8 maggal, hatalmas kijelzővel és akkuval támad a Xiaomi óriás telefonja

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
8 maggal, hatalmas kijelzővel és akkuval támad a Xiaomi óriás telefonja - 5.0 out of 5 based on 1 vote

A Xiaomi Mi Max 2 méretben mindenképpen a maximumot nyújtja, de a hardver terén sem lesz okod panaszra.

Napjainkban az 5,5 colos képátló a divatos méret, ezt a gyártók már a phablet kategóriába sorolják, ami méretben valahol egy tablet és egy telefon között helyezkedik el. Ennek a kategóriának a felső határait feszegeti a Xiaomi a Xiaomi Mi Max 2-vel, hiszen ez a telefon nem kevesebb, mint 6,44 colos képátlóval dicsekedhet.

Ahogy feljebb írtam az egyéb képességei miatt sem kell lesütnie a szemét, hiszen a Snapdragon 625 processzor nyolc maggal gazdálkodik, órajele pedig 2 GHz. A proci mellett találunk 4 GB memóriát és típustól függően 64- vagy 128 GB háttértárat, ami normál használat mellett már nehezen fog megtelni. A grafika gyorsításáért a telefonban egy Adreno 506 videovezérlő felel, aminek órajele 650 MHz, az akkumulátor pedig nem kevesebb mint 5200 mAh-ás!

A Xiaomi Mi Max 2-ben 2 kamerát találunk, elől egy 5-, hátul egy 12 megapixeles érzékelő dolgozik a lencsék alatt. Van GPS, Glonass és Beidou támogatás a navigációhoz, hogy sosem tévedjünk el, valamint természetesen kapunk Bluetooth-t és wifit is, hogy a vezeték nélküli kapcsolatokkal se legyen problémánk.

További információk, képek, videó és vásárlás itt: Xiaomi Mi Max 2 telefon

Szóljon hozzá!