Válassza az Oldal lehetőséget

12 Good Design díjat nyert az Asus

A díjazott termékek között van az NX90, az U Bamboo sorozat és a Karim Rashid tervezte Eee PC.

 

A Karim Rashid tervezte  Eee PC  netbookok, az NX90 és az U sorozatú Bamboo notebookok mind letették névjegyüket a Japánban megrendezett, tekintélyes G Mark Design Award eseményen.     Összesen 12 ASUS termék, köztük több notebook, alaplap és monitor került ki győztesen az idei Good Design Awards 2010 versenyen.

12 Good Design díjat nyert az Asus

A Good Design Awards egy a kimagasló design megbecsülését és ösztönzését elősegítő átfogó program, melyet a Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO – Japán Ipari Design Támogató Szervezet) szervez.

ASUS notebookok
Összesen hat különböző kategóriába tartozó ASUS notebook nyerte el a G Mark díjat. Ezek közt megtalálhatók az N sorozatú multimédiás modellek, valamint a prémium kategóriába tartozó NX90 is, amelyet asztali gép kiváltására terveztek. A David Lewis Designers, az elismert tervező, David Lewis csapata – akik ügyfelei közt többek közt a Bang & Olufsen is megtalálható – által tervezett NX90 a feltűnő, polírozott alumíniumborítású külsőt kombinálja a kimagasló hangteljesítménnyel, melyek együttese valóban egyedi felhasználói élményt teremt.

ASUS Eee PC család
A Eee PC családjának tagjai több díjat is nyertek a Good Designs Awards során. A karcsú és stílusos Eee PC Seashell 1015 és 1215, az üzleti felhasználóknak szánt Eee PC 1016, az Eee PC 1018 és az Eee PC Seashell Karim Rashid modellek mind G Mark elismerésben részesültek.

ASUS Designo ML sorozatú monitorok
Az ASUS Designo ML sorozatú monitorok új mércét állítottak az asztali képernyőknek. A higanymentes panelek és az innovatív, energiatakarékos technológiák kimagaslóan környezetbarát minősítést garantálnak, míg a lélegzetelállító design, valamint az élénk, LED háttérvilágítású és HD felbontású képernyő valósággal kényeztetik a szemet.

ASUS ROG Rampage III Extreme alaplap
A nagy teljesítményű ROG Rampage III Extreme alaplap szintén G Mark elismerésben részesült. A legújabb Intel Core i7 processzorokhoz tervezett ROG Rampage III Extreme alaplap számos teljesítménynövelő opciójával ideális a játékosok és a tuningosok számára.

12 Good Design díjat nyert az Asus 1

A szerzőről