10 mag, FHD felbontás, 3 GB memória, mindez alig több, mint 50 ezer forintért

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bizony, manapság egy jó telefont a címben látható specifikációk jellemeznek. Emiatt nem is kapnánk fel a fejünket, de azért már mindenképpen, ha azt halljuk, hogy egy ilyen hardverrel ellátott, ráadásul 5,5 colos FHD kijelzős telefont alig több, mint 50 ezer forintért vehetünk birtokba!

Nos, nem csalás, nem ámítás, a Xiaomi Redmi Note 4 bizony cirka 55 ezer pénz, már persze akkor, ha szerencsénk van, és a távoli keletről rendelt csoda átcsúszik a vámon. Ezért a pénzért kapunk egy MTK Helio X20 64 bit Deca-core processzort, egy Mali T880 MP4 700MHz GPU-t, 64 GB háttértárat és 3 GB RAM-ot, ráadásul, ahogy azt már írtam, a hardver egy 5,5 colos, teljes HD felbontással bíró kijelző mögött csücsül.

Van egy előlapi 5- és egy hátlapi 13 megapixeles kamera, GPS+AGPS+GLONASS+BeiDou hogy mindenhol találjunk műholdat, 802.11 a/b/g/n/ac, WIFI Display, WiFi Direct és BT4.2, HID, hogy vezeték nélküli kapcsolatokba se szenvedjünk hiányt. Az akku 4100 mAh-ás, ami gyaníthatóan elegendő még a leírt hardver és kijelzőméret mellett is arra, hogy egy napot végig szolgáljon töltögetés nélkül.

A Xiaomi Redmi Note 4 ára, ahogy azt már írtam 55 ezer forint, és a szövegre kattintva meg is tudjátok venni!

Szóljon hozzá!