A keni dhomë të vogël në kuzhinë?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Nëse është kështu, atëherë ky raft i gjithanshëm mund të jetë ndihmë për ju.

hutosekreny raft

Duhet të pranohen se këta kinezë janë mjaft të aftë për të kapur imazhe tërheqëse të produktit. Ajo nuk është hapja e ndryshme tani huazuar ose Gearbestről paraqet foto të përsosur, duke prodhuar një të përkryer se si të bëjnë përdorimin e frigorifer "montuar" raft: ene kuzhine, peshqir letre, gota celofan. Duket se mbajtësi është mjaft i mirë, dhe pothuajse centimetri katror i fundit është përdorur në të; kështu që ju mund të ruani hapësirë ​​të mjaftueshme në kuzhinë. Ne nuk e bëmë këtë video të mrekullueshme, por është ilustruar aq mirë sa dëshirojmë ta tregojmë atë!

Bazuar në fotot ai duket si një gota thithje lock zgjidhura thjeshtësi fisnike. Edhe pse reagimet e parë të konsumatorëve, nuk justifikojnë këto Sugjerimi im, unë mendoj se një çift i magnet forta madje vlerë pala pije freskuese për të konfirmuar instalime, natyrisht, kjo natyrisht varet nga ajo që keni ndërmend për të ruajtur atë. Raft vetë është 1,075 kg dhe dimensionet e tij të sakta janë treguar më poshtë.

raft frigorifer

Çfarë ka mbetur prapa? Ndoshta vetëm çmimi dhe ndarja e lidhjes: