Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt

Itt az idei év első válogatása, szokás szerint minden európai raktárból.

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt


 

Bevezető

Immár 2021-ben vagyunk, és, ahogy ígértem, ebben az évben sem maradtok kütyüválogatás nélkül. Szerencsére az európai raktárakba folyamatosan érkezik az utánpótlás, így január legelején is bőven volt miből válogatni.

A lényeg tehát, hogy itt minden EU (CZ vagy ES) raktárból rendelhető (egyelőre), de ha kifogy a készlet, akkor a link átugrik más raktárra. Erre figyelj oda! Ha CN vagy HK raktárat látsz az Kína. Az esetleges kínai rendelésnél figyelj a rendelés végösszegére, 40 dollár felett (szállítási költséggel együtt) válaszd az EU Priority Line szállítást, hogy a kereskedő fizesse helyetted a vámot!


 

BlitzWolf BW-FD1 szappanhab adagoló

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 1

A Xiaomi szappanadagolói mellett ez a Blitzwolf vitte a prímet az elmúlt 1-2 hónapban. Nagy kapacitású tartály, IPX4-es víz elleni védelem, és mutatós külső. Más azt hiszem nem is kell. Ja de, az is lényeges, hogy ne legyen túl drága! A Blitzwolf BW-FD1 szerencsére nem az, a BGCNBWFD1 kuponkóddal 4070 forintért megvehetjük itt:

BlitzWolf BW-FD1 szappanhab adagoló

 


 

BOXYM oFit-2 pulzoximéter

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 2

Ez az a cucc, amit ajánlani szoktak a véroxigénszint mérésére. Mér persze pulzust is, azonban a legfontosabb, hogy a véroxigén szint eséséből már akkor jelzi, hogy baj van az oxigénfelvétellel, amikor egyébként még nem is gyanakodnánk rá. Mivel az új korona vírus gyakran okoz tüdőgyulladást, nem árt, ha van egy ilyen pulzoximéter otthon a fiókban.

A BGDEFO442 kuponkóddal 3900 forintért tudod megvenni itt:

BOXYM oFit-2 pulzoximéter

 


 

Xiaomi KACO gél tollak

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 3

A Xiaomi tollait szeretni szokták a népek, és nincs ez másként ezzel a csomaggal sem. Az oldalon látható 149 értékelésból 142 5, 7 darab pedig 4 csillagot adott rá, szóval mondhatjuk, hogy hibátlan a cucc. A csomagban nyolc darab 0,5 milliméter vonalvastagságot tudó géltollat találunk. Ezek különböző színűek, de csak kívülről, a tinta mindegyikben fekete. Az ár barátságos, hiszen mindössze 1648 forintot kérnek a csomagért.

Xiaomi KACO gél tollak

 


 

BLITZWOLF BW-HDC2 BI-DIRECTIONAL HDMI SWITCH

BlitzWolf® BW-HDC2 Bi-Directional HDMI Switch 1 Input 2 Output / 2 Input 1 Output HDMI Splitter 1080P Video Display Dongle

 

Ha valaki nem tudná miez, akkor elárulom. Egy HDMI elosztó, vagyis bemegy egy kábel és kijön kettő. Vag ylehet fordítva is, bemegy két kábel és kijön egy. Ha kevés a tévén a HDMI bemenet, vagy ha egy képet egyszerre két kijelzőn szeretnénk megjeleníteni, akkor ez kell nekünk!

A vásárláshoz használd a BGN1229M kuponkódot, amivel 2098 forintért veheted meg itt:

BLITZWOLF HDMI SWITCH

 


 

BlitzWolf BW-BR1 Bluetooth adapter

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 4

A gyártó autós felhasználásra ajánlja ezt a Bluetooth csatolót, de én például nem ott, hanem a nappaliban használom. Rákötöttem a házimozi erősítőre, és így a nagy hangfalaimon is tudok zenét hallgatni a telefonomról. Igazából minden olyan erősítőhöz, hangfalhoz, autós fejegységhez használható, amiben nincs Bluetooth kapcsolat, de szeretnénk, ha lenne. Nem kell hozzá más, csak egy sima AUX bemenet, amire egy jack csatlakozós kábellel rákötjük. Ezután összepárosítjuk a telefonunkkal, és már mehet is a zene.

Sőt, az sem gond, ha nincs a közelben áramforrás, hiszen a kütyüben akkumulátor is van. A beépített telepet másfél óra alatt tudjuk feltölteni, ezután 8 órán át képes akkumulátorról működni.

Vásárláshoz használd a BGAFF10OFF kuponkódot, és 4860 forintért viheted is!

