NO.1 G4 - a kedvenc okosórám kistestvére

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az a helyzet, hogy nagy duzzogva, de ezt az órát is elfogadnám. Igaz, meg sem közelíti a kedvenc NO.1 D5+ képességeit, de az okosórák között kimondottan mutatósnak számít!

NO.1 G4 Smartwatch Phone 1

 

Megnéztem a videókat is, azok alapján elmondható, hogy hiába karcsú kicsit a proci, kevéske a memória, a szoftver azért jól pörög. Ami mondjuk mindenképpen előremutató, hogy az árkategóriában amiben versenyez csak igazi gagyi külsővel rendelkező szerkezetek vannak. Így nem lesz nehéz dolga, mert ha valaki 10 ezer forint alatt szeretne csak okosórára pénzt kiadni, de azért némileg igényes darabot szeretne, akkor nem nagyon tud miből válogatni.

NO.1 G4 Smartwatch Phone 2

Szóval a belépő szintnek ez az óra bőven megteszi. Az óra amúgy MTK6261 lapkára épül, a memória 32 MB, a hátértár 128 MB, de ez utóbbi 16 GB-os, vagy annál kisebb kapacitású memóriakártyával bővíthető. a kijelző 1,2 inches 240 x 240 pixel felbontású IPS panel.

NO.1 G4 Smartwatch Phone 3

A NO.1 G4 okosóra most európai raktárból rendelhető, ára mindössze 33 dollár, vagyis kevesebb mint 10 ezer forint. Mivel európai raktárból jön garantáltan nem kell rá külön ÁFA-t fizetni, és nem keletkezik plusz költség a vámolás miatt se!

További képek, videók, információk és vásárlás itt: NO.1 G4 Smartwatch Phone

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

 

Szóljon hozzá!