IPB

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

Reply to this topicStart new topic
> Keresés
forumkereso.hu
Mit keresel?   hozzászólásokat   témákat
Keresés itt: Játékok Linuxra

> Játékok Linuxra, Tapasztalatok , Javaslatok
GEG220
hozzászólás 2005. 07. 23. 21:30
Létrehozva: #1

Újonc
*

Csoport: Látogató
Regisztrált: 2005. 04. 12.
Azonosító: 11,170

A téma adott. Kinek milyen tapasztalata van? Vagy tud ajánlani egy játékot?

Én a Glest-et javaslom. Szép graf jó környezet. thumbsup.gif (fejlesztés alatt)
Cím:Glest

Várom a válaszokat!
Go to the top of the page

+Quote Post
ScOut3R
hozzászólás 2005. 07. 23. 21:49
Létrehozva: #2

Tag

Regisztrált: 2004. 01. 27.
Azonosító: 4,424

IDÉZET(GEG220 @ 2005. 07. 23. 20:31)

Én a Glest-et javaslom. Szép graf jó környezet. thumbsup.gif  (fejlesztés alatt)

Várom a válaszokat!
*

Sewas!

Én NWN-t néztem meg, szerintem egész tűrhető. Gentoo adatbázisában elég sok játék van, ott körülnézhetsz. Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy linuxot nem játékra telepítem. smile.gif

--------------------
Desktop: A-AN7; Barton 2500+@3200+; 2x512/400 Kingston; R9700Pro; HOC2;

Notebook: Gericom Bellagio, Mobile Celeron 1.5Ghz; 512 DDR; Intel Extreme Graphics2; Dual-Layer DVD+/-RW; 40GB-HDD;

Server: Gigabyte GA-6BXDS; 2xPII-350(Deschutes); 228 SDRAM/256MB swap RAID0; S3Virge; IBM (DNES-309170) és WD (WDE9100) SCSI RAID1 (9Gb); HP (C1533A) SCSI Tape drive

!!! Linux és BSD klub Dél-Budán! Ha érdekel PM! !!!

+Quote Post
Hokibacsi_1
hozzászólás 2005. 07. 24. 04:13
Létrehozva: #3

Megszállott

Regisztrált: 2005. 04. 29.
Azonosító: 11,308

Hat, nemtom, mostanaba sajna mar nagyon keves idom van jatszogatni, de akkor is aszondom, hogy a Linux az nem jatekszer (meg egyelore), vagy ha azt akarsz belole csinalni, akkor Cedega+Linux, es megy szinte barmi.

--------------------
BARMILYEN LINUXOS JELLEGU KERDESRE NYITOTT VAGYOK, SZAL BATRAN LEHET KERDEZNI!!!!!! (legfennebb nem tudok segiteni)
Linux SLACKWARE 9.0 & Justice for all!!!
Your molecular modelling software is located now in /usr/local/molmod

+Quote Post
N0zer0
hozzászólás 2005. 07. 24. 08:12
Létrehozva: #4

Törzstag

Regisztrált: 2004. 03. 30.
Azonosító: 5,553

Kiszerk.

A hozzászólást -N0zer0- szerkesztette a következő időpontban: 2006. 07. 11. 08:10

+Quote Post
GEG220
hozzászólás 2005. 07. 24. 15:16
Létrehozva: #5

Újonc
*

Nem csak ingyenes játékok vannak linuxra.

A jobb játékok linuxra is elkészülnek.

PL.:Doom 3, Postal2 , Counter , HL2

Remélem nemsoká linuxra is egyszerre készülnek a játékok.

