Válassza az Oldal lehetőséget

A Dialogic felvásárolta a Cantatát

A Dialogic Corporation nemrég jelentette be, hogy többségi részvényese lett az EAS Group Inc.-nek. Az EAS birtokában az alábbi gyártók voltak: Cantata Technology, Excel Switching Corporation, Brooktrout Technology és SnowShore Networks.

Az akvizíció részvénycserével valósult meg, így az EAS korábbi tulajdonosai most kisebbségi részvényesei a Dialogicnak. Az EAS és leányvállalatai felvásárlásával a Dialogic tovább bővíti gazdag portfolióját, növeli technológiai fölényét és ügyfélkörét a kommunikációs szoftverek és hardverek piacán.

Az olyan technológiák magába olvasztása segítségével, mint a SnowShore® IP Media Server™, az Excel Converged System Platform (“CSP”), az Excel Multi-Services Platform (“MSP”) és az IMG 1010™ termékcsalád, a Dialogic óriási előnyre tesz szert a szolgáltatói piaci szegmensben, a Brooktrout® TR1000™, Brooktrout TR1034™, Brooktrout® TruFax® és Brooktrout® SR140™ termékcsaládok pedig tovább erősítik a Dialogic vezető pozícióját a nagyvállalati szegmensben.

A Dialogic felvásárolta a Cantatát
Brooktrout® TR1000™

“Nagyon izgatottak vagyunk az akvizíció kapcsán” mondta Nick Jensen, a Dialogic elnök-vezérigazgatója.. “Ezzel méginkább megerősítettük piacvezető helyünket és tovább növeltük technológiai fölényünket mind a termékek, mind pedig a szolgáltatások terén. Biztosak vagyunk benne, hogy az integráció legalább olyan simán fog zajlani, mint mikor tavaly felvásároltuk az Intel média és jelfeldolgozó üzletágát. Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy a jelentős növekedésünk ellenére velük ápolt üzleti kapcsolatunk továbbra is ugyanannyira közvetlen és gördülékeny marad, mint eddig volt, valamint, hogy tovább építjük a Dialogicot jövőképünkkel, célirányos magatartásunkkal és terveink pontos kivitelezésével.”

A Dialogic felvásárolta a Cantatát 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2