4 napos üzemidő és FHD kijelző 150 dollár alatt

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ha a mobiloknál a rövid akkumulátor-élettartam a legnagyobb problémád, és nem akarsz túl sokat költeni, akkor az Ulefone Power 2 a legjobb üzlet számodra.

ulefone_power_2_1.jpg

Az Ulefone Power 2 az elmúlt évben bemutatott, rendkívül sikeres Ulefone Power frissített változata. Az Ulefone Power 2 minden szempontból frissebb az elődnél, és most, csak korlátozott ideig csak a Gearbest-nél egy különleges ajánlat keretében vásárolhatod meg.

ulefone_power_2_2.jpg

A Gearbest Flashsale akcióban az Ulefone Power 2 ára 40 dollárral mindössze 149,99 dollárra csökkent, így ez lett a piac egyik legkedvezőbb árú, nagyméretű akkumulátoros, Android telefonja. Biztos lehetsz benne, hogy 4 napos akkumulátoros élettartamával sok olvasót érdekelni fog.

ulefone_power_2_3.jpg

Bár az Ulefone az Ulefone Power 2 esetén a lehető leghosszabb akkumulátor-élettartamot tartotta elsődlegesnek, ez nem akadályozta meg abban, hogy mint más telefonkészítők a hardver erejével spóroljon.

ulefone_power_2_4.jpg

A hatalmas 6050 mAh-ás akkumulátor nyilvánvalóan a telefon legfontosabb jellemzője, de más kívánatos jellemzőket is találunk, mint például a nyolcmagos lapkakészletet, a 4 GB RAM-ot, a 64 GB belső tárolót, az 5,5 hüvelykes FHD kijelzőt, az ujjlenyomatolvasót, a 13 megapixeles elülső- és 16 megapixeles hátsó kamerát.

A telefonról bővebb információkat itt találsz: Ulefone Power 2

A telefon EU Express szállítással is rendelhető, így a forgalmazó ígérete szerint nem kell rá vámot és áfát fizetni. Az EU Express szállítási mód választásához kattints a Proceed to Checkout gombra, majd a betöltődő oldalán válaszd ki a szállítás módját.

Szóljon hozzá!