(ha a linux a dx9 hez hasonló eszközt is tartalmazna akkor ez a folyamat felgyorsulna)

+Quote Post
ScOut3R
hozzászólás 2005. 07. 24. 18:44
Létrehozva: #6

Tag

Regisztrált: 2004. 01. 27.
Azonosító: 4,424

IDÉZET(GEG220 @ 2005. 07. 24. 14:17)

(ha a linux a dx9 hez hasonló eszközt is tartalmazna akkor ez a folyamat felgyorsulna)
*

Vagy inkább a játékokat kellen dx nélkül írni. biggrin.gif Szerintem ha vki linuxot akar telepíteni, akkor ne azért tegye, hogy játszon rajta. Nem arra találták ki. Minden másra tökéletes. smile.gif

--------------------
Desktop: A-AN7; Barton 2500+@3200+; 2x512/400 Kingston; R9700Pro; HOC2;

Notebook: Gericom Bellagio, Mobile Celeron 1.5Ghz; 512 DDR; Intel Extreme Graphics2; Dual-Layer DVD+/-RW; 40GB-HDD;

Server: Gigabyte GA-6BXDS; 2xPII-350(Deschutes); 228 SDRAM/256MB swap RAID0; S3Virge; IBM (DNES-309170) és WD (WDE9100) SCSI RAID1 (9Gb); HP (C1533A) SCSI Tape drive

!!! Linux és BSD klub Dél-Budán! Ha érdekel PM! !!!

+Quote Post
GEG220
hozzászólás 2005. 07. 24. 20:12
Létrehozva: #7

Újonc
*

Lehet de miért nem tökélesítenek egy ilyen "jó" dolgot mint a linux?

Szerintem félnek a mindannyiunk átal ismert "óriástól".

huh.gif
(te jó ég hogy rászoktam a ""-jelezéshez)

+Quote Post
Hokibacsi_1
hozzászólás 2005. 07. 24. 20:22
Létrehozva: #8

Megszállott

IDÉZET(ScOut3R @ 2005. 07. 24. 17:45)
IDÉZET(GEG220 @ 2005. 07. 24. 14:17)

*

Vagy inkább a játékokat kellen dx nélkül írni. biggrin.gif Szerintem ha vki linuxot akar telepíteni, akkor ne azért tegye, hogy játszon rajta. Nem arra találták ki. Minden másra tökéletes. smile.gif
*

Csak egyeterteni tudok a velemenyeddel.

--------------------
BARMILYEN LINUXOS JELLEGU KERDESRE NYITOTT VAGYOK, SZAL BATRAN LEHET KERDEZNI!!!!!! (legfennebb nem tudok segiteni)

+Quote Post
Hokibacsi_1
hozzászólás 2005. 07. 24. 20:30
Létrehozva: #9

Megszállott

IDÉZET(GEG220 @ 2005. 07. 24. 19:13)

huh.gif
*

Talan csak azert nem mert MAR REGEN TOKELETES.
Ha valami kemeny grafikus applikaciot akarsz, en pl. VMD-t es Ceriu2-ot hasznalok, akkor azoknak minden egyes videokartyatipusra magvan a maga Opengl szuportjuk, es ugy kell oket kompillalni. Namost ugye a regebbi jatekok is valami hasonlok voltak, de ugye hat sokkal konnyebb egy DirectX-nek irni a szoftot, mint megcsinalni nekije a sajat Opengl gyorsitodarabodat, amivel aztan repul, mint a villam (tobb idot kell programozgatassal, es kodoptimalizalassal eltolteni).
Tehat magyarul ez csak a jatekgyarto cegeknek a lustasaga, es haszonszerzese, valamint EMIATT is kell egy nuklearis reaktoron jatszon az ember 8 darab negymagos videokartyaval 640X480-as felbontasba 10 fpsel, mert ok nem optimizaljak rendesen a jatekprogram kodjat.

--------------------

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2005. 07. 24. 22:49
Létrehozva: #10

Főállású fórumozó
Csoport kép

Csoport: A Rend Őre
Regisztrált: --
Innen: Balassagyarmat
Azonosító: 3,279

IDÉZET(Hokibacsi_1 @ 2005. 07. 24. 20:31)

huh.gif
*

Ha valami kemeny grafikus applikaciot akarsz, en pl. VMD-t es Ceriu2-ot hasznalok, akkor azoknak minden egyes videokartyatipusra magvan a maga Opengl szuportjuk, es ugy kell oket kompillalni. Namost ugye a regebbi jatekok is valami hasonlok voltak, de ugye hat sokkal konnyebb egy DirectX-nek irni a szoftot, mint megcsinalni nekije a sajat Opengl gyorsitodarabodat, amivel aztan repul, mint a villam (tobb idot kell programozgatassal, es kodoptimalizalassal eltolteni).
Tehat magyarul ez csak a jatekgyarto cegeknek a lustasaga, es haszonszerzese, valamint EMIATT is kell egy nuklearis reaktoron jatszon az ember 8 darab negymagos videokartyaval 640X480-as felbontasba 10 fpsel, mert ok nem optimizaljak rendesen a jatekprogram kodjat.
*

Ha régen tökéletes lenne, akkor nem készülnének újabbnál újabb kernelek; és nem lenne 'stabil' és 'nemstabil' kernel-ág (páros és páratlan verziók).
Azon kívül: a "lusta" játékgyártó cégek örülnek, ha a kiadó által megadott határidőre ki tudnak adni egy nem túl bugos változatot az aktuális programból (amit a sokkal könnyebb programozási felületű DX alá írnak - mint említve vagyon általad); nemhogy másik platformra is megírják, ráadásul optimalizálva. De tényleg a rohadék haszonszerzésre törekedő programírók a ludasak; akik jó, ha a bevétel pár %-át megkapják.

--------------------
"Még nem számoltam utána, de azt hiszem, hogy ezermester vagyok."
"Skizofrén vagyok... és én is."

Szerintem... De hol a gumicsirkém?!?

+Quote Post
Hokibacsi_1
hozzászólás 2005. 07. 24. 23:13
Létrehozva: #11

Megszállott

IDÉZET(Joci @ 2005. 07. 24. 21:50)
IDÉZET(Hokibacsi_1 @ 2005. 07. 24. 20:31)

huh.gif
*

*

Ha régen tökéletes lenne, akkor nem készülnének újabbnál újabb kernelek; és nem lenne 'stabil' és 'nemstabil' kernel-ág (páros és páratlan verziók).
Azon kívül: a "lusta" játékgyártó cégek örülnek, ha a kiadó által megadott határidőre ki tudnak adni egy nem túl bugos változatot az aktuális programból (amit a sokkal könnyebb programozási felületű DX alá írnak - mint említve vagyon általad); nemhogy másik platformra is megírják, ráadásul optimalizálva. De tényleg a rohadék haszonszerzésre törekedő programírók a ludasak; akik jó, ha a bevétel pár %-át megkapják.
*

Nyilvanvalo, hogy nem lehet semmi tokeletes, vagy bugmentes, nem szo szerint kell erteni, de szerintem nemnagyon fog szinte soha Direct X kerulni a Linuxba, kulonben is mindenki azt allitja (nalam 100X nagyobb feljek, hogy a win az SOKKAL bonyolultabb oprendszer, mint a linux, es ez biztos is, de amire nekem kell arra igenis TOKELETES).
En nem aszt mondtam, hogy a programozok nyomjak le a hasznot, mivel soha nem ok nyomjak le, hanem a patkany cegek.
Amikrol en irtam cerius vagy VMD, azok EVEKEN at lettek fejlesztve.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy jatekot 10 even at fejlesszenek, hanem hogy egy kicsit kritikus szemel vizsgaljak meg, mert szerintem az, hogy 1 millio $-os gepen is alig fut valami, abba bizony nekik is nagyon bennevan a kezuk, nemcsak a hardware a gyenge.
Valamint ugye a kevesebb ido alatt is lehet jot csinalni, ha van egy zsak programozod, dehat tobbet ugye meg dragabb megfizetni, es ugye alacsonyak az eladasok.
Ez is az o hibajuk, mivel ha nem 100$-ert, hanem modjuk 20-30-ert adnanak valami jatekot, akkor inkabb mindenki megvenne, mert aszt mondana, hogy egye-fene, ennyit mar csak adok erte, mert csak kinlodtak rajta sokat (en legalabbis igy gondolkodom (CS 1.6-bol pl. annakidejen eredetit akartam venni, mert annyit jatszottam vele, hogy aztmondtam, megveszem, de mikor az arat meglattam, akkor inkabb megse, de feleannyit adtam volna erte)), es nekik is nagyobb lenne a beveteluk.

Szerk.
OFF: allat vicceket tudsz feltenni, az elobb eppen azokat olvastam, szuperek

--------------------

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2005. 07. 25. 11:22
Létrehozva: #12

Főállású fórumozó
Csoport kép

Lehet, hogy kicsit átmegyek off-ba is; de a témában 'megvilágításként' pár apró dolgot említek (folytatni nem akarom)...

IDÉZET(Hokibacsi_1 @ 2005. 07. 24. 23:14)
Nyilvanvalo, hogy nem lehet semmi tokeletes, vagy bugmentes, nem szo szerint kell erteni, de szerintem nemnagyon fog szinte soha Direct X kerulni a Linuxba, kulonben is mindenki azt allitja (nalam 100X nagyobb feljek, hogy a win az SOKKAL bonyolultabb oprendszer, mint a linux, es ez biztos is, de amire nekem kell arra igenis TOKELETES).

A Linux-ba én sem hinném, hogy bekerülne a DX, bár teljesen más okból (egyébként a Linux-hoz is van valami WinX vagy milyen hasonló néven futó alkalmazás, mellyel lehet a DX-es progikat bizonyos korlátozásokkal futtatni). A DX direkt a Win-hez íródott, és 'sokkal' könnyebbé teszi a platformjához készülő játékok írását.

En nem aszt mondtam, hogy a programozok nyomjak le a hasznot, mivel soha nem ok nyomjak le, hanem a patkany cegek.

Azért nem kellene összehasonlítani az ingyenes és nem ingyenes progikat ilyen szempontból (a Linux is azért jött létre, mert pár megszállott elkezdett egy ingyenes oprendszert 'összetákolni', és ezt több hasonlóan megszállott támogatta). Azon kívül a Vista mellett meg fog jelenni a WGF (remélem, jól írom a 'nevét'), ami a DX továbbfejlesztett változata. Ott már jobban integrálva lesz az oprendszerbe, és ennek köszönhetően várhatóan jobb is lesz (és általában sem a DX-el volt a gond, hanem a Win-nel).

Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy jatekot 10 even at fejlesszenek, hanem hogy egy kicsit kritikus szemel vizsgaljak meg, mert szerintem az, hogy 1 millio $-os gepen is alig fut valami, abba bizony nekik is nagyon bennevan a kezuk, nemcsak a hardware a gyenge.
Valamint ugye a kevesebb ido alatt is lehet jot csinalni, ha van egy zsak programozod, dehat tobbet ugye meg dragabb megfizetni, es ugye alacsonyak az eladasok.
Ez is az o hibajuk, mivel ha nem 100$-ert, hanem modjuk 20-30-ert adnanak valami jatekot, akkor inkabb mindenki megvenne, mert aszt mondana, hogy egye-fene, ennyit mar csak adok erte, mert csak kinlodtak rajta sokat (en legalabbis igy gondolkodom (CS 1.6-bol pl. annakidejen eredetit akartam venni, mert annyit jatszottam vele, hogy aztmondtam, megveszem, de mikor az arat meglattam, akkor inkabb megse, de feleannyit adtam volna erte)), es nekik is nagyobb lenne a beveteluk.
[...]

