hu Magyar de Deutsch

Meg fogsz lepődni mit tud a NO.1 F3 Sport okosóra az áráért

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Meg fogsz lepődni mit tud a NO.1 F3 Sport okosóra az áráért - 5.0 out of 5 based on 3 votes

A NO.1 F3 Sport okosórát kimondottan azok számára készítették, akik aktív életet élnek. Legyél amatőr vagy profi sportoló, ennek az órának biztos örülni fogsz.

NO.1 F3 Sport okosóra

 

A NO.1 F3 Sport okosóra egy igazi mindentudó. A számlap ugyan emlékezet a régi digitális órákra, de a tudása nem áll meg az ébresztésnél és a hét dallamnál.

NO.1 F3 Sport okosóra 1

Lássuk mit tud ez a Dialog DA14580 lapkára épített megoldás! Számolja a megtett lépéseket, a megtett távolságot. Figyeli a külső hőmérsékletet és megmondja, hogy hegymászás közben milyen magasan jársz. Kimaradhatatlan a stopper funkció, természetesen mutatja az időt is. Ébreszt, ha szeretnéd, óvatosan, gyenge rezgéssel, kíméletesen, ahogy azt kell.

NO.1 F3 Sport okosóra 2

Beállíthatsz rajta időzített figyelmeztetést, de figyelmeztet magától is, ha bejövő hívásod van, vagy üzeneted jött SMS-ben vagy a Facebook, Skype, Twitter, Wechat vagy WhatsApp alkalmazások valamelyikéről. Külön pirospont jár neki azért, mert nem csak a bejövő hívás számát, hanem a hívó fél nevét is kiírja, persze csak akkor, ha az a telefonunkban be van állítva. Ha már a telefonnál tartunk, a kapcsolatot a mobilunkkal Bluetooth 4.0 kapcsolaton tartja.

NO.1 F3 Sport okosóra 3

A NO.1 F3 Sport okosóra természetesen vízálló, IP68 szabványnakvaló megfeleléssel bír. Az 1,1 inches kijelzővel rendelkező óra ráadásul meglepően hosszú készenléti idővel bír. A beépített 240 mAh-ás akkumulátor és a 2032-es gomb akkumulátor párosa 365 napos, vagyis kerek egy éves készenléti időt biztosít. Ha az eddigiek alapján nem győzött volna meg az óra, akkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kimondottan jól néz ki, ahogy a képeken is látszik négy különböző színben rendelhető meg.

NO.1 F3 Sport okosóra 4

Ha a címben nem jeleztem volna már, akkor most írhatnám, hogy a végére maradt az ár, de így csak annyit írok, a tudás atyja az ismétlés. A NO.1 F3 Sport okosóra 24,89 dollárárt, vagyis 7000 forint alatti bevezető áron vásárolható meg jelenleg, egy bevezető akcióban. Az óra hivatalos megjelenése, és a szállítás kezdete július 25.

További képek, információk és vásárlás itt: NO.1 F3 Sports Smartwatch

Tagged under: okosóra, NO.1, F3 Sport,

Hozzászólások  

0 #4 s3nki 2017-08-17 20:52
Idézet - Ildi1:
Van valahol magyar leírás a beállításához? A lépésszámlálót hogyan lehet lenunnázni? A választ előre is köszönöm!

Magyar leírásról nem tudok, de ha mondjuk angol van és el tudod küldeni, akkor megnézem szívesen, hogy erre a kérdésre van-e válasz benne.
Idézet
0 #3 Ildi1 2017-08-16 19:53
Van valahol magyar leírás a beállításához? A lépésszámlálót hogyan lehet lenunnázni? A választ előre is köszönöm!
Idézet
0 #2 s3nki 2017-08-06 20:49
Idézet - Adathor:
Ez gps-s vevős? Simán mehetek vele futni? Vagy vinnem kell hozzá a mobilokat ?

Nem, ennyi pénzért nincs GPS-es okosóra, azok olyan 100 dollár magasságában kezdődnek.
Idézet
0 #1 Adathor 2017-08-04 22:02
Ez gps-s vevős? Simán mehetek vele futni? Vagy vinnem kell hozzá a mobilokat ?
Idézet

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés