HTPCs mund të bazohet në Biostar A68I-350 DELUXE

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Motherboard më i ri i Biostar përdor chipset AMD A2.0 në platformën Brazos 68, por çuditërisht, njësia qendrore është e ngarkuar me APU E-350D.biostar a68i-350_deluxe_03

Një Mini PC Giada kombinon Intel dhe NVIDIA

Lexuesit Rishikimi:0/5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
XIADA Mini PC i35G ka për qëllim të futet në dhomën e ndenjes me procesorin Intel Atom D2500 dhe kartën grafike NVIDIA GeForce GT 610.