BlitzWolf BW-BR1 Bluetooth adapter

 


 

XIAOMI 7 literes hátizsák

Original Xiaomi 7L Backpack Multiple Color Level 4 Water Repellent Shoulder Bag Travel For Women Men Student Traveling Camping

Túrázáshoz vagy a városban rohangáláshoz pont megfelelő, sőt, ha nem kell túl sok könyvet cipelni, akkor iskolába is jó lehet. Ez is Xiaomi, szóval a minőséggel nem lesz baj, ebből egyel nagyobb van nekem, már évek óta hibátlan, pedig kap rendesen.

A 7 literes zsák a BG7L25XM kuponkóddal 2398 forint itt:

XIAOMI 7 literes hátizsák

 


 

Mini távirányítós autó

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 5

Nagyon kicsi és nagyon olcsó. Komoly autóversenyzőknek nem ajánlom, de 4-5 éves kölköknek már teljesen jó lesz. Az autóban akkumulátor, a távirányítóban két darab AA elem van, pontosabban az elemeket nekünk kell megvenni. A méret okán egyértelműen beltéri használatra ajánlott, de végül is tél van, az utcán, ebben a nyálkás időben nem is olyan jó kint lenni.

Vásárláshoz használd a BGAFF10OFF kuponkódot, mert ezzel az autó ára csak 2700 forint lesz itt:

Mini távirányítós autó

 


 

12 darabos fafaragó készlet

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 6

Ha úgy lenne szabadidőm, ahogy nincs, biztos vennék ebből egyet. Szeretek barkácsolni, alkotni, fával dolgozni. Ebben a csomagban minden meg van ahhoz, hogy finomabb véseteket készítsünk, bónuszként pedig az élezéshez is kapunk eszközt.

Miközben a cikket írtam a cseh raktárból kifogyott, csak az angliaiból lehet rendelni, az meg már nem EU. Szerencsére az ára bőven a vámhatár alatt van, szóval ha nem 5 darabot akarsz belőle egyszerre venni, akkor nem kell plusz költséggel számolnod. Az ára mindössze 2890 forint.

12 darabos fafaragó készlet

 


 

BlitzWolf BW-LT30 a lámpaokosító

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 7

Valószínűleg sokan vannak, akik örülnének, ha az otthonuk kicsit okosabb lenne, mint amilyen. Ez könnyebben megoldható, mint gondolnátok. Ha szeretnéd meghagyni a hagyományos kapcsolókat, és nem szeretnél a drága wifis okoségőkre költeni, akkor egy ilyen lámpa okosító kell neked. Bele tudsz csavarni bármilyen hagyományos foglalattal rendelkező LED-es égőt, és le-föl tudod kapcsolni a telefonodról, akár távolról is. A lényeg, hogy legyen a mobilon valami féle internet.

Kupon nincs hozzá, de az ára így sem ver senkit a földhöz, 3265 forintot kérnek érte itt:

BlitzWolf BW-LT30 a lámpaokosító

 


 

IPRee COB napelemes, mozgás- és fényérzékelős lámpa

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 8

Ha már világítás, akkor ne is menjünk tovább. Itt van rögtön egy kültéri lámpa, ami IP65-ös víz és por elleni védelemmel rendelkezik. A lámpa és a napeleme két egység, kábel köti össze őket, így a napelemet fel lehet szerelni olyan helyre, ahol sok fény éri. A leírás szerint 6 óra töltést követően 10 órán át képes világítani.

Ha szeretnél ilyet, akkor használd a BG954YDX kuponkódot, és 3600 forintért beteheted a kasoaradba.

IPRee COB napelemes lámpa

 


 

Digoo BB-T1 akkumulátoros hajvágó

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 9

Kerámia és titán kések, több órás akkumulátoros üzemidő, öt hosszűsági fokozat és tartalék fésűk, USB-ről tölthető. Annak ellenére, hogy olcsó, ez is tud mindent, amit kell. A motorra azt írják, hogy extra halk. Ezért a pénzért valószínűleg nem lesz alkalmas egy fodrásszalonba, de otthon bőven elég a tudása.

Kivételesen ez is angol raktár, mert ott olcsóbb, nem is kevéssel. Az alacsony ár miatt azonban nem kell se vámolásra, se plusz forgalmi adóra számítanunk. A BGKN329 kuponkóddal most csak 3769 forintot kell a kasszánál hagynunk.

Digoo BB-T1 akkumulátoros hajvágó

 


 

BlitzWolf BW-TF3 64 GB-os memóriakártya

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 10

Igazából nem csak 64 GB-os kapacitásút lehet itt találni, hanem 32- 64- 128 és 256 GB-ost is. A legolcsóbb 32 GB-os verzió még csak U1-es, vagyis maximum FHd felbontású anyagok rögzítésére ajánlott, de a másik 3 kártya már U3-mas, ami azt jelenti, hogy akár 4K anyagok rögzítésére is elég a sebességük. Ez a sebesség persze nem csak akkor jön jól, ha videót rögzítünk rájuk, hanem mminden esetben, például akkor is, ha a telefonunkban, háttértárként használjuk őket.

Az ár telrmészetesen alacsonyabb, mint itthon, főleg a BGN1257O kuponkóddal, ami mindegyik fajta kártyához használható. A 64 GB-os verzió ára a kuponnal 3460 forint.

BlitzWolf BW-TF3 64 GB-os memóriakártya

 


 

Eachine E009 Mini drón

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 11

Na, ez az a drón, amire nem kell semmilyen engedélyt kérni, mert nincs rajta kamera és a tömege is a törvényben megadott érték alatt marad, így játéknak minősül. Egészen apró szerkezet, ami kizázóral beltéri használatra javasolt. USB-ről lehet tölteni, akár a számítógép USB portjáról is. A távirányító és az akkumulátor a csomag része, így minden adott a repüléshez.

Kupon nnincs hozzá, de így sem lesz drága, a spanyol raktárból 300 forint a szállítás díja, a drónért pedig 3300 forintot kérnek.

Eachine E009 Mini drón

 


 

Xiaowei X6S kézfertőtlenítő adagoló

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 12

Pont olyan szerkezet, mint a cikk elején található szappanhab adagoló, csak éppen ez nem habot, hanem kézfertőtlenítőt permetez a kezünkre. 350 milliliteres a tartálya, természetesen van benne infraszenzor is, így teljesen érintésmentesen használható. Kisebb irodákba, munkahelyi mosdóba ideális, de persze otthon sem árt, ha adott esetben néha lefertőtlenítjük a kezünket.

A kézfertőtlenítő masina ára a BGSOAPCZ97 kuponkóddal 3860 forint itt:

Xiaowei X6S kézfertőtlenítő adagoló

 


 

XIAOMI MIJIA DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

A 15+1 legjobb olcsó Xiaomi cucc EU raktárból 13

Az elmaradhatatlan rajztábla. Lehet ebből kapni olcsóbbat is noname gyártóktól, de hát a Xiaomi azért mégis Xiaomi. Én egy 20 colosat vettem belőle, ez sajnos EU raktárban még nincs annyira új. Persze firkálgatni, jegyzetelni a kisebb is elég. A nyomásérzékeny felületen a vonalvastagság a nyomás függvényében változik, a toll mágnesesen tapad a tábla széléhez. Tényleg jó minőségű darab!

Az ára a BGUD426 kuponkóddal 4700 forint.

XIAOMI MIJIA DIGITÁLIS RAJZTÁBLA

 


 

Digoo DG-C3X asztali óra, naptár, hőmérő

Digoo DG-C3X Time Calendar 12hr/24hr Format Switchable Temperature Humidity Display Dual Clock

Minden egyben. Ez a szerkezet mutatja az időt, a napot, a dátumot, a beltéri hőmérsékletet és a páratartalmat, ezeken kívül pedig két USB port is található rajta, amiken keresztül tölthetjük telefonunkat. Működhet elemről is, de kapunk hozzá egy szabvány USB kábelt is, amin keresztül táplálhatjuk egy régi telefontöltőről vagy akár egy külső akkumulátorról is.

Az ára ennek is baráti, mindössze 3600 forintot kell érte fizetnünk, ha használjuk a BGDEFO674 kuponkódot.

Digoo DG-C3X asztali óra, naptár, hőmérő

 


 

BlitzWolf BW-NET4 Wi-Fi jelerősítő

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 13

Utolsóként egy olyan cucc, amiről megint nem lehet sokat írni. Egy jelerősítő, ami bedugható a notebook USB portjába, vagy használhatjuk egy régi USB-s telefontöltőbe dugva konnektorban is. A feladata, hogy a lakásunkban erőstse a Wi-Fi hálózat jelét.

Ehhez is van kuponkód, a BGN1221J kóddal 3000 forintért zsákolhatjuk be.

BlitzWolf BW-NET4 Wi-Fi jelerősítő 

 


 

ZÁRSZÓ

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

Facebook csoportunkban tart a karácsonyi nyereményjáték, amiben értékes dolgokat nyerhetsz. Telefonokat, táblagépet, okosórát, kamerákat és egy csomó egyéb értékes és érdekes dolgot. Csatlakozz!

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

 

A cikk kereskedelmi üzenetet tartalmaz

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.