• Egyéb Vas
  • Írva:
  • Olvasva: 3670

Erős Wifi az egész lakásban a Xiaomi fejlesztésével

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Erős Wifi az egész lakásban a Xiaomi fejlesztésével - 5.0 out of 5 based on 5 votes

A szokásos letisztult külső egy újratervezett belsőt rejt.

Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 2

Ez az eszköz úgy néz ki, mint egy hagyományos WiFi stick, de nem az. Ez egy jelerősítő, mégpedig egy 300 megabites, USB-s csatlakozóval ellátott hardver, amire egyszerre 26 WiFi-s eszköz csatlakozhat. A jelerősítőt olyan helyen használjuk, ahol a lakáson belül egy router van, de több szobában, vagy akár több emeleten szeretnénk ennek az egy routernek a WiFi jelét használni. A jelerősítő a WiFi hálózaton csatlakozik a routerhez, és annak a jelét a routerével megegyező SSID-val, felerősítve szórja tovább.

Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 1

A Xiaomi jelerősítő kompatibilis a Xiaomi Mi Home mobilos alkalmazással, a program telepítése után telefonunk felismeri mint okos-eszközt és csatlakozik is hozzá. Az előző verzió 150 megabitjéhez képest ez az új erősítő az újratervezett antennának hála már 300 megabites sebességre képes.

Original Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier 2 3

A Xiaomi 300 megabites erősítőjével tehát a lakásban használt WiFi router jelét terjeszthetjük ki olyan szobákra, ahol eddig gyenge volt a WiFi jelerősség.  Ezért ráadásul nem is kell túl sokat fizetnünk, hiszen a Xiaomi Mi WiFi Amplifier mindössze 2200 forintba kerül, a szállítás költsége pedig 5, azaz öt forint.

További információk itt: Xiaomi Mi WiFi Amplifier

Szóljon hozzá!