Azt hiszem, nem vagy otthon a játékprogramok terén. Mint említettem, a programozók örülnek, ha elkészítik az aktuális programot határidőre viszonylag bug mentesen; nem hogy optimalizációra is legyen idő. Ha viszont erre is hagynának, akkor meg egy újabb fél-egy évet fog csúszni a kiadás; de ekkor a kiadó az újabb feature-k bepakolását is kérni fogja, mivel egyébként elavult lenne a progi. Ez újabb késés, ráadásul azt is optimalizálni kellene utána; de ez a késés után már megint újabb plusz dolgokat kellene berakni, amit ismét optimalizálni kell, de ez megint késés, ................ Azaz: nem sok olyan nagy cég van, aki azt tudja mondani, hogy "kiadjuk, amint kész van", és fél-egy éves késést nem sínylenek meg (mert ugye, ezt a késést a kiadó 'finanszírozza', és annak sem végtelen a kerete) - talán jó, ha 5 ilyen van (Valve, ID, és Peter Moulineaux (ismét remélem, jól írtam a nevét) programozói cégét említeném).
Azon kívül: nincs 100$-os játékprogram PC-n! tongue.gif Jó, tudom, hogy ez sem konkrét érték volt; de nem tudtam kihagyni. smile.gif De a lényeg: a friss fejlesztéseket a programoknál is meg kell fizetni! Érdekes módon nem reklamál senki, és nem szidja a gyártókat; ha egy hardver, vagy bármilyen tartós fogyasztási eszköz (TV, autó, telefon, stb) esetében ugyanilyen visszásságok vannak; de azonnal szidják a kiadókat, mert a legújabb programok az 50$-os kategóriában nyitnak. Azt már nem gondolják végig, hogy ha várnak egy kicsit (fél-egy évet), akkor simán megvehető normális áron a termék (2-3-4e forintos kategóriában, és van ami már kiegészítőstül (Gold, Deluxe, Complete Edition-ok) ennyi). És azt sem, hogy a kiadó mennyi pénz ölt bele ebbe a dologba, és ahhoz, hogy 'életképes' lehessen a jövőben is, bizonyos határidőn belül kell megfelelő bevételt termelnie (ha felére csökkentenék az árat, akkor biztosan nem lenne kétszerannyi a vásárlók száma - így meg bevételkiesésük lesz).
Azon kívül meg egy másik érdekesség: rengetegen mondják azt, hogy ha olcsóbb lenne a játék, akkor megvennék. Viszont ha ezeket az embereket szembesítenénk az állításukkal, akkor már - szerintem - legalább a fele rögtön módosítaná az álláspontját (példának hoznám fel Scream esetét, aki ugyanezt vallja/vallotta; de amikor megemlítettem, hogy most már megfizethető kategóriában van az egyik kedvenc játéka, akkor már nem is akart kiadni érte pénzt).

--------------------

+Quote Post
Benőke
hozzászólás 2005. 07. 25. 13:28
Létrehozva: #13

Főállású fórumozó
Csoport kép

Innen: Budaörs
Azonosító: 2,476

IDÉZET(GEG220 @ 2005. 07. 23. 21:31)

Én a Glest-et javaslom. Szép graf jó környezet. thumbsup.gif  (fejlesztés alatt)

Várom a válaszokat!
*

Theocracy azhiszem megy Linux alatt is, bár kicsit régi, de jó. thumbsup.gif

--------------------

+Quote Post
Hokibacsi_1
hozzászólás 2005. 07. 25. 13:33
Létrehozva: #14

Megszállott

IDÉZET(Joci @ 2005. 07. 25. 10:23)
Lehet, hogy kicsit átmegyek off-ba is; de a témában 'megvilágításként' pár apró dolgot említek (folytatni nem akarom)...

A Linux-ba én sem hinném, hogy bekerülne a DX, bár teljesen más okból (egyébként a Linux-hoz is van valami WinX vagy milyen hasonló néven futó alkalmazás, mellyel lehet a DX-es progikat bizonyos korlátozásokkal futtatni). A DX direkt a Win-hez íródott, és 'sokkal' könnyebbé teszi a platformjához készülő játékok írását.

Azért nem kellene összehasonlítani az ingyenes és nem ingyenes progikat ilyen szempontból (a Linux is azért jött létre, mert pár megszállott elkezdett egy ingyenes oprendszert 'összetákolni', és ezt több hasonlóan megszállott támogatta). Azon kívül a Vista mellett meg fog jelenni a WGF (remélem, jól írom a 'nevét'), ami a DX továbbfejlesztett változata. Ott már jobban integrálva lesz az oprendszerbe, és ennek köszönhetően várhatóan jobb is lesz (és általában sem a DX-el volt a gond, hanem a Win-nel).

