Válassza az Oldal lehetőséget

A 10 legnépszerűbb kínai kütyü októberben

Megérkezett kedvenc webáruházam október havi népszerűségi listája.

vernee_mix_2_2.jpg

Azt hittem egy igazi mindent bele listát kapok, ehhez képest a termékek fele telefon. Nem baj, lássuk mik voltak a legnépszerűbb termékek októberben!

10. Xiaomi légtisztító

xiaomi_smart_mi_air_purifier.jpg

A lista utolsó helyén a Xiaomi nagy teljesítményű légtisztítója található, ami óránként akár 380 köbméter levegő megtisztítására is képes, ezzel a teljesítményével pedig maximum 46,6 négyzetméteres helyiségbe vagy lakásba ajánlja a gyártó. Működhet teljesen automata módban is, de időzíthetjük is, ha úgy szeretnénk. Mivel egy Xiaomi termékről van szó szinte természetes, hogy kompatibilis az Mi Home telefonos alkalmazással, így intreneten keresztül akár mobilunkról is vezérelhetjük. Figyelem, ez a légtisztító kínai dugóval rendelkezik, így, ha Te is csatlakoznál ahhoz a rengeteg emberhez, akinek az otthonában a Xiaomi okos légtisztítója szűri a levegőt, akkor keress hozzá a webáruházban átalakítót is!

Itt tudod a légtisztítót megvásárolni: Xiaomi Mi Air légtisztító

9. Samsung 64 GB MicroSD UHS 3 memóriakártya

samsung_64_gb_microsd_uhs_3_memoriakartya.jpg

Erről a kártyáról sokat nem tudok írni, csak annyit, hogy annyira jó az ára, hogy októberben az én vásárlásom is segített, hogy a kilencedik hely meglegyen. A 64 GB tárterület lényegében mindenre elég manapság, az UHS 3-as szabvány szerinti írási- olvasási sebesség pedig alkalmassá teszi akár 4K sportkamerákhoz történő használatra is. mindenki tudja, hogy itthon milyen plusz adók rakódnak az adathordozókra, így talán senkit nem lep meg, hogy ennek a memóriakártyának az ára a hazai árnak nagyjából a fele.

Itt megtalálod Te is: Samsung 64 GB MicroSD UHS 3 memóriakártya

8. Lenovo P8 Tablet PC – Mély kék

lenovo_p8_1.jpg

Alig egy hete írtam róla, hogy ez a tablet az utóbbi idők egyik legjobb ajánlata. Nos, úgy tűnik, hogy más is így gondolta, hiszen ebből a szép kék színű táblagépből annyi fogyott, hogy felkerülhetett a top 10-es lista nyolcadik helyére. Persze volt megint olyan hozzászóló, akinek az édes tej is savanyú volt, és kijelentette, hogy 16 GB háttértárral már semmit sem szabad megvenni, de szerencsére a többség valószínűleg az én véleményemmel értett egyet. Azért egy tabletben egy nyolcmagos Snapdragon processzor már csak jelent valamit, ahogy a gyártó neve is, a Lenovót itthon is ismerjük és szeretjük.

Ha lemaradtál a blogon található ajánlóról, akkor itt megtalálhatod: Ez a tablet az elmúlt hónapok legjobb vétele

A tabletből pedig itt vehetsz egyet: Lenovo P8 Tablet PC – Mély kék

7. Xiaomi Redmi Note 4 okostelefon

note4_3.jpg

Ugye Ti sem lepődtetek meg, hogy ebből a listából sem maradhatott ki a Xiaomi egyik legkedveltebb telefonja. A folyamatos áresésnek köszönhetően mostanra annyira barátságos árcédulát kapunk ehhez a GLOBAL verziós darabhoz, hogy szinte bűn lenne nem lecsapni rá. Sokan meg is tették, így a tízmagos Snapdragon procival, 3 GB memóriával és 32 GB háttértárral szerelt mobilt egészen a hetedik helyig repítették a top tízes listán.

Itt Te is beszerezheted a Xiaomi élmény egy jókora darabját a Note 4 telefon képében: Xiaomi Redmi Note 4 okostelefon

6. Elephone S8 okostelefon- fekete

elephone_s8_8.jpg

Azt gondolom, hogy kezdem elég jól átlátni a kínálatot, hiszen ez a telefon is az ajánlott termékek közé került blogunkban ebben a hónapban. Nem meglepő, hiszen olyan képességek birtokában van, ami a drágább telefonoknál sem értelemszerű, ráadásul ezekért a képességekért a gyártó szinte nevetséges árat szabott. Tízmagos processzor, 4 GB memória és 64 GB háttértár valamint kiemelkedő, 2560 x 1440 pixeles felbontással rendelkező kijelző. Ha ez nem lenne elég, akkor a kategóriájában egyedülálló 21 megapixeles hátlapi kamera is van a telefonon. Nem csoda, hogy ezek a képességek népszerűvé tették, és annak ellenére is meg tudta szerezni a hatodik helyet, hogy már legalább két hónapja piacon van. Még érdekesebb, hogy az a hatodik hely a fekete verziót illeti, de a kék változat ettől függetlenül a 11. lett ebben a hónapban.

