Nëse është deri në Samsung për të xhiruar projektuesit!

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Samsung do të prezantojë zyrtarisht ekranin LED për kinemanë. Seri e prezantimeve është 2017. Mars 27-30. kompania mban 18. Ngjarja e Kinemark Century Orleans në XD Theater Cinema. Data e premierës përkon me konferencën 2017 CinemaCon, e cila është ngjarja më e madhe dhe më e rëndësishme e industrisë së filmit modern dhe interesimi i më shumë se vizitorëve të vendeve të 80.

Logo yll-snippets.com

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 437

njoftim: Indeks Undefined: në hoc.hu /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php në linjë 439