Akciós ár a Lenovo HW01 okoskarkötőjére amíg az 50 darabos készlet tart

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Akciós ár a Lenovo HW01 okoskarkötőjére amíg az 50 darabos készlet tart - 5.0 out of 5 based on 11 votes

A Lenovo HW01 okoskarkötőről már olvashattál oldalunkon. Azóta, hogy a bemutatója megjelent folyamatosan emelkedik a cikk olvasottsága, ami mutatja nem csak nekünk tetszett, hanem olvasóinknak is. A HW01 egy csak a HOC.hu oldalnak szóló akció keretében most jóval olcsóbb lett, annyira olcsó, hogy ennél olcsóbban biztos nem fogjátok már megkapni.

Lenovo HW01

 

A Lenovo HW01 leginkább azoknak fog tetszeni, akik szeretik fittnek érezni magukat. A karkötő tud mindent amit az olcsóbb riválisok, vagyis mutatja az időt, lépést számlál, ébreszt valamint figyelmeztet, ha üzenet vagy hívás érkezik a telefonunkra. Ezeket a funkciókat a legolcsóbb okoskarkötők is tudják. Az egyel drágábbakban már találunk szívmonitort is. Aztán itt vannak a drágább karkötők, amik számolják az elégetett kalóriát, nem csak ébresztenek, hanem monitorozzák az alvásunkat is, illetve beállíthatjuk, hogy ha túl sokat üldögélünk, akkor figyelmeztessenek minket, hogy ideje megmozgatni magunkat egy kicsit. Nos, a Lenovo HW01 érdekessége, hogy a fenti funkciók közül mindegyiket tudja, ám az ára mégis inkább a középkategóriába való volt, egészen a mostani akcióig. Most ezt a minőségi okoskarkötőt szinte alsókategóriás áron vehetjük meg.

Lenovo HW01 okoskarkoto 1

Lássuk a hardver jellemzőit!

Az okoskarkötő Bluetooth 4.2-ön kommunikál telefonunkkal. Kijelzője 0,91 inches, érintésérzékeny OLED technológiára épül, felbontása 128 x 32 pixel. Az OLED technológia nagy előnye, hogy működéséhez nem igényel háttérvilágítást, mint a hagyományos LCD-k, így jóval kevesebb energiával beéri, mint azok. Az akkumulátor 85 mAh-ás, de a beépített hardvernek hála a készenléti ideje egy töltéssel 7 nap. Méretei: 23.50 x 1.20 x 1.00 cm, tömege 22 gramm. a végére maradt az ár.

A Lenovo HW01 most fekete vagy piros színben most 21 dollár helyett mindössze 17 dollár, vagyis vagyis ~4500 forint. A vásárlásnál használjátok a GBlevo kuponkódot! A szállítás ingyenes!

 

További információk, képek és vásárlás itt: Lenovo HW01 Smart Wristband

 

Lenovo HW01 okoskarkoto 2

 

 

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Hozzászólások  

Bumszlee
+1
Idézet - s3nki:
Idézet - Bumszlee:
Köszi az infót! Most rendeltem, még mindig annyi! :-)

Örülök! Még jobban örültem volna, ha az én linkemen keresztül veszed meg, hogy lássák, hogy én adtam el, de így is jó! Használd egészséggel! ;)

Regelni kellett és közben elment a link. 4657 ft-ért simán megéri.
Idézet
s3nki
0
Idézet - Bumszlee:
Köszi az infót! Most rendeltem, még mindig annyi! :-)

Örülök! Még jobban örültem volna, ha az én linkemen keresztül veszed meg, hogy lássák, hogy én adtam el, de így is jó! Használd egészséggel! ;)
Idézet
Bumszlee
0
Köszi az infót! Most rendeltem, még mindig annyi! :-)
Idézet
Szóljon hozzá!