Ajánlónkat itt olvashatod: Melyik a legjobb játékra való kínai telefon?

A telefonból itt rendelhetsz: Elephone S8 okostelefon

5. ?????

A kérdőjelek nem azt jelentik, hogy nem tudjuk milyen termék van az ötödik helyen, hanem azt, hogy egy olyan termék van, ami egy másik színben az ötödiknél is előkelőbb helyezést szerzett magának. ez egyben azt is jelenti, hogy az első ötben két termék csak színében tér el!

4. Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő

Xiaomi Mi Band 2 3

Azt hiszem ez a termék sem meglepő ebben a listában, sőt, inkább azon lepődtünk volna meg, ha nem szerepel benne. Sokszor leírtam már, a Xiaomi Mi Band 2 a kínai cég egyik legnépszerűbb terméke. Olyannyira az, hogy az eladási darabszám miatt az okoskarkötő gyártók elitjébe repítette őket. A nagy népszerűség persze nem a véletlen műve. Az Mi Band 2 sokat tud, jó szoftvert kapunk hozzá az okostelefonunkra, ráadásul olyan strapabíró, amit el sem hinnénk, ha nem láttuk volna, ahogy lefagyasztják, utána megfőzik, dobálják és rugdossák anélkül, hogy bármi baja esne.

Itt te is vehetsz egyet: Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő

3. LEAGOO KIICAA MIX okostelefon

leagoo-kiicaa-mix-2.jpg

Tudom, nagyon sokszor olvastátok már tőlem, de újra és újra le kell írnom. nem értem, miért nem ilyen telefonnal rohangál mindenki. Nem értem, hogy a LEAGOO hogy a fenében volt képes 100 dollár körüli összegből (a kereskedő árrését is beleszámolva) kihozni egy nyolcmagos processzorral, 3 GB memóriával és 32 GB háttértárral szerelt, Full HD kijelzővel büszkélkedhető keret nélküli kialakítású telefont. Kimondottan szép és az árához képest egy valódi erőmű. Mindent tud, amit ma egy telefontól elvárunk, és mindezt olyan áron, hogy még mindig alig hiszem, hogy igaz, pedig már harmadik hónapja jön velem szembe az áruház oldalain.

Nézd meg Te is itt: LEAGOO KIICAA MIX okostelefon

2. Xiaomi Mi Robot Vacuum (robotporszívó)

xiaomi_mi_robot_vacuum.jpg

A Xiaomi porszívójának második helyezése meglepő is lehetne, mivel számtalan nála jóval olcsóbb készülék is megvásárolható. Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy itt egy Xiaomi termékről beszélünk, a gyártó neve pedig szinte ígéret arra, hogy kiemelkedő minőséget kapunk a pénzünkért. Kiemelkedő képességek, 1800 PA-s szívóteljesítmény, nagy akkumulátor, 0,42 literes kosztartály és 2,5 órás folyamatos működés jellemzi. Szenzoraival feltérképezi lakásunkat, kikerüli bútoraink lábát, és könnyedén visszatalál a dokkoló állomására a takarítás befejeztekor. Mivel Xiaomi így elvárható, hogy okos funkciókkal is rendelkezzen. A porszívót akár a mobilunkról is vezérelhetjük.

Itt beszerezheted, ha szeretnél karácsonyra egy első osztályú robotporszívót: Xiaomi Mi Robot Vacuum (robotporszívó)

1. Vernee MIX 2 okostelefon – fekete

vernee-mix-2-6.jpg

Íme a hónap legnépszerűbb, és egyben ötödik legnépszerűbb terméke. A telefon olyan mennyiségben fogyott, hogy a fekete verzió a dobogó első helyére került, miközben a kék változat az ötödik lett. Nem csoda ez sem, hiszen a Xiaomi MIX telefonja szolgáltatta a mintát, a Vernee pedig sikeresen jóárasította a koncepciót, olyan telefont alkotva, ami kívülről csodaszép lett, belülről pedig erős hardvert hordoz. Mivel írtunk róla egy nagyon részletes bemutatót a hardver bemutatását kihagyjuk, olvassátok inkább el itt, mit írtunk a bemutatkozás napján: A Vernee MIX 2 megszorongatja a Xiaomi telefonjait?

Sajnos a bevezető akciónak már vége, de higgyétek el, ezért a hardverért a jelenlegi ár sem túl sok.

Itt találtok további információkat: Vernee MIX 2 okostelefon

Ha valamelyik terméket szeretnétek Ti is a karácsonyfa alatt látni, akkor nem várjatok sokat a rendeléssel (ismerve a Posta teljesítőképességét). A szállítási módok között keressétek az EU Express-t, amivel a kereskedő ígérete szerint vám és ÁFA mentesen juthattok a vágyott termékhez!

 
 
 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2