Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb Xiaomi akciói

A hét legjobb Xiaomi akciói

Ezeken a Xiaomi cuccokon spórolhatunk ezen a héten a legtöbbet.

Ezeken a Xiaomi cuccokon spórolhatunk ezen a héten a legtöbbet.


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

 

Már megszokhattátok, hogy az akciós termékajánlóknál maximum értéket, 5 vagy 10 ezer forintot szoktam megadni, esetleg azt, hogy ki gyártja az adott kütyüt, vagy, hogy például európai, többnyire cseh raktárból rendelhessük meg. Most csavarok egy kicsit a dolgon.

Az alábbi listában nincs árhatár – ettől függetlenül igyekeztem olcsóbb cuccokat válogatni. Amit figyelembe vettem az volt, hogy a lehető legnagyobb százalékos kedvezényt kapjunk kuponnal. Szóval, most azt is látni fogjátok, hogy az eredeti árhoz képest, hány százalék lesz  a kuponos leárazás. Ez összeszerűen lehet nagyobb, ha drágább a termék, és lehet kisebb, ha olcsóbb, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy hány százalékot spórolunk!

Ahogy az utóbbi időben mindig, most is Eu raktáras termékeket kerestem, hogy gyorsan megérkezzenek, és ne kelljen vámolással bíbelődnünk.

Ami fontos, a cikk írásakor minden termék EU raktáras, de ez később, a készelt függvényében változhat. Ilyenkor a link az adott termék kínai raktáras változatára ugrik át. Tehát, ha a raktárnál GB, CN vagy HK van, az nem számít EU raktárnak, míg, ha CZ-t vagy ES-t láttok az igen. Erre figyeljetek oda!

 


 

Xiaomi LS-1S lézeres távolságmérő – 20 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 1

Meglehetősen kedvelt termék. Apró, elfér a nadrágzsebben. A mérési távolság minimum 0,03- maximum 40 méter, a gyári adatok szerint a mérési pontatlanság maximum 2 milliméter lehet. Nem elemmel, hanem egy 220 mAh kapacitású elemmel működik, a leírás szerint egy töltéssel nagyjából 3000 mérés végezhető el.

A távolságmérő ára a BGAY90 kuponkóddal most 4800 forint. Vásárlás az alábbi linkre kattintva:

Xiaomi LS-1S lézeres távolságmérő

 


 

Xiaomi Redmi AX5 Wi-Fi 6 Router – 21,1 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 2

A Xiaomi Redmi AX5 a cég legolcsóbb Wi-Fi 6 routere. Minden olyan képesség birtokában van, ami az új Wi-Fi szabványból adódik, ílyen formán nem különbözik a nagyobb tesóktól. Természetesen az alacsonyabb ár miatt kisebb sávszélességet kapunk, de ettől függetlenül, a saját tesztem szerint bőven megéri az árát.

A tesztet itt tudjátok elolvasni: REDMI AX5 WI-FI 6 ROUTER TESZT – GOMBOKÉRT ADJÁK A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁJÁT

A routert a BGN01127 kuponkóddal 16 780 forintért vehetitek meg itt:

Xiaomi Redmi AX5 Wi-Fi 6 Router

 


 

Xiaomi SMATE SX-01 Sterilizáló – 21,2 % kedvezmény

SMATE SX-01 White UV LED Light Drying Sterilizer 99.9% Sterilization Three Modes One Button Operation

Azért lett ez a +1, mert talán ajándéknak kevéssé megfelelő, bár a hasznosságához kétség nem fér. Ebben a dobozban mindenféle dolgot sterilizálhatunk. Maszkot, ékszert, fogkefét, fésűt, szemüveget, órát, headsetet, szóval mindent, ami belefér. Egy évvel ezelőtt még nem nagyon ajánlgattam volna, és most sem teszem jó kedvvel, de az élet sajnos sok mindent felülírt, megváltoztatott január óta. LAssan beleszokunk ebbe az új világba, de azért jó lenne már visszakapni a régit. Valahogy kényelmesebb, egyszerűbb és biztonságosabb volt.

