Hiánycikk lett az Intel Pentium G4560

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
Hiánycikk lett az Intel Pentium G4560 - 5.0 out of 5 based on 2 votes

A processzor a Hyper-Threading támogatás révén a Core i3 széria teljesítményét nyújtja, miközben lényegesen olcsóbb annál. Az egyetlen, ám annál komoly probléma az elérhetősége.

g4560

A kiskereskedők szerint komoly hiány mutatkozik a termékből, így bár hatalmas érdeklődés övezné az Intel Pentium G4560 processzort, azonban belátható időn belül biztos nem tudják kielégíteni a megrendeléseket. Értesüléseink szerint ez a kellemetlen helyzet egész nyáron kitarthat. Véleményünk szerint az sincs teljesen kizárva, a gyáróriás mesterségesen korlátozza a termelést, hogy ezáltal javítsa a sokkalta jövedelmezőbb Core i3 sorozat eladásait.

5 GHz-ig pattintható az Intel Core i7-7740X

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Egy tesztelőknek szánt technikai dokumentáció alapján a Core i7-7740X könnyedén megugorja az 5 GHz-es álomhatárt!

Intel Core X Series processor family 3

Az anyag szerint a legjobb lapkák 1,205 voltos feszültség mellett, még a gyengébb példányok 1,341 volt mellett „futották ki magukat”. A 100 mintából néhány példány még 5100-5200 MHz-en is stabilnak mutatkozott – természetesen ilyen magasságban már erősen ajánlott a vízhűtés. A részletek a hajtás után olvashatóak.

Befutott az első Intel Core i9-7900X teszt

Olvasóink értékelése: 2 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
Befutott az első Intel Core i9-7900X teszt - 2.0 out of 5 based on 1 vote

A Hexus.net dobbantotta az első Intel Core i9-7900X processzor tesztet, a termék összességében pozitív véleményezést kapott. A tesztelők kiemelték a kellemes túlhajthatóságot – a 4,7 GHz mind a tíz magon viszonylag könnyedén elérhető volt –, természetesen a teljesítmény is bődületes, azonban az energiahatékonyság nem javult, s az árcédula sem igazán barátságos.

core i9

A teljes cikk ide kattintva érhető el.