Válassza az Oldal lehetőséget

A Corsair 8 és16 gigabájtos DDR3 memóriabővítő csomagja az Apple gépek számára

A Corsair  8 és16 gigabájtos DDR3 memóriabővítő csomagja az Apple gépek számára

A Corsair bejelentette a 8, illetve 16 gigabájtos DDR3 memóriamoduljait, amiket az Apple asztali és laptop rendszereibe szán.

67b

A Mac-eknek hagyományosan 2 memóriafoglalatunk van, így ezzel a rendszermemória mérete 8 gigabájtban van maximalizálva. Tehát az egyetlen megoldás e felső korlát kitolására, ha az egyenkénti modulok kapacitását növeljük meg. Így most már 10, 12 illetve akár 16 gigabájtnyi rendszermemória is rendelkezésünkre állhat.

Mac_family

A Corsair egységei az Apple tesztjei alapján a legtöbb 2011-ben kiszállításra került MacBook Pro, iMac és Mac mini rendszerével tökéletesen működik.

Ezzel a bővítéssel azoknak a felhasználóknak akarnak kedvezni, akik nagy grafikus teljesítményt igénylő munkát végeznek, IT szakembereknek, akik a Mac OS X-el egyidejűleg Windows operációs rendszert is futtatnak a laptopjukon, illetve akik web szerverként vagy web hostként szeretnék használni a Mac-jüket.

Az új DDR3 Mac memória csomagok 2012 januárjától vállnak majd elérhetővé a Corsair munkásságának eredményeként világszerte. További információkért kattints az alábbi linkre.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink