Барај

Дали имате премногу малку простор во кујната?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ако е така, тогаш можеби ќе може да им помогне на оваа разноврсна полица.

hutosekreny полица

Мора да се признае дека овие Кинези се доволно добро обучени за да ги доловат привлечните слики на производот. Тоа не се разликува сега или позајмени отворање Gearbestről претставува совршена слика, за производство на совршено како да се направи употреба на апаратот "монтиран" рок: кујнски прибор, хартиени крпи, целофан очила. Се чини дека носителот е прилично пристојно, и на него се користеше речиси последниот квадратен сантиметар; па можете да заштедите доволно простор во кујната. Ние не го направивме ова прекрасно видео, но тоа е толку добро илустрирано што сакавме да ви го покажеме!

Врз основа на сликите, снимањето е решено со вкусни дискови со благородна едноставност. Иако првите повратни информации од купувачот не го оправдуваат мојот предлог, мислам дека со некои од помоќните магнети, вреди да се потврди стегачот на кулер, се разбира, исто така, зависи од тоа што планираме да го складираме на него. Самата полица е 1,075 kg и нејзините точни димензии се прикажани подолу.

фрижидер полица

Што остави зад себе? Можеби само споделување на цени и линкови: