Válassza az Oldal lehetőséget

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt – január

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt – január

Ezúttal a Xiaomi termékei között kotorásztunk, és kiválasztottuk a legérdekesebbeket.

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt - január 1


Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

A 2020-as év első kütyü válogatása megérkezett. Ahogy azt tőlünk megszokhattátok, ismét a pénztárcabarát portékákat kerestük, azok közül is olyanokat, amik a Xiaomi név miatt garantáltan jó minőségűek, de az áruk nem haladja meg az 5000 forintot. Ez alól talán egy kivétel lesz, de az is csak 150 forinttal lesz több, de annyira jó az ajánlat, hogy nem volt szívünk kihagyni. Olvassátok hát a cikket, és turkáljatok könyékig a Xiaomi kütyük között.


1. XIAOMI ENCHEN BLACKSTONE 3 PRO BOROTVA

Enchen BlackStone3 Pro Electric Razor 3D Cutter LED Display IPX7 Waterproof Blocking Protection Type-C Charging Shaver for Men's Gift from Xiaomi Youpin

A Xiaomi legolcsóbb körkéses borotvája a Blackstone, amit mi is kipróbáltunk, és meggyőződtünk róla, hogy bőven megéri a pénzét. Az egyetlen dolog, amit hiányoltunk belőle a vízállóság volt. A gyártó meghallottam a felhasználók szavát, és az új, Pro verzió immár IPX7-es vízállóságot kapott. Ez még mindig nem elég arra, hogy úszás közben borotválkozzunk, ám arra már igen, hogy a fejet folyóvíz alatt nyugodtan kimoshassuk. Valamelyest változott, modernebb, elegánsabb lett a burkolat, ráadásként pedig kaptunk egy kijelzőt is, ami az akkumulátor töltöttségét mutatja.

Szerencsére a Blackstone 3 Pro veriót sem mérik drágán, a BGJKG3 kuponkóddal 7394 forint helyett, most 5153 forintért vehetjük meg itt:

XIAOMI ENCHEN BLACKSTONE 3 PRO BOROTVA – Kuponkód: BGJKG3 – 7394 Ft helyett 5153 Ft


2. XIAOMI MIJIA RGBW OKOSÉGŐ

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt - január 2

Aki a lakás okosításán töri a fejét, az jó eséllyel elsőként a világítást fogja okosítani. Ez nem is rossz ötlet, hiszen nem kíván sem nagy befektetést, sem nagy átalakítást, egyszerűen csak betekerünk egy okos égőt a hagyományos helyére, feltelepítjük a telefonunkra a hozzá tartozó alkalmazást, aztán örülünk, hogy okos lakásban élünk. Persze nem, de az ismerősök előtt azért már lehet villogni, ráadásul belekóstolhatunk ebbe a lakás okosítás témába, és eldönthetjük, hogy érdekel-e minket.

Erre a célra, a kezdő lépésnek pont jó lehet ez a Xiaomi Mijia színes égő, aminél nem csak a fényerőt, a fény hőmérsékletét, de a színét is állíthatjuk. A Xiaomi okos otthon alkalmazásán keresztül beállíthatunk hozzá szabályokat, automatikus ki- és bekapcsolást például. A szabványos E27-es foglalatba csavarható égő viszonylag szerény, 600 lumenes fényerővel bír, a színhőmérsékletet pedig 1880- és 7000 K között tudjuk szabályozni.

Ha kipróbálnád az égőt, akkor a vásárlásnál használd a BGXMAGRB kuponkódot, amivel 5514 Ft helyett 4207 forintért veheted meg itt:

XIAOMI MIJIA RGBW OKOSÉGŐ – Kuponkód: BGXMAGRB – 5514 Ft helyett 4207 Ft


3. XIAOMI MIJIA DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

Xiaomi Mijia LCD Blackboard Writing Tablet Highly Sensitive Pressure Sensing Technology Changes Handwriting Thickness with No Blu-ray Screen / Ultra-light Magnetic Pen- White 10 inch

Megvallom őszintén, ilyen rajztáblából Xiaomit nem láttam még élőben, de más típusokból már sokat kipróbáltam. Nagyon jó dolognak tartom ezeket a táblákat, nálunk a két év alatti fiaimnál nagyon beváltak, imádnak firkálgatni rá. amióta megvettük nem rajzolnak az asztalra és a falra, de előszeretettel ülnek be a babzsákfotelbe, ahol 15-20 percen keresztül is képesek rajzolni a számunkra felismerhetetlen dolgokat. Ezek a táblák kis gombelemmel működnek, de áram csak az elksézült kép törléséhez kell, így a fogyasztás elenyésző. A Xiaomi táblájának érdekessége, hogy érzékeli a nyomás erősségét, ettől függően pedig különböző vastagságú a húzott vonal.

Nem fogjátok elhinni, de erre is van kuponunk. A GBCNMIJIA01 kóddal 4572 forint helyett 4267 forint vehetjük meg itt:

XIAOMI DIGITÁLIS RAJZTÁBLA (nem csak) GYEREKEKNEK – Kuponkód: GBCNMIJIA01 – 4267 FT


4. 3 DARABOS, BLUETOOTH-os XIAOMI HŐ_ ÉS PÁRATARTALOM MÉRŐ

3Pcs XIAOMI Mijia Bluetooth Smart Electric Digital Thermometer Hygrometer 2

A Xiaomi okosotthonokba Bluetooth Gatewayen illeszthető, de ha nem akarunk ilyen “komoly” rendszert, akkor egyszerűen csak felragaszthatjuk a falra, vagy letehetjük az íróasztalunkra. Kicsi, jól néz ki, áramot szinte egyáltalán nem fogyaszt, szóval tényleg jó darab. Pontosabban darabok, hiszen, ahogy a címben is olvasható, ez az 5000 forint alatti ár nem egy- hanem rögtön három darabra érvényes. Vagyis három szobára való, akár okosotthon rendszerbe is illeszthető hő- és páratartalom mérőt vehetünk akciós áron, 5798 forint helyett 4577 forintért. A vásárláshoz használd a BGMUA2 kuponkódot itt:

3 DARABOS, BLUETOOTH-os XIAOMI HŐ_ ÉS PÁRATARTALOM MÉRŐ

Kuponkód: BGMUA2 – 5798 Ft helyett 4577 Ft


5. XIAOMI OKOS BŰVÖSKOCKA

Hozzászokhattunk, hogy a Xiaomi mindent okossá tesz a fogkefénktől a termoszunkig, hogy a lakásunkat már ne is említsük. Teljesen természetes, hogy a Rubik kockát is továbbgondolták, és készítettek hozzá egy telefonos applikációt is.

Valószínűleg mindenki ismeri a klasszikus kockát, ezt az oldalanként kilenc mezőre osztott, forgatnató játékot. Alapesetben két dolgot lehet vele tettni, összekeverni, aztán kirakni. A Xiaomi azonban kiterjesztette a képességeket. Érzékelőket pakoltak bele, amik megmondják a telefonon futó programnak, hogy melyik kocka hol helyezkedik el, ennek segítségével pedig különböző feladatokat kapunk, például megadott időn belül különböző mintákat kell kialakítanunk, vagy megadott lépésszámból a megadott helyre forgatni valamelyik színű kockát. Természetesen a teljesen hagyományos kocka kirakás is játszik, stopperrel mérhetjük, hogy mennyi idő alatt tudjuk a színeket a helyükre forgatni.

A neten fellelhető videók alapján elmondható, hogy a megújult kocka nem csak az érzékelők miatt különleges, a Xiaomi a mechanikán is javított, a kocka könnyen forgatható, pontos, és akár profi versenyző kezében is jól működik. Természetesen, ennek az okosított kockának is 5000 forint alatt maradt az ára, a BGXMKH kuponkóddal, most 5514 forint helyett 4882 forintért vehetjük meg itt:

XIAOMI OKOS BŰVÖSKOCKA – Kuponkód: BGXMKH – 5514 Ft helyett 4882 Ft


6. XIAOMI HYBRID 2 FÜLHALLGATÓ

Original Xiaomi Hybrid 2 Graphene Earphone Balanced Armature Dynamic Driver Headphone With Mic

Jómagam a Xiaomi Hybrid első verzióját használom már több, mint két éve. Azért választottam ezt a fülest, mert a dupla meghajtónak köszönhetően nem csak a zene, hanem a beszédhang visszadaásban is jól dolgozik. Előbbi a grafén membránnak köszönhető, utóbbi az elé épített kiegyensúlyozott armatúrának, amit elsőként hallókészülékekben használtak, ahol fontos volt a jó szövegvisszaadás. A lényeg, hogy ez a füles attól lesz hibrid, hogy a hagyományos membáron megoldás mellé beépítettek még egy meghajtót, így pedig a hangtartomány nagyobb részén kapunk tökéletes hangzást.

Az első és a második Hybrid verzó között nagy különbségeket nem találunk. A technológia változatlan, a külső kicsit változott, az ár azonban a második verzió esetén alig több, mint a fele lett. Ez szuper jó hír azoknak, akik ragaszkodnak a vezetékes, jó hangzást biztosító, de nem túlárazott fülhallgatókhoz. Az a BGHY2CF kuponkóddal, most 8936 forint helyett, mindössze 4580 forint, megásárolni pedig itt tudod:

XIAOMI HYBRID 2 FÜLHALLGATÓ – Kuponkód: BGHY2CF – 8936 Ft helyett 4580 Ft


7. XIAOMI CIPŐ SZAGTALANÍTÓ ÉS STERILIZÁLÓ

3Life Household Electric Sterilization Shoe Dryer Constant Temperature Drying Deodorization

Ez talán az első olyan tétel a listában, aminek hasznosságát nem kell túlmagyarázni. Télen, a vastag zokniban, a vastag cipőbe hamar bele tudunk izzadni, így nem árt, ha otthon, amikor levesszük a lábbelit gondoskodunk róla, hogy másnap reggel olyan állapotban vegyük a lábunkra, mintha még nem is hordtuk volna. Apró kis kütyü barátságos áron, ám a hasznosságához kétség sem fér!

XIAOMI CIPŐ SZAGTALANÍTÓ ÉS STERILIZÁLÓ – Kuponkód: BG3LIFESO – 45076 FT helyett 3050 FT


8. XIAOMI T08 LED ÉRINTÉSMENTES LÁZMÉRŐ

T08 LED Full Screen Smart Body Thermometer ℃/ºF 1S White Fast Measure Infrared Digital Thermometer From Xiaomi Youpin

Van ennek a lázmérőnek egy igen kedvelt, fekete verziója is, most mégis ezt a fehéret tettem a listába, azon egyszerű oknál fogva, hogy bár a két kütyü képességeiben megegyezik, ez valamivel kevesebbe kerül. írhatnám azt is, hogy jóval kevesebbe, de nem lenne igaz, mert már alapértelmezetten sem drága, ingyen meg még sem adhatják. Hasznos darab, a hőmérséklet érzékeléshez csak 1 másodperc kell neki, a távolság a homloktől 3 és 15 centi között lehet, és 42,9 fokig megbízhatóan jelzi a hőmérsékletet. Mást nem is kell tudni róla.

XIAOMI T08 LED ÉRINTÉSMENTES LÁZMÉRŐ – Kuponkód: BGRR95 – 4589 FT helyett 2901 FT


9. XIAOMI 17 LITERES HÁTIZSÁK KÜLSŐ USB CSATLAKOZÓVAL

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt - január 3

Nagy kedvenceim a Xiaomi hátizsákjai, itthon is három különböző méretű szolgál minket. Ezek is olyanok, hogy hiába telnek az évek, hiába nyúzzuk, dobáljuk őket, egyszerűen még elkoszolódni sem hajlandóak. Borzasztó ellenálló, ugyanakkor vékony anyagból készülnek, bírják a strapát, az esőt, mindent. Ez a zsák ráadásul nem is a kisebbek közül való, a gyártó 15 colos méretig notebook hordozására is ajánlja, de véleményem szerint iskolatáskának is remekül használható. Nem utolsó szempont, ha a gyereknek veszünk ilyet, akkor nagyon kicsi lesz az esélye, hogy véletlenül egy másik nebuló táskáját hozza haza, mert ebből nem jön szembe minden sarkon egy ugyan ilyen.

XIAOMI 17 LITERES HÁTIZSÁK – Kuponkód: BGNWBP – 4576 FT helyett 3355 FT


10. XIAOMI VK208 BICIKLIS SZERSZÁM

VK208 15 In 1 Multi-Function Hex Wrench Repair Bicycle Gadget Home Tools

Ha sokat kerekezel, akkor tudhatod, hogy nagyon jól jön néha a zsebben vagy a táskában a szerszámkészlet. Persze, főleg, ha hosszabb útra idulunk, minden deka számít, így nem fogunk egy komplett szerszámosládát elpakolni. Amúgy is felesleges lenne, ha van kéznél egy ilyen kütyü. A Xaomi csomagjában van minden, ami menet közben kellhet, talán csak kalapácsot nem hajtogattak bele, bár az is igaz, rág rossz, ha már kalapálni is kell a bringát útközben. Mindenesetre ez az apró szerszám nem nyom túl sokat a mérlegelésnél, kis helyen elfér, ráadásul olcsó is.

XIAOMI VK208 BICIKLIS SZERSZÁM – Kuponkód: AFFBG10 – 2458 FT helyett 2212 FT


11. XIAOMI HIMO MINI PUMPA

HIMO Portable Mini Air Pump Multifunction Pipe Hand For Motorcycle Bicycle Scooter from xiaomi youpin

Ha már a kerékpárnál, ezen keresztül a sportnál tartottunk, akkor jöjjön még egy tétel ebből a kategóriából. Ez pedig nem más, mint egy apró pumpa, amit használhatunk a kerékpár kerekének felfújúsáháoz, de a mellékelt adapterekkel akár egy foci vagy kosárlabdát, de még egy strandlabdát is felfújhatunk. Igaz, ez utóbbi talán gyorsabban fog menni, ha tüdőnket vesszük igénybe, de előbbieket szájjal nehezen pumpálnánk tele levegővel.

A kis méret a pumpa esetén azt jelenti, hogy mindössze 27 centi a hossza, a tömege pedig csak 150 gramm. A pumpa 6 bar nyomást tud maximum előállítani, a befújás erőssége pedig maimum 73 PSI lehet.

Ez a pumpa az egyik a mai listában, amihez nem jár kupon. Ennek ellenére itt van a helye, hiszen mindössze 3355 forintba kerül itt:

XIAOMI HIMO MINI PUMPA – 3355 Ft


12. XIAOMI MIJIA SZÖSZ ELTÁVOLÍTÓ

Xiaomi Mijia 90-Minute Working Efficient Cleaning Lint Remover Trimmer 0.35mm Micro Arc Knife Net 5-leaf Cyclone Floating Cutter

Egy barátom mesélte a napokban, hogy kénytelen venni ebből a cuccból egy másodikat is, mert a felesége állandóan arra panaszkodik, hogy a lánya lenyúlja tőle, és sosem találja, amikor szüksége lenne rá. Ebből arra következtetek, hogy elég jól működhet. Hasonló szerkezetet biztos mindenki látott már, a Xiaomi megoldása talán annyival jobb, hogy meglehetősen nagy a tartály, így nem telik meg pillanatok alatt az eltávolított szöszökkel.

XIAOMI MIJIA SZÖSZ ELTÁVOLÍTÓ – Kuponkód: BGMJTRMV – 4619 FT helyett 3355 FT


13. XIAOMI ZMI AKKUMULÁTOROS VENTILÁTOR

Zmi 3 Speeds Cooling Fan from Xiaomi Eco-System Portable Handheld With Rechargeable Built-in Battery 2600mAm/3350mAh USB Port Handy Mini Fan For Smart Home

Ne s mondjátok, tényleg abszolút nem időszerű egy ventilátorral foglalkozni, hiszen durva mínuszok tombolnak a szabadban. De, ahogy mindig, idén is lesz nyár, lesz kánikula, szóval miért ne tárazzunk be egy jó ventilátorból, főleg, ha olcsó.

A ZMI három fokozatú ventilátora használható asztali légkeverőként, de akár magunkkal is vihetjük. USB-ről tölthető a benne lévő akkumulátor. Ebből két féle kapacitás érhető el, a mostani akcióban pedig a nagyobbik, 3350 mAh kapacitású darabot kapjuk meg. A teljes feltöltés 4 órát vesz igénybe, cserébe, a gyártó adatai alapján, az egyes, vagyis leglassabb üzemmódban a ventilátor, akár 12 órát is tud működni. Talán már nem lepődtök meg, hogy ehhez a kütyühöz is tudtunk kupont szerezni. Most, az AFfbG10 kuponkóddal 3660 forint helyett 3294 forintért vehetjük meg itt:

XIAOMI ZMI AKKUMULÁTOROS VENTILÁTOR – Kuponkód: AFfbG10 – 3660 Ft helyett 3294 Ft


14. XIAOMI T100 ELEKTROMOS FOGKEFE KÉT FOKOZATTAL

[Newest Version] Original Xiaomi Mijia T100 White Mi Smart Electric Toothbrush 46g 2 Speed Xiaomi Sonic Toothbrush Whitening Oral Care Zone Reminder

Nem is lenne igazi ez a válogatás, ha nem lenne benne legalább egy Xiaomi fogkefe. A Xiaomi sokféle elektromos fogkefét árul, vannak okosok és buták is közöttük. Ez speciel egy buta fogkefe, vagyis nem tartozik hozzá telefonos applikáció, nincs benne Bluetooth, egy dologra viszont minden bizonnyal alkalmas, arra, hogy fogat mossunk vele. Ami nagyon szuper a dologban, hogy bár a gyártó a Xiaomi, a minőség Xiaomi, az ár közel sem az. Ennél olcsóbb, és gyaníthatóan ennél könyebb (mindössze 46 gramm) elektromos fogkefét még a márkátlanabbak között is nehezen találunk, hiszen kupon nélkül sem kerül többe, mint 2622 forint. Viccesen olcsó, de komolyan Xiaomi! Itt tudod kosárba tenni:

XIAOMI T100 ELEKTROMOS FOGKEFE KÉT FOKOZATTAL – 2622 Ft


15. XIAOMI REDMI AIRDOTS BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ

Xiaomi Airdots Basic TWS bluetooth 5.0 Earphone Mi True Wireless Earbuds Global Version Bilateral Call Stereo with Charging Box

A Xiaomi két jó képességekkel megáldott bedugós Bluetooth fülest kínál számunkra, ezek azonban duplájába, illetve háromszorosába kerülnek a Redmi név alatt kiadott variánsnak. Természetesen itt is tetten érhető a költségcsökkentés, például kisebb a dokkoló akkumulátora, de a lényegi részek nem változtak. Megmaradt az a DSP lapka, ami a zajmentes, tiszta hangért felel, megmaradt a Bluetooth 5 technológia, ami a zavartalan kapcsolatot biztosítja a fülhallgató és a telefon között, és persze teszi ezt takarékosan.

A Redmi Airdots rendelkezik azokkal a képességekkel, amikkel egy modern fülesnek rendelkeznie kell. Kicsi, könnyű és kényelmes. Nem maradhatott ki a beépített akkumulátorral rendelkező tartódoboz sem, amibe a füleseket betéve feltöltődnek az akkumulátorok. Szóval a lényeg meg van, a minőség pedig, annak ellenére, hogy az ár csak töredéke a Xiaomi név alatt piacra kerülő termékeknek tökéletes.

Természetesen tudunk a Redmi Airdots füleshez olcsósító kupont is, így a BGXMHKCF kuponkóddal az eredeti 7935 forintos árat 4882 forintra tudjuk csökkenteni.

Vásárlás itt:

XIAOMI REDMI AIRDOTS BLUETOOTH FÜLHALLGATÓ – Kuponkód: BGXMHKCF – 7935 Ft helyett 4882 Ft


Zárszó

Már el is érkeztünk a cikk végére, de ahogy mondani szokták, jó társaságban hamar repül az idő. A Xiaomi kütyüi pedig tényleg jó társaságnak számítanak, remélem, hogy Te is találtál közöttük olyat, amivel magadnak, vagy családtagodnak, szerettednek, barátodnak örömet tudsz csempészni a szürke, téli mindennapokba!

Ne feledjétek, hogy több tétel (szállítással együtt 38 dolláros értékhatár felett) használjátok a vámmentes EU Priority Line szállítást.

Ha nem szeretnétek lemaradni az akciókról, akkor csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz, ahol már több, mint 6200-an vagyunk, ennyi ember pedig bizonyára nem tévedhet, jó kis csoport ez!

Csatlakozás itt:

Kínából vásárlók Facebook csoport

Ha nem használsz Facebokot, akkor iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, és postaládádban landolnak a legfrissebb akciók:

Kínai kuponos hírlevél

A 15 legjobb Xiaomi kütyü 5000 alatt - január 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2