Az LG G7 és a V30 a vártnál korábban érkezik... vagy nem

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Na, az van, hogy pletykák jönnek mennek, és mi nem tudjuk előre melyikből lesz valóság és melyik nem. Most sem tudjuk, de reménykedünk, mert a remény hal meg utoljára, annyira a végén, hogy még az arany hal is előbb hal.

lg g7 v30

 

Szóval, az LG már erősen foglalkozik a Qualcomm Snapdragon 845-el, aminek feladat lesz, hogy az LG G7-et a világ legjobb telefonjává tegye. Egy friss csiripp-csiripp szerint az LG most úgy döntött, hogy minden versenytársát megelőzi. Hahaha. A cég jelenlegi zászlóshajója, a G6 a Huawei és a Sony csúcskészülékeivel egy időben jelent meg, valamikor márciusban. Az LG, pontosabban az LG döntéshozói most azon töprengenek, hogy a bemutatást előre hozzák januárra, mert így, hacsak a dátum tekintetében, de tényleg meg tudnák előzni a konkurenciát.

A hírhez már csak én teszem hozzá, hogy baromi nagy ökörségnek tűnik, hiszen ki az a nemnormális, aki a karácsonyi szezon utáni holtidőbe teszi a megjelenést. Igaz, itthon a január néha a december utáni legerősebb hónap forgalom szempontjából, de ennek nagy részben azaz oka, hogy a céges vásrálók még igyeksenek elkölteni az előző évi maradékot. Szóval fene tudja, elsőre hülyeségnek tűnik a január, de lehet, hogy a sok telefonra éhes user majd az LG G7-re csapja el a karácsonyi ajándékként érkező feles dolcsikat.

Szóljon hozzá!