Xiaomi Mi 6X / A2 - itt a részletes specifikáció

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 
Xiaomi Mi 6X / A2 - itt a részletes specifikáció - 5.0 out of 5 based on 2 votes

A Xiaomi A1/5X páros utódját várjuk mint a Messiást, nem mintha a Xiaominak szüksége lenne a megváltóra.

mi 6x 4

Ha van olyan telefon, ami felé komoly elvásáraink vannak, akkor az a Xiaomi A2. Az előd annyira jól eltalált készülék, olyan, az árához képest remek képességekkel, amiről csak álmodhattnk a megjelenéséig. Persze, sokan vannak, akik nyafognak, nem elég jó a kamera, lassan fókuszál, stb. stb. stb., de lássuk be, azért a pénzért amit érte kérnek kimagasló képességekkel rendelkezik.

Az utód boltokban történő megjelenése már a nyakunkon van. Sokáig csak a pletykák jöttek a képességekről, de most már hivatalos információk birtokában vagyunk, így érdemes néhány szót szólni a mobilról.

mi 6x 1

 

Van tehát már komplett specifikáció, amiből világosan látszik, hogy a Xiaominál tudták, ennek a telefonnak meg kell kapni mindent, amitől modern mobil lehet. Emiatt aztán lesz mesterséges intelligencia processzor, lesz 18:9-es FHD+ kijelző, és persze lesz a hátulján dupla kamera, ami papíron köröket ver az amúgy nem gyenge előd képességeire.

mi 6x 2

Kezdjük ott, hogy eől hátul a Sony szállítja a szenzorokat. Az előlapi kamera például 20 megapixeles szenzort kap, név szerint a Sony IMX376-ot. A hátlapon egy IMX 376 és egy IMX486 szenzor dolgozik össze, amire a gyártó egészen szenzációs f/1.75-ös apertura értéket adott meg. Ezzel, legalábbis papírforma szerint már élvezhető képeket lehet este is lőni.

mi 6x 3

Szóval, mondhatjuk jó kis telefon lesz ez, remélhetőleg sikerül majd egyet időben beújítani, mert nem szívesen hagynám ki az életemből.

Ime a jelenleg pontosnak gondolt specifikáció (a B20 800 MHz LTE támogatás hiányzik belőle, de rméljük ez csak valami vicc):

 

Logo star-snippets.com

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 437

Notice: Undefined index: hoc.hu in /var/www/web14/htdocs/application/modules/site/controllers/StarController.php on line 439