Zotac VR Go Backpack PC - cikk ajánló

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Zotac VR Go Backpack PC - cikk ajánló - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Itt van ez a virtuális valóság dolog. Végre egész használható szemüvegeket kapunk a gyártóktól, végre egész jó játékok érkeznek hozzájuk, de egy valami még mindig hiányzik, a szabadság!

Zotac VR Go Backpack 1

 

Pontosabban nem is a szabadság, hanem a szabad mozgással járó szabadság. Mert bár lépkedhetünk egy kis területen, de a kábelek mindig behatárolják a területet, megfosztva minket attól, hogy mehessünk amerre látunk a virtuális világban. Erre kínál orvosságot a Zotac VR Go Backpack. Ez a cucc, ahogy neve is mutatja egy hátizsák, ami egy komplett számítógépet rejt. Na jó, nem egy teljes gépet, mert nincs billentyűzetünk, egerünk és monitorunk, de ezekkel nem is tudnánk sok mindent kezdeni egy VR játék közben.

Zotac VR Go Backpack 2

Ahhoz, hogy megfelelő legyen a VR élmény nem lesz elég egy Celeronos gép. A Zotac VR Go Backpack kicsit erősebb is, mint egy Celeron alapú masina. A processzor egy Intel Core i7-6700T (max. 3,6 GHz), a videokártya egy GeForce GTX 1070. Háttértárnak kapunk egy M.2-es SSD-t 240 GB kapacitással, a rendszermemória pedig 16 GB. Látható, hogy igazi erőművet tudtak ebbe a rendkívül high-tech kinézetű hátizsákba pakolni.

 

A gép teljes bemutatóját további képekkel itt találjátok: Zotac VR Go BackpackVR Go Backpack

Szóljon hozzá!