hu Magyar de Deutsch

8 mag, 6 GB RAM és mínusz 30 dollár - brutál ár a brutál telefonért

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Vernee Mars Pro az utóbbi idők egyik legsikeresebb bevezető kampányát produkálta. Ez nem is csoda, hiszen az alig másfél hónappal ezelőtti akcióban meghirdetett ár nagyon jónak számított ezért a brutális hardverért. Most a telefon az akkori akciós ár alatt 15-,  a bevezetés utáni nyitóár alatt 30 dollárral kapható meg.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 1

 

A Vernee Mars Pro-t már nagyon vártuk, hiszen a Mars sorozat új zászlóshajója érkezett meg személyében. Ez a telefon az abszolút megfizethető középkategóriát hivatott képviselni, ám, ha megnézzük a specifikációt, akkor kiderül, hogy bizony a felső kategóriában is megállja a helyét. Ha a hír végén meglátjátok ennek a vasnak árát tuti leesik az állatok!

Vernee Mars Pro 4G Phablet 2

Most csak a főbb jellemzőkről számolunk be, reménykedve benne, hogy hamarosan testközelből is megcsodálhatjuk a telefont. A központi processzor egy nyolcmagos Helio P25, aminek órajele 2,5 GHz. A rendszermemória nem kevesebb, mint 6 GB lesz, ami mellett találunk 64 GB háttértárat is. A kép akadásmentes mozgatásáért egy Mali T880 GPU felel.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 3

A kijelző már a phabletek közé helyezi a telefont, hiszen a képátló 5,5 inch, amihez teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixeles felbontás tartozik. A kijelző felett Gorilla Glass 3 üveget találunk. A készülékház, kivéve persze a kijelzőt, teljesen fémből készül. Nem maradhatnak el a kamerák sem, bár a leírás szerint az optika mögött minőségi Sony szenzor rejtőzik. Az előlapi kamera 5-, míg a hátlapi 13 megapixeles. A kamerák mellé kapunk ujjlenyomat olvasót is, ami ebben a kategóriában szinte már kötelező.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 4

A Vernee Mars Pro ad nekünk sok-sok különféle rádiót is. A navigációt a GPS, A-GPS, Glonass támogatás segíti, míg a kapcsolattartás más eszközökkel a Bluetooth 4.0 vagy a 802.11a/b/g/n szabványokat támogató wifi kapcsolaton keresztül lehetséges.

Vernee Mars Pro 4G Phablet 5

A jelenlegi akcióban a Vernee Mars Pro ára mindössze 179 dollár, vagyis nagyjából 50 ezer forint. A Mars Pro-hoz hasonló erősségű Huawei P10 legalacsonyabb hazai ára valahol 130 ezer forint környékén van, ehhez képest a Mars Pro 50 ezer forintja igen barátságosnak mondható, még akkor is, ha ehhez hozzácsapjuk a vámot és az ÁFA-t, hiszen akkor is megállunk valahol 70 ezer forint magasságában. Ez pedig szinte félárat jelent. Szóval hajrá, próbáljátok ki milyen egy ilyen brutális vasat féláron megvenni!

További információk, képek itt:  Vernee Mars Pro 4G Phablet - 6GB RAM 64GB ROM

Tagged under: Vernee, Vernee Mars Pro,

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Kapcsolódó mobil hírek

Tartozékok

Legyél titkos ügynök, vezesse a hangodat a csontod!

Legyél titkos ügynök, vezesse a hangodat a csontod!

2017 augusztus 17

Jajj, de szép cím lett, ilyet mégegyet biztos nem tudok kitalá...

PDA

100 dollár alatt a Xiaomi 4A okostelefon, de csak ma!

100 dollár alatt a Xiaomi 4A okostelefon, de csak ma!

2017 augusztus 14

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó k...

PDA

Brutális előlapi kamerával, hatalmas akksival, $100 (27 ezer forint) alatt a HOMTOM HT50 telefon

Brutális előlapi kamerával, hatalmas akksival, $100 (27 ezer…

2017 augusztus 10

A HOMTOM HT50-et semmiképp nem nevezném csúcs mobilnak, de a köz...

PDA

8 maggal, hatalmas kijelzővel és akkuval támad a Xiaomi óriás telefonja

8 maggal, hatalmas kijelzővel és akkuval támad a Xiaomi óriá…

2017 augusztus 10

A Xiaomi Mi Max 2 méretben mindenképpen a maximumot nyújtja, de ...