Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Wardriving, Wi-Fi antenna házilag
HOC Fórum > Hardver > Hálózatok, hálózati eszközök
Oldalak: 1, 2, 3
s3nki
IDÉZET(Nikk @ 2007. 05. 17. 10:59) *
Ez egy sima D-Link routerhez adott Bot Antenna...

Az a bajom a többi antennával, hogy méreg drágák sajnos... Pedig nagyon jó lenne... Mondjuk azon gondolkodtam, hogyha egy szintbe hozom az antennát és a gépet, (Magyarán feljebb viszem az antennát a routertől, akkor elvileg kiküszöbölhető a vasbeton...) Érdemes ilyenbe befektetni szerinted?

Az a baj, hogy a méretezéshez nem értek, ráadásul minden a helyi viszonyoktól függ. Nekem egy 6 decibeles antenna elég volt a routerre, hogy a födém ne legyen akadály, de nálunk viszonylag közel van a szomszéd háza, arról valószínűleg sok jel verődik vissza.
goa
Sziasztok tudna nekem segiteni valaki aki ért a Wi-fi hez Mert nekem van egy házilag készült antennám és kiszeretném valahogy erösíteni.Az a problémám hogy fogja a jelet megy is az internet de nagyon lassan tölti be az oldalt mit lehetne tenni ezügyben???????????
Rami666
Akinek kell olyan coax-kábel, amit routerre/wifikártyára lehet csavarozni és erre megy az antenna, szóljon!!!
én a 6m-est vettem kb 600Ft-ért, és csatlakozók is rajta vannak gyárilag!
WiFi kábel
kép
Amúgy E-Bayn gombokért van minden.
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.