Válassza az Oldal lehetőséget

60 dollár lesz a 35 dolláros indiai táblagép

ubislate A múlt hét folyamán adtunk hírt a 35 dolláros gép érkezéséről, amivel kapcsolatban nem kicsit volt mindenki szkeptikus. Most kiderült, hogy nem ok nélkül.

A várva várt táblagép az Aakash névre hallgat, ami nem más, mint egy Ubislate 7. Hatalmas hype övezte a gépezetet az elmúlt egy év alatt, szinte havonta voltak róla jelentéktelen hírek, de most hogy eljött a tényleges debütálás, az oktatási célokra szánt hordozható eszköz ára mostanra 2999 indiai rúpiára kúszott fel, ami nagyjából 60 dollárnak felel meg. Finoman szólva is megugrott az ár az Androidos MID-nek.

A pontos hardver ismeretében ez az ár már nem is annyira jó, mivel 100 dollár környékén már jóval erősebbeket kapnánk. Itt egy 7 colos kijelzőt kapunk, ami 800 x 480 pixeles felbontásra képes, és rezisztív technológiát használ, bentebb egy Connexant gyártmányú SoC található, ami 366 MHz-en ketyeg, 256 MB memóriát kapott, 2 GB háttértár áll rendelkezésre, amit microSD-vel bővíthetünk tovább. Az Android Froyo rendszerét kapta meg, amihez a Getjar alkalmazásboltból tölthetünk le különböző applikációkat. Wi-Fi és GPRS is van a gépben, így folyamatosan kapcsolatban tud maradni a világhálóval. További 7 dollárért egy billentyűzettel is bővíthetjük az eszköztárunkat, ami megkönnyíti az adat bevitelt.

ubislate

Forrás: engadget

60 dollár lesz a 35 dolláros indiai táblagép 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2