[...]

Azt hiszem, nem vagy otthon a játékprogramok terén. Mint említettem, a programozók örülnek, ha elkészítik az aktuális programot határidőre viszonylag bug mentesen; nem hogy optimalizációra is legyen idő. Ha viszont erre is hagynának, akkor meg egy újabb fél-egy évet fog csúszni a kiadás; de ekkor a kiadó az újabb feature-k bepakolását is kérni fogja, mivel egyébként elavult lenne a progi. Ez újabb késés, ráadásul azt is optimalizálni kellene utána; de ez a késés után már megint újabb plusz dolgokat kellene berakni, amit ismét optimalizálni kell, de ez megint késés, ................ Azaz: nem sok olyan nagy cég van, aki azt tudja mondani, hogy "kiadjuk, amint kész van", és fél-egy éves késést nem sínylenek meg (mert ugye, ezt a késést a kiadó 'finanszírozza', és annak sem végtelen a kerete) - talán jó, ha 5 ilyen van (Valve, ID, és Peter Moulineaux (ismét remélem, jól írtam a nevét) programozói cégét említeném).
Azon kívül: nincs 100$-os játékprogram PC-n! tongue.gif Jó, tudom, hogy ez sem konkrét érték volt; de nem tudtam kihagyni. smile.gif De a lényeg: a friss fejlesztéseket a programoknál is meg kell fizetni! Érdekes módon nem reklamál senki, és nem szidja a gyártókat; ha egy hardver, vagy bármilyen tartós fogyasztási eszköz (TV, autó, telefon, stb) esetében ugyanilyen visszásságok vannak; de azonnal szidják a kiadókat, mert a legújabb programok az 50$-os kategóriában nyitnak. Azt már nem gondolják végig, hogy ha várnak egy kicsit (fél-egy évet), akkor simán megvehető normális áron a termék (2-3-4e forintos kategóriában, és van ami már kiegészítőstül (Gold, Deluxe, Complete Edition-ok) ennyi). És azt sem, hogy a kiadó mennyi pénz ölt bele ebbe a dologba, és ahhoz, hogy 'életképes' lehessen a jövőben is, bizonyos határidőn belül kell megfelelő bevételt termelnie (ha felére csökkentenék az árat, akkor biztosan nem lenne kétszerannyi a vásárlók száma - így meg bevételkiesésük lesz).
Azon kívül meg egy másik érdekesség: rengetegen mondják azt, hogy ha olcsóbb lenne a játék, akkor megvennék. Viszont ha ezeket az embereket szembesítenénk az állításukkal, akkor már - szerintem - legalább a fele rögtön módosítaná az álláspontját (példának hoznám fel Scream esetét, aki ugyanezt vallja/vallotta; de amikor megemlítettem, hogy most már megfizethető kategóriában van az egyik kedvenc játéka, akkor már nem is akart kiadni érte pénzt).
*

Ok, asszem hogy te most kotekedni akarsz velem, ugyhogy legyszi kuld el privibe a mobilszamodat, hogy zaklathassalak ejszakankent. gap.gif

--------------------

+Quote Post
Joci
hozzászólás 2005. 07. 25. 14:51
Létrehozva: #15

Főállású fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Hokibacsi_1 @ 2005. 07. 25. 13:34)
Ok, asszem hogy te most kotekedni akarsz velem, ugyhogy legyszi kuld el privibe a mobilszamodat, hogy zaklathassalak ejszakankent. gap.gif
*

A számom 06/90/632633; de a 1791-re küldött "Jocinak Üzenet"-et is megkapom (lehetőleg szavanként küldd; de jöhet betűnként is). gap.gif laugh.gif

--------------------

+Quote Post
Görög
hozzászólás 2005. 08. 31. 20:30
Létrehozva: #16

Újonc
*

Regisztrált: 2005. 08. 31.
Azonosító: 12,305

ajánlom ezt az oldalt azoknak akik nem hisznek a linuxban smile.gif
csak ezek a " szar " elavult játékok mennek linux alatt ha nem lenne igy akkor nem csinálnák meg már eleve az ikonjait smile.gif
http://www.gentoo.org/dyn/icons/GAM.xml

+Quote Post
polip
hozzászólás 2005. 09. 27. 07:56
Létrehozva: #17

Újonc
*

Regisztrált: 2004. 11. 10.
Azonosító: 8,294

Üdv mindenkinek!

