Igazi profi az okoskarkötők között az X9 PRO, ráadásul kuponos kedvezmény is van hozzá

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Igazi profi az okoskarkötők között az X9 PRO, ráadásul kuponos kedvezmény is van hozzá - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Elég rég írtam már okoskarkötőről, de most itt az X9 Pro, ami nem csak az ára, hanem a tudása alapján is igazi profi a maga kategóriájában.

X9 PRO Heart Rate Smartband 1

 

Az NRF52832 lapkára épülő karkötő Bluetooth kapcsolattal csatlakozik telefonunkhoz. A kijelző OLED technológiára épül, és bár a képeken színesnek mutatják, szerintem egy színű, ahog y minden más okoskarkötő is.. Az akkumulátor 105 mAh-ás, a teljes töltöttséghez két óra kell neki, ezután pedig 7-15 nap készenléti időt biztosít, természetesen használattól függően.

Az X9 Pro az okoskarkötők között igazi mindentudó. Az alap képességeket, mint az ébresztés, lépésszámlálás, alvásmonitor tudja. Tudja a középkategóriás karkötők trükkjeit is, van benne szívmonitor, kiírja a bejövő üzenetek vagy hívások küldéjénekvagy a hívó fél nevét. Az igazi profik azonban, mint az X9 Pro tudnak még mást is. Például vérnyomást mérnek a vér oxigénszintjét is figyelik.

X9 PRO Heart Rate Smartband 2

Ez az okoskarkötő igazán hasznos társ lehet a mindennapi életben, de sport közben is. Lényegében mindent tud, amit egy okoskarkötőtől várhatunk, jelenleg nem is ismerek nagyobb tudású eszközt nála.

Ráadásul most akciós is a karkötő, hiszen az X9PRO kuponkódot használva 23,99 dollár helyett 19,99 dollárért veheted meg, ami egy ilyen tudású okos karkötőért nagyon baráti összeg!

Vásárlás és további adatok itt: X9 PRO Heart Rate Smartband

Szóljon hozzá!