Válassza az Oldal lehetőséget

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból

Építkezéstől a hajnyíráson át a játékig, de minden 5000 Ft alatt!

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból


 

Bevezető

Ebben a válogatásban összegyűjtöttem egy csomó hasznos dolgot, amit olcsón tudunk megvásárolni. Ahogy látni fogjátok a téma abszolút vegyes, a termékek egy dologban egyeznek, hogy a cikk írásának pillanatában minde EU raktárból jönnek gyorsan, vámmentesen. Az áfa természetesen mindenhol az árban van, így az érkezéskor garantáltan nem lesznek plusz költségek. Jó válogatást!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 


 

252 darabos szintkiegyenlítő burkoláshoz

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 2

A burkolás ebben az esetben nem az evést, hanem a tényleges burkolást, vagyis a csempézést, padlólapozást jeletni. Ezekkel ez újrafelhasználható cuccokkal az amatőrök is egy szintbe tudják hozni a lapok széleit. A fugavastagság mésfl milliméterig is leszorítható a vékony kapcsoknak köszönhetően.

A vásárláshoz használjátok a BG710f1e kuponkódot, ezzel az ár 7900 forintról 4700 forintra csökkenthető itt:

252 darabos szintkiegyenlítő burkoláshoz

 


 

TOPSHAK TS-DS1 7 COLOS FŰRÉSZ

A hét legjobb kínai kütyüi 5000 forint alatt 4

Itt a tavasz, indulnak a kerti munkák. Apróbb vagy közepes vastagságú ágak levágásához tökéletes lehet ez a fűrész, amire azt írják, hogy 7 col hosszú vágóéllelrendelkezik. A fűrész összecsukható, így használaton kívül kis helyen elfér, és garantáltan nem áll a hátsónkba, ha a farzsebünkbe tesszük és így egyensúlyozunk a létrán. A fűrész ára most kupon nélkül 3180 forint itt:

 

TOPSHAK TS-DS1 7 COLOS FŰRÉSZ

 


 

BLITZWOLF BW-UP1 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 4

Az e heti akció érdekessége, hogy a 64 GB-os verzió ára alacsonyabb, mint a 64 GB-os darabé, szóval érdemes most a nagyobb kapacitásúra lecsapni!Ahogy a nevéből látszik, USB 3.0 csatolóval rendelkeznek, vagyis az írási-, olvasási-, adatátviteli sebesség rendben lesz. Nagyjából ennyit tudok róla elmondani, na meg azt, hogy a 64 GB-os verzió a BG1f8cdd kuponkóddal csak 3400 forintba kerül itt (a szállítás költsége elég magas, de még így is jó az ár):

BLITZWOLF BW-UP1 USB 3.0 PENDRIVE, 64 GB

 


 

Akkumulátoros hajvágó készlet

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 3

Egészen apró és könnyen használható darab. A magassága mindössze 14 centi, a száta pedig 2,5 centiméteres. Adnak hozzá egy USB-s töltőt és négy féle méretű fésűt, így 5 hajhossz vágható vele. Ha kell egy ilyen olcsó hajvágó, akkor a BGbe9a91 kuponkóddal 3447 forintért viheted innen:

Akkumulátoros hajvágó készlet

 


 

ELEGIANT Bluetooth szelfibot

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 4

A szokásos dolog. Távolról Bluetooth-os kapcsolóval süthetjük el a telefonon a fényképezést, a bot pedig nem csak bot, hanem egy mini tripod is. Ezer féle van ebből, de általában ennél drágábban, ezt uhyanis a lengyel raktárból kupon nélkül 3976 forintért vihetjük innen:

ELEGIANT Bluetooth szelfibot

 


 

Bakeey notebook állvány

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 5

A Bakeey cuccit szeretem, elég jó a minőségük és nagyon jó az áruk. Már csak ezért is megakadt a szemem ezen az egyszerű, összecsukható notebook állványon, ami akár egy notebook táskában is elfér a gép mellett. A gyártó 10-től 17,3 colos gépekig ajánlja, vagyis gyakorlatilag majdnem minden notihoz jó lesz. Az ára kupon nélkül 3976 forint, ajándékba adnak hozzá egy Redmi Redmi Note 9S / Redmi Note 9 Pro / Redmi Note 9 Pro Max telefonokhoz használható üvegfóliát is.

Bakeey notebook állvány

 


 

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY (EU DUGÓS!)

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 9

Ez egy olcsó LED-es lámpa, amit konnektorba kell dugni. Jellemzően olyan helyen használjuk, ahol éjszaka közlekedünk a lakásban. A fénye nem égeti ki a szemünket, keveset fogyaszt, és a beépített fényszenzor miatt csak akkor kapcsol be, ha sötét van.

A Yeelight a Xiaomi egyik, talán legismertebb almárkája, kimondottan világítási megoldásokra szakosodtak, így vélhetőleg erre a lámpára senkinek nem lesz panasza. A Cuponation9 kuponkóddal mindössze 3980 forintot kérnek ma érte.

Vásárlás itt:

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY

 


 

ZOUYA Graffiti nagyméretű egérpad

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 6

Na, erről sem írok sokat, ez egy egérpad, mindenki tudja milyen egy egérpad. Ennek a különlegessége a mérete, mert a kisebbik, (ami 5000 alatt van) 300 x 700 milliméteres, de van egy nagyobb is, ami 400 x 900 milliméteres. Ekkora mérettel már nem csupán egérpad, de az asztalt is védi egy elég nagy területen. A témája a nevében, vagyis graffiti. Az egérpad a Cuponation9 kuponkóddal most 4000 forintért vásárolható meg itt:

ZOUYA Graffiti nagyméretű egérpad

 


 

DIGOO DG-AT9001 konyhai óra

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 7

Egyszerű és mutatós szerkezet, ami ráadásul mágneses, így akár a hűtő ajtajára is „felragaszthatod”, ha a pulton nincs hely. Ha lejár a beállított főzési idő, akkor riaszt. Azt hiszem ez minden, amit tudni kell róla. Az ára a Cuponation9 kuponkóddal 4000 forint itt:

DIGOO DG-AT9001 konyhai óra

 


 

METSZŐOLLÓ

20+1 kínai kütyüi 5000 forint alatt 13

Sokat erről sem tudok írni. A szerkezet fémből, alumíniumból épült, a vágóél természetesen acél, a markolat ujjvédős, és tettek rá biztonsági zárat is. A kis méret ellenére a gyártó azt mondja, hogy 20 milliméteres ágvastagságig használható. Ha használjátok a BGGines kuponkódot, akkor a cseh raktárból 4400 forintból megvehetitek itt:

METSZŐOLLÓ

 


 

Digitális furatmélység mérő

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 8

Igazából sok mindenre jó ez a szerkezet, de tömmek között furatok mélységét is meg lehet mérni vele, Meg mondjuk csövek, rudak átmérőjét is. Ahogy látható egy kijelző van rajta, ezen látjuk a mért értéket. A BGd550af kuponkóddal 4370 forint itt:

Digitális furatmélység mérő

 


 

Handskit 8W USB-s páka

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 9

Na, ezzel sem fogsz vonatsíneket összeforrasztani, a 8 watt erre nem lesz elég. Igazából egy tök jó dolog ez a páka, mert kicsi, olcsó, és kisebb forrasztásokhoz úgy tudod használni, hogy akár a notebookra rádugod, és az lesz az áramforrás. Bármilyen egyszerű a szerkezet, azért a hőmérséklet állítható 330- és 450 celsius között. Van automata alvás is, ha véletlenül bedugva hagynád, akkor 10 perc után kikapcsol. Kupon nélkül a páka ára most 4374 forint itt:

Handskit 8W USB-s páka

 


 

Ültetőzsák, 2 darabos csomag

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 10

Ez nagyon megtetszett, szerintem jövőre néhány darabot be fogok újítani. Hiába van ugyanis kertünk, veteményesünk nincs. Idén is cserepekben nőttek a koktélparadicsomok, de ezekbe a zsákokba sokkal szebben néznének ki, ráaásul röbb a föld is, mint egy cserépben, vélhetően több lenne a termés is. De el tudom ezt képzelni epernek, paprikának is. Mondjuk burgonyát, mint a promó képeken nem ültetnék bele.

