Válassza az Oldal lehetőséget

121 terrabájttal több térkép a Bing Maps adattárában

A Microsoft bejelentette, hogy a Bing Maps illetve a Windows 8 Maps alkalmazások által használt térképek 121 terrabájt adattal bővültek.

6457.global 5f00_ortho_5f00_coverage_5f00_blog_5f00_40a7bcf1

 

Pontosabban ennyi adat került feltöltésre, természetesen a lecserélt, kisebb felbontású térképek méretét ebből az irdatlan számból levonhatjuk. Az új térképek mindösszesen 15 millió négyzetkilométerét ölelik fel a világnak,  de elsősorban Dél-Amerikában, Afrikában, Ázsiában és Kelet-Európában frissültek az anyagok.

 

 

A Bing csapat extra 800 000 négyzetkilométernyi Global Ortho képet is hozzáadott az adatbázishoz, ezek Nyugat-Európát fedik le, így a teljes globális Global Ortho lefedettség 10 700 000 négyzetkilométer nőtt, beleértve az Egyesült Államok 100 százalékos lefedettségét. A Global Ortho képek, szemben az egy műholdas felvételekkel sokkal nagyobb világossabbak, ráadásul a felbontásuk is jobb, egy pixel 30 centiméternek felel meg.

 

A képen a narancs szín a Global Ortho képeket, a citromsárga a frissen feltöltött műholdas képeket mutatja.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2