Válassza az Oldal lehetőséget

8 GB memóriát kap a OnePlus 5!

8 GB memóriát kap a OnePlus 5!

A OnePlus 5 8 GB RAM-mal robbantja fel a csúcstelefonok piacát. Néhány darabka még hiányzik a hardver puzzle-ból, de ahogy közeledik a megjelenés egyre több részletre derül fény.

oneplus 5 design

 

OnePlus hivatalos bejelentése június 20-ra várható, de már eddig is sok fontos részletet tudhatunk meg a telefonról. Megtudtuk, hogy a DxO-val dolgoznak a telefon kameráján, és hogy a készülék a Qualcomm Snapdragon 835-re épül. A cég már bemutatta az első hivatalos OnePlus 5 fényképet és egy videót, amelyben összehasonlítja a OnePlus 3 mikrofon teljesítményét a közelgő zászlóshajóéval. Az újabb információk szerint a rendszermemória 8 GB lesz, ami mellett 128 GB háttértárat találunk. A telefon az Android 7.1.1-es verzióját kapja kiadásakor.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2