Új folyadékhűtéses izomtelefon érkezik a Xiaomitól Pocophone F1 néven

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Xiaominál nem ülnek a babérjaikon, letarolják a teljes piacot.

XIAOMI POCOPHONE F1 1

Az új mobilról egy ideje keringenek pletykák, mára azonban már mindent tdunk róluk. Az elmúlt napokban idő előtt két webáruházban is megjelent a mobil, igaz, azóta törölték is az oldalakról, valószínű, hogy túl korán kerültek ki a netre. A lényeg azonban nem is ez, hanem az, hogy ismerjük a teljes specifikációt és az árat is.

XIAOMI POCOPHONE F1 2

A verebek azt csiripelték, hogy a legolcsóbb Snapdragon 845-ös telefont kapjuk meg, de ez a jelen információk szerint már nem tűnik biztosnak, hiszen egy Fehérorosz webáruházban megjelent az ár is, ami 500 dollár volt a 64 GB változatnál. Ez persze nem őrült pénz a kapott képességekért, hiszen a Snapdragon 845 még mindig a világ legerősebb mobil lapkája.

XIAOMI POCOPHONE F1 3

A telefon amúgy 6,16 colos, FHD+ kijelzőt kapott notch-csal. A beépített memória 6 GB, mellette 64 vagy 128 GB háttértár lesz használható. Kamerákból három lesz, elől egy 20- hátul pedig 12+5 megapixeles egységgel készíthetjük a képeket. A hátlapi kamera érdekessége, hogy kiemelkedően jó rekeszértékkel rendelkezik, ennek értéke f/1.75. A beépített akkumulátor 4000 mAh kapacitású. A hardver tehát nem lesz rossz, de az igazi extra, hogy a Snapdragon hűtését a Xiaomi gamer telefonjához hasonlóan folyadékhűtéssel oldották meg. Érdekesség még, hogy bár USB Type-C csatlakozót tettek a telefonra, a felső élen találunk majd normál jack kimenetet is a fejhallgatók számára.

XIAOMI POCOPHONE F1 4

A telefon amúgy nagyon hasonlít a Xiaomi 8SE készülékre. A képeken felfedezhető különbségek az elülső kamera esetén, hogy az új telefon kap ide is LED villanót, a hátsó kamerák nem a kszülék szélére, hanem középre az ujjlenymat olvasó fölé kerültek, a ház sarkai jobban kerekítettek, az alsó keret kicsit vastagabb, mint az SE esetén.

XIAOMI POCOPHONE F1 5

A webáruházakban elég sok kép is kiszivárgott, ezekből láthattok a hírben is. A Xiaomi Pocophone F1 várható érkezése szeptember eleje.

Szóljon hozzá!Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 58

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Notice: Array to string conversion in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session/Exception.php on line 71

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Session_Exception' with message 'Zend_Session::start() - /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:469): Error #2 session_start(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_tjn6pnebn25llpmbf0dag28l84, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): open(/var/www/web14/htdocs/application/../data/session/sess_tjn6pnebn25llpmbf0dag28l84, O_RDWR) failed: No space left on device (28) Array /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php(Line:479): Error #2 session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/web14/htdocs/application/../data/session) Array' in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php:482 Stack trace: #0 /var/www/web14/htdocs/application/Bootstrap.php(20): Zend_Session::start() #1 /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Application/Bootstrap/BootstrapAbstract.php(669): in /var/www/web14/htdocs/library/Zend/Session.php on line 482