tudna vki segiteni?olyan program kellene amivel ki tudom iktatni bejelentkezés után ne írja ki azt az üzenetet hogy az eredeti windows előnyei hol találok ilyen progit.előre is köszi A legalapvetőbb ilyen program a jogtiszta Windows. Azt meg bármelyik szoftver-boltban vehetsz. -------------------- "Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
|
|
|
![]() ![]() |
|
Szöveges verzió | A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:11 |