Válassza az Oldal lehetőséget

64 bites böngészővel jelentkezett az Opera

64 bites böngészővel jelentkezett az Opera

thumb-opera-12--wahooA norvég Opera Software bemutatta az asztali PC-kre szánt böngészőjének legújabb fejlesztői előzetesét, mely a 12.00.1211-es verziószámot kapta meg. 

Rögtön az elején leszögeznénk, hogy ez egy fejlesztői előzetes (Labs Release), ebből kifolyólag csak az újdonságok kipróbálására, bemutatására, tesztelésére szolgál. A használata éles körülmények között nem ajánlott, de a hordozható verzióként való “telepítés” után már kipróbálható. Ez a kiadás az Opera 12 első alfa változatában megjelent hardveres gyorsítást és az utána következő újításokat is tartalmazza.

Beépülők külön folyamatként

Más böngészőkben egy ideje megtalálható ez a technika. A stabilitást veszélyeztető tényezők között nagyon előkelő helyen találhatók a beépülőkkel kapcsolatos ha_leall_a_flashfagyások. A problémára megoldás az, ha a pluginok külön processzben (opera_plugin_wrapper) futnak, egymástól és a böngészőtől függetlenül. Amennyiben a weblapon leáll a beépülő modul futása, akkor a bővítmény helyén a jobb oldalt látható kép jelenik meg. 

Böngészés 64 biten

A másik jelentős újítás a 64 bites kiadás, amely a fejlesztők szerint – bizonyos területeken – teljesítménynövekedést hozhat magával. A böngésző a fent részletezett “Out of Process Plugins” eljárás révén képes a 32 bites beépülők futtatására is.

Forrás: magyaropera.blog.hu, dev.opera.com

64 bites böngészővel jelentkezett az Opera 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2