hu Magyar de Deutsch
  • Kategória: Periféria

Cyborg egér a Saitek műhelyéből

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Kimagaslóan pontos optika és állítható borítás jellemzi a legújabb játékos egeret.

Az Electronista online magazin szerint a Saitek a Logitech és a Microsoft prémium kategóriás játékos egereivel kíván harcbaszállni legújabb termékével. A nemes egyszerűséggel Cyborg Mouse-nak elnevezett rágcsálónak nem lesz könnyű dolga, azonban a különleges szolgáltatásaival a nagyok fölé nőhet.

Cyborg egér a Saitek műhelyéből

A Cyborg elnevezéshez hűen az egér elülső része előre-hátra csúsztatható, így nagyobb esély van a kényelmes és biztos fogás megtalálására. Remélhetőleg a mechanika is bírni fogja a strapát, az egér 3200 dpi-s lézeres érzékelője ugyanis a legnagyobb online csatákra van felkészítve. A Cyborg görgője sem az a kimondottan átlagos darab, a négy irányba mozgó tárcsa sebessége a Logitech Revo egerek után ennél a rágcsálónál is állítható. Végül, de nem utolsósorban érdemes megemlíteni a programozható gyorsgombokat, melyekkel az egérről vezérelhetünk olyan funkciókat, melyekhez alapjában véve a billentyűzet nyomkodása lenne szükséges.

A hivatalos premier és ár egyelőre nem tisztázott, az Amazon UK értesülései szerint valamikor a következő év elején áraszthatják el a piacot a Saitek Cyborg egerei.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés