Itt a Xiaomi Ninebot Plus

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Itt a Xiaomi Ninebot Plus - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Tovább bővült a Xiaomi járműparkja. A korábban már bemutatott Xiaomi elektromos roller után, most valami egészen zseniálisat alkottak a kínai mérnökök!

Xiaomi Ninebot Plus 1

 

A Xiaomi Ninebot Plus egy kétkerekű scooter, ami képes segytség nélkül, saját magát egyensúlyozva megállni a kerekein. A jármű természetesen elektromos hajtást kapott. A beépített motorok összteljesítménye 800 watt. A beépített LI-ion akksi egy töltéssel maximum 35 kilométeren keresztül tudja a járművet hajtani, de ezt a gyártó saját bevallása szerint is érdemes fenntartással kezelni, a való világban, utcai közlekedésnél 20 kilométerrel számolhatunk.

Xiaomi Ninebot Plus 2

A Xiaomi Ninebot Plus maximális teherbírása 100 kilogramm, így testesebb emberek nem használhatják. A jármű maximális sebessége 18 kilométer óránként. Extraként a Nine Plus távirányítható is. Ehhez 20 méteren belül kell tartózkodnunk és a csomagban kapott apró távirányítót kell használnunk.

Xiaomi Ninebot Plus 3

Ha ez még nem lenne elég az érdekességekből, akkor itt egy újabb furcsaság. Drónoknál már megszokhattuk, hogy képesek follow me funkcióban működni, vagyis követni minket (tudom, nem minket követnek, hanem a távirányítót). Nos, ezt a bravúrt a Xiaomi Ninebot Plus is tudja. Képzeljük el, ahogy sétálunk az utcán és gurul utánunk ez az izé, vagy hogy bevásárlás után rárakjuk a pakkunkat, kényelmesen hazasétálunk, a Ninebot Plus pedig haza cipeli helyettünk a motyót.

Xiaomi Ninebot Plus 4

A sok érdekesség mellett a Xiaomi újdánsága még jól is néz ki. Lassan mindenhol olyan kütyük vesznek körül minket, amikre 5-10 évvel ezelőtt még valami fantasztikus filmben csodálkoztunk rá, és ez nekem tetszik!

Ha érdekel a Xiaomi Ninebot Plus, akkor itt nézz körbe: Xiaomi Ninebot Plus

Szóljon hozzá!