Szóval jópofa dolog, akár a teraszotokon is lehet konyhakertetek, ha ilyet használtok. Az ára a kétdarabos csomagnak a BG8923b0 kuponkóddal 4370 forint itt:

Ültetőzsák, 2 darabos csomag

 


 

Napelemes kerti díszlámpa

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 11

Leginkább teraszokon tudom elképzelni ezt a felakasztós lámpát, amin 6 darab gömb biztosítja a fényt. Az akkumulátor és a napelem a felakasztós részen vannak, nincsenek szem előtt. Kellemes, hangulatos, mivel napelemes valósznűleg nem süti ki a szemünket. A lámpa ára a BG0dc407 kuponkóddal 4374 forint itt:

Napelemes kerti díszlámpa

 


 

5 darabos fodrászkészlet

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 12

A profik nem biztos, hogy ilyet használnak, de otthon szerintem pont elég lehet. Van benne egy hajvágó olló, egy ritkító, egy fűs, eg ytok a cuccoknak meg egy törlőrongy nem tudom minek. A csomag ára a BG75597c kuponkóddal 4400 forint itt:

5 darabos fodrászkészlet

 


 

Színes éjjeliszekrénylámpa

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 13

Több színnel is képes világítani (persze sima fehérrel is). Van hozzá távirányító, USB-ről használható, vagyis egy régi telefonhoz kapott sima telefontöltő is elviszi. Az ára a Cuponation9 kuponkóddal 4460 forint itt:

Színes éjjeliszekrénylámpa

 


 

SN-48B vízmentes csatlakozók autókhoz, motorokhoz

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 14

Vízmentes csatlakozó mindenhova, ahova vízmentes csatlakozó kell. Persze ennek a lényege, hogy Te rakod össze, vagyis kábelkorbácsok javításához, elégett, megsérült csatakozó cseréjéhez lesz jó ez a csomag. Van benne krimpelő fogó és csatlakozók is, szóval neki is lehet esni a munkának. A 254 darabos csomag ára a GGines kuponkóddal 4700 forint itt:

SN-48B vízmentes csatlakozók autókhoz, motorokhoz

 


 

13 darabos sziloplaszt lehúzó és behúzó

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 15

Kevés utálatosabb dolgot tudok elképzelni, mint a sziloplaszt eltávolítás és újrahúzása. Persze vannak jól bevált trükkök, mint a vizes ujj, hogy ne ragadjon ránk a sziloplaszt, de összességében akkor is egy gusztustalan munka. Ezt könnyíti meg ez a csomag, amivel eltávolíthatjuk a régi sziloplaszt csíkokat újat húzhatunk a helyükre, ráadásul különböző vastagságú, méretű, formályú profilokat használhatunk. A BGGines kuponóddal a csomag ára 4700 forint. (figyelj oda, hogy az olcsóbb szállítási módot és a francia (FR) raktárat válaszd!).

13 darabos sziloplaszt lehúzó és behúzó

 


 

RGB Gamer billentyűzet

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 16

USB-s a cucc, és azoknak ajánlott, akik a normál billentyűzetükön dolgoznak vagy tanulnak, de szeretnének egy gamer cuccot is, ami így már nem férne el az asztalon. Ez a szerkezet viszont elfér a normál billentyűzet mellett. 35 gomb van rajta, kapunk RGB fényeket is, van csuklótámasz is, szóval jatékosoknak jó lesz, és kényelmes lesz. Az ára a Cuponation9 kuponkóddal 4700 forint itt:

RGB Gamer billentyűzet

 


 

Eachine EC07 távirányítós autó

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 17

Még maradjunk kicsit a játéknál ezzel az olcsó, szórakoztató távirányítós autóval. A táviránytó akár egy retro konzolhoz is tartozhatna. Segítségével jókat ökörködhetünk a méretéhez képest hatalmas kerekekkel szerelt járgánnyal. A mindössze 11 x 8,5 x 8,5 centiméteres autó egész tekintélyes, 15 Km/órás végsebességet tud. Az autó ára a TTSUMMER8 kuponkóddal 4800 forint itt:

