Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt

Lámpáktól a szerszámokon és kamerákon át a fejhallgatókig, minden amit szeretnél!

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 1


Nézd meg legújabb videós tesztünket:


Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Elindultak a tavaszi akciók, így egy kimondottan hosszú listával készültem a mai napra. Amihez van kupon adom, amihez nincs, ott az alapár is messze 5000 forint alatt lesz. A termékekhez most tényleg csak 1-1 mondatot írok, így is elég hosszú lesz a cikk. Természetesen minden termék EU (cseh, lengyel vagy spanyol) raktárból rendelhető, így vámkezeléssel, vámköltségekkel nem kell foglalkozni, az ÁFA pedig benne van a vételárban.

Jó szemezgetést!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

300 milliliteres párásító

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 2

Egy kis hangulatfény, egy kis párásítás. USB töltés, 300 milliliteres kapacitás, ami leginkább lokális, kis területen történő párásításhoz lesz elegendő, például a munkahelyeden, az íróasztalodnál.

Ehhez kupon nincs, az ára 3186 jó magyar forint itt:

300 milliliteres párásító

 


 

Sopend kettőhúszas elosztó

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 3

Konnektorból sosem elég – mondta a kiskínai, és készített egy kockát, amin van egy rakat dugóhely. Azt írják, hogy összesen 3680 watt és 16 amper mehet át rajta.

Kupon ehhez sincs, de így sem túl drága, a spanyol raktárból 3168 forintért megvehetjük itt:

Sopend kettőhúszas elosztó

 


 

A4-es átvilágítós rajztábla

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 4

Néhány hete már a figyelmetekbe ajánlottam, de még mindig van belőle a lengyel raktárban, az ára is jó, szóval itt van újra, hátha valaki nem vette észre az előző cikkben. Fényképek és egyéb rajzok átvilágítására, átrajzolására használható. LED világítás, USB csatlakozó, A4-es méret.

Kupon nincs, az ára így 3186 forint itt:

A4-es átvilágítós rajztábla

 


 

4-Port USB 3.0 Hub

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 5

Ha kevés az USB csatlakozód, akkor toldd meg egy lépéssel. Akarom mondani, egy USB HUB-bal! Ezzel a kütyüvel egy USB 3.0 csatlakozóból négyet varázsolhatsz. Olcsó, praktikus, mi kell még? Használd a BGda660d kuponkódot, ezzel 3187 forint lesz az ára itt:

4-Port USB 3.0 Hub

 


 

Elektromos hajvágó

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 6

Viszonylag egyszerű szerkezet, de az alacsony árért egy egész rendes csomagot kapunk. A dobozban van egy hajvágó EU dugóval, egy tisztító kefe, egy fésű, egy  olló, kenőolaj és négy feltét a hajvágóra (3/6/9/12 mm). Mindezért kérnek most a 2022ACTIESNL kuponkóddal 4500 forintot, a szállítás a lengyel raktárból történik, innen:

Elektromos hajvágó

 


 

HANDSKIT SI929 FORRASZTÓPÁKA

A hét legjobb EU raktáras, kínai kütyüi 5000 Ft alatt 9

Sima konnektoros tápellátás, 90 wattos teljesítmény, 100 és 480 fok között állítható hőfok, hőmérsékletkijelzés  és maximum 5 fok eltérés a beállított értéktől. Ezt kapjuk, ezt ígéri a gyártó. Mindent összevetve nem rossz darab ez a páka, és szerencsére az ára sem magas. A BG6626c5 kuponkóddal 3240 forintért tehetjük kosárba itt:

HANDSKIT SI929 FORRASZTÓPÁKA

 


 

ELEGIANT húshőmérő sütéshez

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 7

Nem, ezzel nem lázat mérünk, hanem döglött, sülő állatok húsának a belső hőmérékletét. Vagyis, ha sültet készítesz, akkor fogod hasznát látni. Kell nekem is egy ilyen…

Az ára kuponkód nélkül 3186 forint itt:

ELEGIANT húshőmérő sütéshez

 


 

Guudgo GD-MD01 vezeték nélküli csengő

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 8

IP44-es vízállóság, 54 választható csengőhang, a hatótáv a gyártó szerint 150 méter. Ehhez hozzátenném, hogy ez tuti csak nyílt terepre értendő, szóval, ha fa, bokor, fal vagy a szomszéd tehene is árnyékolja a jelet, akkor ne számíts 150 méterre!

Kupon nincs hozzá, az ára így 3186 forint itt:

Guudgo GD-MD01 vezeték nélküli csengő

 


 

Wavlink N300 wifi repeater

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 9

Ha rövid a karod toldd meg egy lépéssel. Ha rövid a wifid hatósugara, akkor toldd meg egy repeaterrel. Ezzel is el mondtam mindent. Jól néz ki, konnektorba bedugod és működik. A meglévő wifi hatósugarát tágíthatod vele olcsón, egyszerűen.

Kupon ehhez sincs, de 3168 forintért így is viheted innen:

Wavlink N300 wifi repeater

 


 

XIAOMI 10 LITERES HÁTIZSÁK

Original Xiaomi 7L Backpack Multiple Color Level 4 Water Repellent Shoulder Bag Travel For Women Men Student Traveling Camping

Túrázáshoz vagy a városban rohangáláshoz pont megfelelő, sőt, ha nem kell túl sok könyvet cipelni, akkor iskolába is jó lehet. Ez Xiaomi, szóval a minőséggel nem lesz baj, ebből egyel nagyobb van nekem, már évek óta hibátlan, pedig kap rendesen.

A 10 literes zsák a cseh raktárból érkezik, a BGe46870 kuponkóddal 3100 forintot kell érte fizetnünk itt:

XIAOMI 10 LITERES HÁTIZSÁK

 


 

KERÉKPÁROS PUMPA

A hét legjobb EU raktáras, kínai kütyüi 5000 Ft alatt 8

Apró pumpa, amit könnyen magunkkal tudunk vinni. Van hozzá egy csomó átalakító, hogy sokféle szelephez használható legyen, de adnak tűt is, hogy labdákat is fel tudjunk fújni. Hab a tortán, hogy a pontos keréknyomást is láthatjuk a kis nyomásmérő műszer segítségével. Ennek is elirhatták az árát, mert kupon nélkül csak 3505 forintot találunk az árcédulán itt:

KERÉKPÁROS PUMPA

 


 

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY (EU DUGÓS!)

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 9

Ez egy olcsó LED-es lámpa, amit konnektorba kell dugni. Jellemzően olyan helyen használjuk, ahol éjszaka közlekedünk a lakásban. A fénye nem égeti ki a szemünket, keveset fogyaszt, és a beépített fényszenzor miatt csak akkor kapcsol be, ha sötét van.

A Yeelight a Xiaomi egyik, talán legismertebb almárkája, kimondottan világítási megoldásokra szakosodtak, így vélhetőleg erre a lámpára senkinek nem lesz panasza. Kupont kivételesen nem tudok adni hozzá, de így sem drága, mindössze 2832 forintot kérnek ma érte.

Vásárlás itt:

YEELIGHT YLYD11YL IRÁNYFÉNY

 


 

SGODDE FEJLÁMPA, KÉT DARABOS CSOMAG

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 4

Ez a csomag 4440 forintba kerül, vagyis egy lámpa ára 2220 jó magyar forint. Vízálló, 3 működési módja van, USB-ről tölthető. Biztos nem fogja kiégetni a szemünket ennyi pénzért, de szereléshez, sporthoz azért jó lehet, főleg, hogy rögtön egy tartalékot is kapunk, ha egyszer elromlana.

A vásárláshoz használd a 2022ACTIESNL kuponkódot itt:

SGODDE FEJLÁMPA, KÉT DARABOS CSOMAG

 


 

BlitzWolf 64 GB-os memóriakártya adapterrel

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 10

A kapacitás a nevéből kiderült. Ezen kívül még fontos, hogy ez már UHS-3 sebességgel bír, így akár 4K felvételek készítéséhez is elegendő az írási- olvasási sebessége. Persze minden más esetben is előny a nagy sebesség, akár kamerába, akár telefonba használjuk. Az ára elég jó most, mert a BG77b960 kuponkóddal a spanyol raktárból 3251 forintért tehetjük magunkévá, itt:

BlitzWolf 64 GB-os memóriakártya

 


 

JETEVEN 12 colos falióra

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 11

Nekem különösebben nem jön be, már csak azért sem, mert nem szeretem a faliórákat. Mindig arra emlékeztetnek, hogy megy az idő, amiből amúgy is nagyon kevés van. Jobb erről nem tudni, elég, ha látom, hogy kint besötétedett. De, ha valaki szereti hallgatni a ketyegést, nézni a mutatók körtáncát, akkor lehet hogy ez az óra is tetszeni fog neki.

12 colos, a gyártó 30 centit is ír, szóval a képek az áruházban kicsit csalókák. Tuti nem akkora, mint Toldi malomköve. Az ára nem túl magas, a spanyol raktárból rendelve a 2022ACTIESNL kuponkóddal 2700 forintot kérnek érte itt:

JETEVEN 12 colos falióra

 


 

A9 1080P HD Mini WIFI kamera

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 12

Egészen apró, de nagyon sok mindent tud. Vezeték nélkül működik, 1080p-s a felbontása, van benne infra LED hogy lásson éjszaka, kapott mozgásérzékelést, ráadásként pedig egészen picike. Az ára kupon nélkül 4462 forint a cseh raktárból rendelve.

A9 1080P HD Mini WIFI kamera

 


 

DIGOO DG-PCS2 webkamera

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 13

2 megapixeles érzékelő, FHD felbontás és maximum 30 képkocka sebesség. Ezek nem rossz adatok egy webkamerának, főleg, ha még jól is néz ki, és méginkább, ha olcsó is. Már pedig ez elég olcsó, mert a BGSmart6 kuponkóddal 3500 forintért adják itt:

DIGOO DG-PCS2 webkamera

 


 

ARILUX 260LED kültéri napelemes lámpa

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 14

Teljesen szokványos falilámpa. 260 LED, fényérzékelő, mozgásszenzor, 3 féle üzemmód, szóval, amit jobb lámpák tudnak, azt ez is tudja. Van benne akkumulátor és napelem is, így tápellátást nem igényel. Felcsavarozod a faladra, használod. Kupon nincs, az ára 3780 forint itt:

ARILUX 260LED kültéri napelemes lámpa

 


 

BLITZWOLF BW-LT9 AKKUMULÁTOROS ASZTALI LÁMPA

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 4

Nem túl nagy, ez igaz, de jól néz ki. Tud simán fehér, vagy akár színes fénnyel is világítani, ha azt szeretnénk akár váltogatja is a színt. A vezérléshez nem raktak rá gombokat, finoman meg kell érinteni a tetejét, így lehet kapcsolgatni. Az akkumulátor USB-n keresztül tölthető, a legrosszabb esetben is elmegy 4 órát egy töltéssel, de ha nem váltogatjuk a színeket, akkor színes üzemmódban, akár 7 órán át is képes világítani, mire lemerül.

Ez is elérhető a cseh raktárból, és szerencsére nagyon olcsó. Kuponkód nélkül 4143 forintért még megvehetjük.

BLITZWOLF BW-LT9 AKKUMULÁTOROS ASZTALI LÁMPA

 


 

ELEGIANT 3W E27 RGB hangulatfény

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 15

Diszkógömb. Ha nem tudod az milyen, akkor nézd meg ezt a lámpát. Persze a nagy különbség, hogy a diszkógömböt meg kellett világítani, míg ez a lámpa maga adja a fényt. Ráadásul színes fényt. Nem csak világít, belül forog is, így igazi partiarc lehetsz, ha viszel magaddal a buliba egy ilyet. Még távirányító is van hozzá!

Őrült sok pénzt nem adnék érte, de a BGR2022CNY18 kuponkóddal csak 2200 forint, ennyit talán megér.

ELEGIANT 3W E27 RGB hangulatfény

 


 

Elegiant Bluetooth fejhallgató

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 16

Sorolom mit tud! 10 méteres hatótáv vezeték nélkül, vezetékes üzemmód, ha lemerülne, egy töltéssel 16 óra zenehallgatás, 40 milliméteres meghajtó, kis tömeg, és beépített mikrofon. Azt hiszem ennyi. Ja, és az ár persze, ami kimaradt. Kupon nélkül 3824 forint itt:

Elegiant Bluetooth fejhallgató

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A hét legjobb kínai kütyüi messze 5000 forint alatt 17

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.