Válassza az Oldal lehetőséget

14 az egyben napelemes játék 3000 forintért

Jár, gurul, úszik, mindenféle járművet összerakhatunk belőle.

14 az egyben napelemes játék 3000 forintért 1

Fontos dolog a környezettudatosság, és egyáltalán nem árt, ha már gyerekként tisztába kerülünk azzal mi fán terem a napenergia. Sőt, az sem mindegy, hogy ebbe nem kell majd elemet venni!

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

Meglehetősen kedveltek ezek a játékok, mert olcsók és sok óra hasznosan eltöltött idő van bennük. Nem csak elektromos részek, hanem a meghajtás összeszerelése is kihívás, amivel jól fejleszthető a gyerekek kézügyessége és az sem árt, ha lesz némi fogalmuk arról mi fán terem egy fogaskerék vagy egy tengely.

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

Külön hasznosnak tartom, hogy egy ilyen csomag nem csak a gyerekeknek lesz nagy élmény, hiszen az apukák együtt építkezhetnek a csemetével, ami tényleg életre szóló emlék lehet, és az együtt eltöltött időnél nagyobb értékkel semmi nem bír. Szóval a lényeg, hogy azt gondolom 3000 forint nem pénz sem a fiatalok fejlődéséért, sem az együtt töltött időért, ennyit mindenképpen érdemes lehet áldozni.

14-in-1 oktatójátékos napelemes robot robot DIY szerelőkészlet- fehér

A 14 az egyben csomag eredeti ára sem magas, mindössze 14 dollárt kérnek érte, de most a GBCZHUSK49 kuponkóddal további 2 dollárt faraghatunk az árból, avgyis tényleg nagyjából 3000 forintért tehetjük kosárba. A szállítás ingyenes, az alacsony ár miatt pedig nem veszélyeztet minket sem az ÁFA sem a vám fizetés terhe.

Itt tudod megvenni: 14-in-1 oktatójáték, napelemes robot robot DIY szerelőkészlet

14 az egyben napelemes játék 3000 forintért 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.