A BGSX01ST kuponkóddal az ára 7790 Ft, megvásárolni itt tudod:

Xiaomi SMATE SX-01 Sterilizáló

 


 

Xiaomi hajlított kijelzős monitor – 21,7 % kedvezmény

[EU Version] XIAOMI Curved Gaming Monitor 144Hz 3440*1440 Resolution 34 Inch 21:9 Bring Fish Screen Sync Technology Display Monitor With EU Plug

Egy múltkori cikkemben már írtam róla. Hatalmas, 34 colos hajlított kijelző, 144 Hz-es képfrissítés, 3440 x 1440 pixeles felbontás, 121 százalékos sRGB színtér lefedettség, Free-sync támogatás, és szemkímélő alacsony kékfény mód. És ezek csak a legfőbb képességek. Munkára, játékra, multimédiára, filmet nézni, mindenre jó, jól is néz ki. Igaz, a képességei miatt az ára sem alacsony, de azért adok kupont, hogy elviselhetőbb legyen a dolog!

A monitor ára a BGCZXM34 kuponkóddal 141 000 forint itt:

Xiaomi hajlított kijelzős monitor

 


 

WOWSTICK SD 36 az egyben elektromos csavarhúzó – 25 % kedvezmény

Wowstick SD 36 in 1 Dual Power Lithium Electric Screwdriver 3LED Lights Rechargeable Screw Driver Kit Magnetic Suction One Button Design From ECO-System

Általában a Xiaomi precízebb munkákra alkalmas csavarhúzó készletét szokták propagálni, elfelejtkezve arról, hogy van a cégnek egy komolyabb, erősebb darabja is. Nagy nyomaték, erős motor, rengeteg bit, nagy akkumulátor, és ellenálló alumínium külső jellemzi. A maga nemében még akár szépnek is mondhatjuk. Bár “csak” egy szerszámról beszélünk, azt gondolom, hogy ez minden, barkácsolni szerető férfiember számára remek karácsonyi ajándék lehet.

A csavarhúzó ára a BGCZES3 kuponkóddal 8992 forint. Vásárlás itt:

WOWSTICK SD 36 az egyben elektromos csavarhúzó

 


 

Xiaomi Tinymu okos WC ülőke – 26,8 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 3

Már meg volt a haszna, hogy most sa legnagyobb százalékos kedvezményeket figyelem, mert ez a termék eddig egyetlen cikkben sem szerepelt. Ahogy a neve is mutatja, ez nem más, mint egy okos WC “deszke”. De mitől is okos? Természetesen telefonos applikációva vezérelhető, így beállítható a hőmérséklete, vagyis ez az ülőke fűthető. emelett 8 különböző fénnyel világítani is tud, sőt, ha Mi Band 2 vagy Mi Band 3 okoskarkötőnk van, akkor ennek viselőjét felismeri, és automatikusan beállítja a felhasználó által szeretett hőmérsékletet.

Ha ez nem lenne elég, az ülőkében van beépített bidé funkció is, ráadásul az ezen keresztül érkező vizet a szerkezet sterilizálja is. Sokat tud, de cserébe az ára sem alacsony, viszont a BGXPDE202130 kuponkóddal jelentős kedvezménnyel, 82 700 forintért tudjuk megvásárolni itt:

Xiaomi Tinymu okos WC ülőke

 


 

Xiaomi ENCHEN EC-712 hajvágó – 26,9 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 4

Kerámia és titán kések, több órás akkumulátoros üzemidő, öt hosszúsági fokozat és tartalék fésűk, USB-ről tölthető. Annak ellenére, hogy olcsó, ez is tud mindent, amit kell. A motorra azt írják, hogy extra halk. Ezért a pénzért valószínűleg nem lesz alkalmas egy fodrásszalonba, de otthon bőven elég a tudása.

A hajvágó ára a BGDEFO083 kuponkóddal 8700 forint itt:

Xiaomi ENCHEN EC-712 hajvágó

 


 

Xiaomi Deerma DEM-TB900 felmosó – 27,3 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 5

Ez is elég kedvelt cucc a vásárlók körében. Nem egy egyszerű felmosóról van szó, a felmosás mellett a söprés is elvégezhető vele. Nagyanyáink idejében volt menő a tologatós szerkezet, amiben egy körkefe gyüjtötte össze a koszt. Nos, ez a szerkezet is tudja ezt, a padlón tolva egy tartályban gyűjti össze a szenneződéseket. Ha ezzel kész vagyunk, akkor rápattinthatjuk a felmosófejet, amivel fel is törölhetünk. A feltörlést segíti a beépített víztartály, amivel kedvünk szerint adagolhatjuk a vizet a felmosófej elé a padlóra.

A szerkezet ára a BGCZDREHG kuponkóddal 9590 forint, és itt vásárolható meg:

Xiaomi Deerma DEM-TB900 felmosó

 


 

Xiaomi HuoHou 4 darabos késkészlet – 27,5 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 6

Igazából csak 3 darabos, a negyedik a mutatós, fából készült tartó. A csomagban két kést és egy bárdot találunk, utóbbi nyilván nem szeletelésre, inkább csontozásra való. Bár, a kínai konyhában az ilyen bárdokat a hús aprítására szokták használni, ez mifelénk talán kevésbé megszokott felhasználási mód.

A csomag ára a BGJAFRR726 kuponkóddal 8692 forint itt:

Xiaomi HuoHou 4 darabos késkészlet

 


 

Xiaomi Yeelight gyertyafényt utánzó okos lámpa – 27,8 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 7

Hihetetlenül hangulatos ez a lámpa, de persze, mert Xiaomi, nem csak ezt tudja. Van benne akkumulátor, még pedig egy 2100 mAh kapacitású, ami egy töltéssel 8 órás üzemidőt tesz lehetővé. A lámpa a felső rész elforgatásával manuálisan is vezérelhető, de Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonunkról is irányíthatjuk. A gyártó szerint a hatótáv 20 méter.

További érdekesség, hogy a lámpába BLE Mesh technológiát építettek, ami lehetővé teszi, hogy akár 30 ezer lámpát össze tudjunk kapcsolni, így a hálózatba kötött lámpákat egyszerre tudjuk vezérelni. Vagyis egy lámpa eltekerésével, vagy az applikációban történő beállításával minden lámpa fénye változni fog. A gyártó kimondottan a gyertyafény emulálására, utánzására hozta létre ezt a szerkezetet, szóval hangulatvilágításként használható leginkább.

A lámpa ára a BGCZ5326 kuponkóddal most 10 630 forint itt:

Xiaomi Yeelight gyertyafényt utánzó okos lámpa

 


 

Xiaomi Air2 SE TWS fülhallgató – 27 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 8

A Xiaomi fülhallgatói méltán népszerűek. Ez a szerkezet a cég termékei közül a középkategóriát erősíti, így már kedvezmény nélkül is a megfizethető és ajánlott kategóriába kerül. USB Type-C porton keresztül tölthető, a töltő/tartó dobozába épített akkumulátor segítségével 20 órányi használathoz elegendő akkumulátor kapacitást kapott, ismer rengeteg Bluetooth szabványt, támogatja a Bluetooth 5.0 kapcsolatot és persze van benne zajszűrő funkció is.

Az ára most a BG02AIRSE kuponkóddal 8100 forint itt:

Xiaomi Air2 SE TWS fülhallgató

 


 

Xiaomi 480 milliliteres termosz – 28,1 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 9

A termosz az a termék, ami nyáron pont olyan hasznos tud lenni, mint télen. Most vihetjük benne a forró teát, nyáron a hideg üdítőt.

A Xiaomi termoszai tényleg jól működnek, nálunk is van egy otthon, szeretjük. Kicsi, jól néz ki, könnyen használható, és ami a fő, sokáig meleg, illetve hideg marad a bele töltött ital. A Xiaomi termosz tartálya rozsdamentes acélból készült, amely saválló és lúgálló tulajdonságokkal rendelkezik, és természetesen rozsdamentes is. A belső tartály és a külső burkalot között vákuum van, így a tartály fala lényegében semmilyen hőt vezető anyaggal nem érintkezik, ez pedig azt jelenti, hogy a gyári adatok szerint 6-12 óra hosszan megörzi a benne tárult ital hőmérsékletét. A felső rész levehető, könnyen mosható.

A termosz a BGJAFR313 kuponkóddal 6900 forintért vásárolható meg itt:

Xiaomi 480 milliliteres termosz

 


 

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA) – 29,9 % kedvezmény

XIAOMI YOUPIN Creative Game Card Werewolf Killing Poker Playing Cards Board Games

Bár a nagy pókerláz már évekkel ezelőtt lecsengett, még mindig sokan vannak, akik szeretnek kártyázni. Természetesen nem csak pókerezni lehet vele, hanem más, franciakártyás játékokat is játszhatunk. Nekem speciel ezek még mindig nagyonn élményt okoznak, mint a legtöbb társasjáték, biztos nem vagyok ezzel egyedül.

A Xiaomi kártyája is cseh raktárból vásárolható meg, az ára a BGYN806 kuponkóddal 1260 forint itt:

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA)

 


 

Xiaomi Fengmi motoros vetítővászon – 32,1 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 10

Azt szokták mondani – és mondom én is-, hogy jó vászon legalább olyan fontos, mint egy jó projektor, legalábbis, ha otthon igazi moziálmányt akarunk teremteni. A vásznak elhelyezése viszont körülményes. Ha nem vetítünk, akkor bután néz ki a falon, így két lehetőségünk van. Vagy állandóan le-fel akasztgatjuk, vagy veszünk egy motoros vásznat, ami gombnyomásra nyílik ki. Utóbbi természetesen jóval drágább, ugyanakkor jóval perktikusabb megoldás.

A Fengmi vászna ilyen, motoros megoldás. A képátló 100 colos, a betekintési szög 160 fok, a képarány 16:9-es. A vetíthető kép mérete maximum 221,4 x 124,5 centiméteres lehet.

A vászon ára a BGissam909 kuponkóddal 59 000 forint itt:

Xiaomi Fengmi motoros vetítővászon

 


 

Xiaomi HUOHOU HU0045 késélező – 33,4 % kedvezmény

HUOHOU HU0045 Sharpen Stone Double Wheel Whetstone Sharpeners Sharpening Tool Grindstone Kitchen Tools

Ehhez a vákumos tappanccsal az asztalhoz tapasztható késélezőhöz kivételesen nincs kupon, mégis érdemesnek találtam betenni a listába. Ennek oka, hogy most kupon nélkül olcsóbb európai raktárból rendelni, mint kuponnal kínaiból. Mondanom sem kell, elég ritkán fordul elő ilyesmi, szóval, ha hiány van otthon késélezőből, akkor erre a cseh raktárban lévőre érdemes lehet lecsapni.

Az ára a BDEFO061 kuponkóddal 3000 forint itt:

XIAOMI HUOHOU HU0045 KÉSÉLEZŐ

 


 

YEELIGHT YLXD50YL LED-es mennyezeti okoslámpa – 33,9 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 11

Ez lámpa 47 centiméteres körátmérővel rendelkezik, színhómérséklet 2700 és 6500 Kelvin között állítható, vagyis az egészen hideg fénytől az egészen melegig bármit beállíthatunk. A lámpa 50 wattos, a maximális fényereje pedig 7400 lumen. Érdekessége, hogy a plafon felé is világít, méghozzá színes, RGB LED-ekkel. A fényt 160 RGB LED biztosítja, ami azt jelenti, hogy mintegy 16 millió szín közül tudunk választani, természetesen a fehér árnyalataival együtt. Mindenféle okosotthon rendszerben használható, a fentiek, tehát az Amazon Alexa, Google Home és Xiaomi Smart Home rendszereken kívül a HomeKit ökoszisztémát is támogatja.

A lámpa ára a BGCZYLXD01  kuponkóddal 26 980 forint, és a cseh raktárból itt tudod megvásárolni:

YEELIGHT YLXD50YL LED-es mennyezeti okoslámpa

 


 

Xiaomi IMILAB 360 fokos kamera – 38,2 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 12

Túlzás nélkül mondhatom, hogy tapasztalatom szerint, ez az egyik legnépszerűbb beltéri Xiaomi kamera. Mindent tud, amit egy ilyen eszköztöl elvárható, mellé pedig adja a megszokott Xiaomi minőséget. Forgatható, dönthető, FHD felbontása van, lát éjszaka, bébi monitornak is használható egy telefonnal vagy tablettel kiegészítve. Van kétirányú hangkapcsolat és mesterséges intelligenciával felvértezett riasztási funkció, ahol a mesterséges intelligencia ahhoz kell, hogy felismerje ember, vagy például egy kutya mozog-e előtte, és utóbbit hagyja figyelmen kívül. Szóval a lényeg, hogy szép, okos, és EU raktárból kuponnal megvásárolható.

A vásárláshoz használd a BGDEALCH334 kuponkódot és vedd meg 8100 forintért itt:

Xiaomi IMILAB 360 fokos kamera

 


 

XIAOMI 7 literes hátizsák – 45,3 % kedvezmény

Original Xiaomi 7L Backpack Multiple Color Level 4 Water Repellent Shoulder Bag Travel For Women Men Student Traveling Camping

Túrázáshoz vagy a városban rohangáláshoz pont megfelelő, sőt, ha nem kell túl sok könyvet cipelni, akkor iskolába is jó lehet. Ez is Xiaomi, szóval a minőséggel nem lesz baj, ebből egyel nagyobb van nekem, már évek óta hibátlan, pedig kap rendesen.

A 7 literes zsák a BG7L25XM kuponkóddal 2395 forint itt:

XIAOMI 7 LITERES HÁTIZSÁK

 


 

Xiaomi Redmi AirDots S – 46,4 % kedvezmény

A hét legjobb Xiaomi akciói 13

A füles remek képességekkel rendelkezik.  Bluetooth 5.0 kapcsolatnak és az energiatakarékos működésnek köszönhetően a beépített 40 mAh kapacitású akkumulátorral akár 4 órán át használható, de a dobozába épített 300 mAh kapacitású akksival, és az utántöltés funkcióval akár 12 órás működés is elérhető. A kiváló hangminőségért a Realtek 8763 lapka felel, van zajcsökkentés (DSP) a mikrofonban, a tömege pedig mindössze 4,2 gramm. Ősszességében egy remek választás azoknak, akik kicsi, kényelmes, minőségi, mégis olcsó headset vásárlásán törk a fejüket!

A füles ára a BGpelandoredmis kuponkóddal 4494 forint. Sajnos a szállítási költség elég magas, de még így is megérheti megvásárolni itt:

Xiaomi Redmi AirDots S

 


 

Zárszó

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

Facebook csoportunkban tart a karácsonyi nyereményjáték, amiben értékes dolgokat nyerhetsz. Telefonokat, táblagépet, okosórát, kamerákat és egy csomó egyéb értékes és érdekes dolgot. Csatlakozz!

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

A cikk kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

A hét legjobb Xiaomi akciói 14

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.