hu Magyar de Deutsch
  • Kategória: Konzol

Újabb gondok a Sonynál: nem lesz Gran Turismo HD!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Sony bejelentette, hogy leállította a PlayStation konzolok egyik legkiemelkedőbb sorozatának, a Gran Turismo legújabb részének fejlesztését.

 

Bővebben kifejtve ez annyit jelent, hogy a Polyphony Digital kezemunkáját dicsérő Gran Turismo HD nem fog megjelenni PS3-ra. A Sony Entertainment hivatalos állásfoglalása szerint a döntés hátterében az áll, hogy így a fejlesztők minden erejükkel a 2008-ra várható ötödik rész elkészítésére koncentrálhatnak.

Ennek ellenére a projekt nem vész kárba, december 24-től, amolyan karácsonyi ajándékként a japánok letölthetik a program ingyenes változatát, mely 10 autót és egy pálya két változatát tartalmazza. Sajnos ez az akció az európai és amerikai PS3-tulajokat nem érinti, így nekik egyelőre marad a PS2-re írt Gran Turismo 4, mely egyelőre kompatibilitási problémák miatt kisebb hibák mellett futtatható csak az új konzolon.

jabb gondok a SonynálKP nem lesz Gran Turismo HD!__CÍMJAVÍTÁS__

A Gran Turismo HD valójában a negyedik rész feltuningolt változata lett volna, de a Sonynál is érezhették, hogy a játék messze nem használja ki a PS3 képességeit, valamint az autók és pályák megvásárlását szolgáló fizetési rendszer is hatalmas felháborodást keltett a játékosok körében. Ezzel ismét a Microsoftnál és az Xbox 360-nál az előny: a GT legfőbb riválisa, a Forza Motorsport 2 -- többszöri halasztást követően -- előreláthatólag már 2007 első félévében a boltok polcaira kerülhet.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés