Ju mund të blini Windows Phone për pagesa celulare

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv

Një tjetër moment historik ka qenë bashkëpunimi midis Telenorit dhe Microsoft: që nga shkurti 26, klientët e shërbimit celular mund të blejnë aplikacione ose muzikë nga dyqani i tyre i Windows Phone në telefonat e tyre celular duke përdorur bilancin e tyre celular.Windows-Phone-8-logo

Çmimet e HTC Windows Phone 8X / 8S

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Amerikan Expansys USA tani është në dispozicion për sistemin e ri të HTC Mobile Windows dhe datën e saktë të lëshimit.
8s-hero

A do të ketë Microsoft Surface Phone?

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Jo për herë të parë, thashethemet rreth fillimit të smartfonëve të Microsoft, por tani që tableta Surface është një realitet, është shumë më e lehtë të besosh këto lajme.
smartphone sipërfaqësor
Dikush që e imagjinon këtë ...

Tetor 29 prezanton Windows Phone 8

Lexuesit Rishikimi: 0 / 5

Yll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktivYll nuk është aktiv
Sipas informacioneve të fundit, Microsoft mban ngjarjen e tij në fund të tetorit, ku debuton WP8.