• Szoftver
  • Írva:
  • Olvasva: 561

Gond van a kedvenc lapoddal?

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Két egyszerű trükkel azonnal feltámasztható szinte minden weboldal.

tips and tricks

 

Számos oka lehet annak, hogy egy site elérhetetlen. Talán épp nem bírja el a magas számú oldalletöltéseket, esetleg hardverhiba történt, a lényeg az, hogy megesett a baj. Jó tudni, hogy a Google (általában) rendelkezik mentett verzióval, vagyis egy pillanatképpel a weblapról; ez legalább arra jó lesz, hogy a korábbi tartalmakat el tudjuk olvasni.

A mentett változat előcsalogatása könnyebb, mint gondolnánk: csak gépeljük be a „cache:” parancsot a címsorba (az URL cím elé), majd rögzítsük az utasítást az enterrel. Ezzel meg is vagyunk, rögtön megkapjuk azt a példányt, mely a Google szerverein pihen. A módszer szinte mindenhol működik (Chrome, Firefox, Safari, Opera), csak az Edge áll ellen a dolognak.

  • cache:hoc.hu

Ha a fenti eljárás nem hozza meg a kívánt eredményt, akkor jöhet a következő: a problémás URL elé szúrjuk be a „web.archive.org/” linket, amivel kapunk egy példányt az Internet Archívumából. 

  • web.archive.org/hoc.hu

Forrás:  lifehacker.com

Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_02tavrset7ub9ruq1sagtccte2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_02tavrset7ub9ruq1sagtccte2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482