Hogy én is oszlassam kissé a tévhitet a linux "játszhatósága" körül, íme a következő link:

Linux játékok

Na ebből tán mindenki látja, mik vannak linux alá...

smia install wine(x) / cedega-val ezeket a run fileokat, majd a windowsos lemezekről telepíted a szokott módon a linux alá...

egyszerű ám az élet ;-)
csak mi bonyolítjuk.....

nálam a doom3 gyönyörűen fut suse alatt....

--------------------
MSI K8N Neo4 | AMD Athlon64 3500+ (Venice) | 2x512 GEIL 400mhz | INNO3d 6600GT | SAMSUNG 80GB SATA + SAMSUNG 160GB SATA + 160GB SAMSUNG PATA | PIONEER DVD-RW DVR-108 + ASUS DRW-1608P | ANTEC SONATA | LG L1750S TFT | CANON IP2000

+Quote Post
NimDragon
hozzászólás 2009. 06. 14. 23:48
Létrehozva: #18

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 06. 14.
Azonosító: 32,717

Huh llátom ide jó rég érkezett válasz.

Linuxon én is próbáltam játszani. Mindig Windowst használtam és használok is az a legmegfelelőbb számomra, de lett egy Linux Ubuntu 8.10-es telepítőm és felraktam kipróbálgatni hogy milyen. Jó volt és hamar rájöttem a dolgokra magamtól, és sikerült a cedega progival nekem is sok windowsos játékot elindítani Linux alatt, pl Gta3, Warcraft3, World of Warcraft, Nfs Most Wanted, stb. Mentek is rendesen.
A Linux játékok közt is volt jópofa, a Tux Racer amikor a pingvin csúszik lefelé a lejtőn ezerrel.

--------------------
Config: Alaplap: Asrock P43DE | Processzor: INTEL Dual Core E5300 2600MHz@3800MHz | Memória: Geil Blackdragon 2x1Gb 800MHz (4-4-4-12) | VGA: Geforce 6600GT 128Mb | HDD: Maxtor 120GB Sata I | CD/DVD RW: Pioneer | Ház: JNP Daniel Jackson | Táp: Q-Tec 500W

+Quote Post
Blasenblas
hozzászólás 2009. 07. 11. 09:28
Létrehozva: #19

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 02. 23.
Innen: Mo./Fonyód
Azonosító: 29,924

Üdv!
Én Wine-al eddig a Morrowindet és a Battlefield 1942-t raktam fel. Sajnos a Morrowindhez a magyarítást nem tudtam felrakni. Lehet, hogy nem jó verzió. A Bf megy. A Cod 4-el nem volt szerencsém, de azt is fel lehet rakni, a Cod 2-vel még nem próbálkoztam. Még csak most kezdtem el foglalkozni a dologgal, még bármi lehet.

--------------------
Ha valaki tudna segíteni Ubuntu ügyben, akkor jó lenne, ha írna. Már 2,5 éve nem találok megoldást a 7.1 hangra.

+Quote Post
duu
hozzászólás 2010. 03. 11. 14:24
Létrehozva: #20

Újonc
*

Regisztrált: 2009. 09. 03.
Azonosító: 34,376

Nemrég jelent meg az új crossover. Ehhez van crossover games is, ami egész korrekt kis támgoatottságot rejt maga mögött egyszerű felülettel. Egy próbát mindenképp megér azoknak, akik nem nagyon értenek hozzá.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

- Szöveges verzió A pontos idő: 2010. 07. 31. - 13:07