Válassza az Oldal lehetőséget

8 szuper ajándék a lurkónak!

8 szuper ajándék a lurkónak!

Közeledik a karácsony, de talán még mindig nem késő begyűjteni pár apróságot a fa alá. Adunk pár tippet akkor, ha már csak egy kicsi hiányzik a boldogsághoz!

Christmas Presents Gifts Ideas For Kids

 

1. Xiaomi Giiker kocka – 39,99 dollár

A Rubik-kocka az a játék, mely soha nem megy ki a divatból! Ez a látszólag egyszerű kütyü már hosszú évek óta nyújt tartalmas kikapcsolódást felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Mind a mai napig sikerült megőrizni az eredeti formát, a Xiaomi Giiker Magic Cube is külsőre pontosan úgy fest, mint egy teljesen átlagos megoldás. A lényeg azonban a burkolat alatt van, a Xiaomi ugyanis hat érzékelőt helyezett el belül, mely rendszer a dedikált okostelefon alkalmazás mellett már meg tudja mutatni lenyűgöző képességeit. Tekintsétek meg a lenti videót, abból tökéletesen látni a dolog lényegét!

A Giiker tehát képes kiküszöbölni az eredeti Rubik-kocka legnagyobb hibáját, a frusztrációt – igen, arra célzunk, hogy a támogatói app révén garantált a sikerélmény!

2. DIY assembled electric robot – 13,99 dollár

Ez a „csináld magad” robot tökéletes ajándék azoknak, akik most szeretnék bevetni magukat a robotika izgalmas, magával ragadó világába. Az összeszerelést természetesen egy részletes útmutató könnyíti meg, az így elkészült robot pedig képes egyszerűbb műveletek elvégzésére: követheti kezünk mozgását, avagy önállóan közlekedhet. Ehhez is kaptunk egy rövid videót, az akadályérzékelő szenzorok működése mellett a barkácsolás folyamatából is kapunk némi ízelítőt.

3. DIY robot arm kit – 10,99 dollár

Továbbra is a robotika területén maradva, ám most már eggyel magasabb szinten. Az összeállítás itt már egyértelműen bonyolultabb, mint az előbb, de a lépesenkénti utasításoknak köszönhetően bizonyára abszolválható. A munkánk gyümölcse 4 tengelyes mozgásra képes, és 180 fokban forgatható. Ez a robot nyilvánvalóan érettebb gondolkodást és komoly türelmet, plusz magas szintű kreativitást kíván. Véleményünk szerint kitűnő oktatási eszköz lenne belőle, ezzel garantáltan színesebbek lennének a technika órák!

4. Tree man flower pot doll – 5,49 dollár

A galaxis őrzői című film rajongói most minden bizonnyal egy emberként kiáltanak fel, a Groot virágcserép elsősorban számukra lehet ideális meglepetés. A dekoratív ajándéktárgy nem csak asztalunk dísze lehet, hiszen a belsejét úgy alakították ki, hogy kisebb tárgyak tárolására is megfelelő; használható tolltartóként, virágcserépként, de akár pénzérméket is tarthatunk benne. A lény karjai mozgathatóak, erről a lenti videó szemmel látható tanúbizonyságot ad.

5. Xiaomi MITU WiFi FPV 720P HD camera mini RC drone – 56,99 dollár

Idén a drónok komoly népszerűségre tettek szert, ebből a mókából természetesen a Xiaomi sem akart kimaradni. Ezen a kis méretű masinájuk még tavasszal jelent meg, s ahogy a termék nevéből is sejthető, 720p-s kamerával szerelték fel, úgyhogy lehetőséget ad arra, hogy egy teljesen új megközelítésből tekintsünk rá a világra. A jobb minőségű videórögzítés miatt került a szerkezetbe a magasságtartó funkció, mely a kameramozgásokat hivatott csillapítani. A headless iránytartó mód sem maradt ki, akárcsak a 360 fokos forgatás. A Xiaomi MITU drón használata nyilvánvalóan szintén egy bizonyos életkorhoz kötött, ezt viszont a lehetetlenséggel határos számszerűsíteni.

8 tech gift ideas for kids for the 2018 winter holidays C03

6. JJRC Q39 HIGHLANDER 4WD RC desert truck – 59,99 dollár

Földhözragadt szemlélet mellett (a szó legszorosabb értelmében nézve) jó választás lehet ez a távirányítós, összkerékhajtásos buggy. A gép szerény mérete senkit se tévesszen meg, a HIGHLANDER egy óra alatt 30-35 km-t tudna megtenni, persze csak elméletben, mert az 1500 mAh kapacitású akkumulátor legfeljebb 15 perces száguldást ígér. A távirányító jelátviteli távolsága a hivatalos leírás szerint 80 méter.

A fenti videó megtekintését ezúttal is ajánljuk, mert szerintünk mindenképpen érdemes megfigyelni, hogy micsoda nyomaték lakozik ebben a kis szörnyetegben!

7. Itazura Piggy Bank – 9,99 dollár

Megint nem bírtuk megállni, hogy ne „cukiskodjunk” egy kicsit. Ezzel az aranyos pandás persellyel mindig öröm lesz félretenni; egyszerűen tegyünk egy érmét a fenti tányérra, majd figyeljük meg, ahogy a doboz belsejéből előbújó panda lenyúlja azt tőlünk. Kb. 935 éves találmány ez a szerkezet (nyilván ez is macskásként indult), valamiért mégis mindig olyan, mintha most először látnánk. Elvileg akár 40 érme is tárolható benne, nos, az még 200 forintjával számolva sem lesz lakás-előtakarékosság, ettől függetlenül dísztárgyként látunk benne fantáziát!

8. Gesture sensing transformer car – 21,99 dollár

A lista végére egy igazi különlegesség került, egy gesztusvezérléses Transzformersz. A robot annak rendje és módja szerint pillanatokon belül egy mutatós autó külsejét öltheti magára, maga a konstrukció pedig a mellékelt távirányítóval, illetve kezünk mozgásával irányítható. A 700 mAh-s akkumulátornak (USB-n keresztül tölthető) köszönhetően nem kell azzal kezdenünk a dolgot, hogy elemet vadásszunk, így lényegében azonnal indulhat a móka. Az irányítás egyszerűsége okán (előre-hátra, jobbra-balra) ez az ajándék a legkisebbeknek is nyugodt szívvel ajánlható.

8 tech gift ideas for kids for the 2018 winter holidays C01

Nem találtál semmi kedvedre valót? Semmi gond, még mindig van 5 tippünk!

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2