Eachine EC07 távirányítós autó

 


 

AUDEW mini pumpa

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 18

Semmi extra, csak egy olcsó és kicsi pumpa, amivel 160 PSI nyomást tudunk előállítani. Nyilvánvaló módon kerékpárokhoz, rollerekhez, labdákhoz ajánlható. Az ára a Cuponation9 kuponkóddal 4800 forint itt:

AUDEW mini pumpa

 


 

1080P USB WEBCAM

20+1 kínai kütyüi 5000 forint alatt 7

Megmondom őszintén, egy időben azt hittem a webkamerák ki fognak halni. Vagy, ha nem is halnak ki, akkor szinte senki nem fog ilyet használni. Erre jött a Covid meg a home office és a kamerák reneszánszukat élik. Idén télen még nem tudjuk mi lesz a vírussal, de kormányunk már megfenyegetett minket a “szénszünettel” az oktatási intézményekben, ha pedig ez bekövetkezik megint sokan fognak otthonról dolgozni. Nekik lehet hasznos ez az FHD felbontású USB-s kamera.

Elég jó áron adják, a BGe8ed91 kuponkóddal 4800 forint itt:

1080P USB WEBCAM

 


 

USLION 48 wattos falitöltő

25 hasznos kütyü 5000 alatt EU raktárból 19

4 portos USB falitöltő, ami elég erős, képes a gyorstöltésre, QC3.0 kompatibilis portja is van, a maradék három porton pedig akár 3,1 ampert is le tud adni. Szóval jó kis töltő ez viszonylag olcsón, mert az ára kupon nélkül 4770 forint itt:

USLION 48 wattos falitöltő

 


 

HX Outdoor 10-in-1 mini szerszámkészlet

HX Outdoor 10-in-1 Folding Mini EDC Pocket Knife Survival Blade Scissors Screws Driver Hiking Camping Multi Tool

WErről a cuccról nem írok semmit, a képen úgyis látszik minden. Hasznos lehet egy ilyen az autóban, a kerékpárostáskában vagy a zsebünkben. Az ára 4770 forint itt:

HX Outdoor 10-in-1 mini szerszámkészlet

 


 

300 MILLILITERES PÁRÁSÍTÓ

20+1 kínai kütyüi 5000 forint alatt 14

Egy kis hangulatfény, egy kis párásítás. USB töltés, 300 milliliteres kapacitás, ami leginkább lokális, kis területen történő párásításhoz lesz elegendő, például a munkahelyeden, az íróasztalodnál.

Ehhez kupon nincs, az ára 4772 jó magyar forint itt:

300 MILLILITERES PÁRÁSÍTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-CR1 KÁRTYAOLVASÓ

20+1 kínai kütyüi 5000 forint alatt 16

Ez egy leginkább telefonokhoz, tabletekhez vagy notebookokhoz megfelelő kártyaolvasó. Az egyik oldalon USB Type-C, a másikon MicroUSB, de ha a fület lehajtjuk, akkor hagyományos USB csatlakozót kapunk. Szóval, ez egy 3 az egyben egység, lényegében minden USB-s csatlakozóhoz használható. A sebesség 5 Gbps, a felület USB 3.0, szóval gyors is, ahogy annak lennie kell.

Ha szükséged van ilyenra, akkor használd a BG6ba0b2 kuponkódot, és a cseh raktárból viheted 3976 forintért.

BLITZWOLF BW-CR1 KÁRTYAOLVASÓ

 


 

5 MÉTERES SZÍNES LED SOR KÜL- ÉS BELTÉRRE

20+1 kínai kütyüi 5000 forint alatt 18

Elég hosszú, 5 méteres LED sor, ami távirányítóval vezérelhető. Maga a fényfüzér vízálló (a tápban nem vagyok biztos), erre a gyártó IP65-ös víz- és porálóságot ígér. A LED sorban 300 darab fényforrás világít, a gyári adatok szerint méterenként 120-140 lumen fényerősséget (fényáramot) kapunk. A tekercs ára a Cuponation9 kuponkóddal most 4599 forint a cseh raktárból:

5 MÉTERES SZÍNES LED SOR KÜL- ÉS BELTÉRRE

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.