Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb Xiaomi akciói – készülj a karácsonyra!

A hét legjobb Xiaomi akciói – készülj a karácsonyra!

Porszívóktól a projektorokon és a hősugárzón át a vízfestékig, minden EU raktárból!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 1


 

Bevezető

 

Az idei karácsony pont olyan lesz, mint az eddigiek, legaábbis, ha lesz mit ajándékba adni. Sok helyen olvashatjuk, hogy a chip hiány, a konténer hiány meg egy csomó egyéb hiány miatt előfordulhat, hogy idén karácsonykor idő előtt ürülnek le a boltok polcai. Egyelőre még van miből válogatni, még a kínai áruházak EU raktárai is tele vannak, de ez nem sokáig lesz így.

Ez jó, mert, ha EU raktárakból rendelünk, akkor (ha a futárcég és a posta is úgy akarja) 5-7 munkanapon belül juthatunk a megrendelt portékához. Ez azért jelentős előny a kínai raktárakhoz képest, ahonnan 2-4 hét az átlagos szállítási idő, ráadásul az EU raktár esetén, a nálunk preferált kereskedőknél nem kell se vámkezeléssel, se vámkezelési díjjal vacakolnunk, az árak pedig minden esetben tartalmazzák az áfát.

Ebben a válogatásban csak Xiaomi termékeket találtok, de most nincs árhatár, inkább olyan motyókat próbáltam összeválogatni, amiknek jók az áruk, és akár, előre gondolkozva kicsit, karácsonyi ajándéknak is jók lesznek.

Most legyinthettek, hogy hol van még karácsony, de ahogy tavaly, úgy idén is az EU raktárak fognak leggyorsabban kiürülni, november második hetében már csak pisloghatunk, hogy eltűnt ez is, meg az is, és már csak Kínából tudjuk megvenni. Szóval, aki korán kel, aranyat lel, ahogy a szólás is tartja!

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh, vagyis rövidítve a CZ raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy a cseh raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés már nem vámmentes! Ha a CZ (cseh raktár) helyett ES vagy GB van feltüntetve akkor nincs baj, előbbi a spanyol, utóbbi az angol raktár, ezekből is vámmentesen jön minden!


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, ha veszel a listából valamit, akkor gyere és játsz! A főnyeremény egy Xiaomi Pad 5 tablet, de emellett is kisorsolunk néhány százezer forintnyi ajándékot!

Facebook csoportunk: KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA


Porszívók

A robotporszívók népszerűsége töretlen, így elsőként ezek közül szeretnék kettőt a figyelmetekbe ajánlani.

Xiaomi STYTJ02YM Mi Robot

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 2

Az első ezek közül a Xiaomi STYTJ02YM Mi Robot, ami nem mai darab (ezért megfizethető), de tud mindent, amit egy normális robotporszívótól elvárhatunk. Természetesen lézeres érzékelőt kapott, van hozzá telefonos applikáció, integrálni lehet okosotthon rendszerbe, van MOP, így tud nedves feltörlést. Kapunk 3 féle takarítási módot, 12 szenzort, intelligens vízszabályozást, zóna takarítást, időztett takarítást. Szerkeszthető a térkp, össze tudunk nyitna, vagy szét tudunk választani helyiségeket. Szóval tényleg jó darab.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 3

Amikor megjelent még a felsőkategóriába érkezett, amanpság a tudása inkább a középkategóriába lesz elegendő. De pont ezért rendkívül barátságos áron kapjuk meg, a BGCZPLXMST kuponkóddal a lengyel (PL) raktárból csak 76 ezer forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi STYTJ02YM Mi Robot

 

Xiaomi Dreame L10 Pro robotporszívó

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 4

A második gép az idei kedvencem. Szerencsémre, már a bemutatkozása előtt megkaptam, így a hivatalos bemutató napján, elsőként tudtam magyar nyelven részletes teszttel szolgálni olvasóimnak.

Ez a gép szenzációsan jó! A szívóerő 4000 Pa, ami nemhogy párját ritkítja, tudomásom szerint nincs is más robotporszívó ilyen szívási erősséggel. De a legjobb nem ez benne, hanem a dupla lézeres érzékelő!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 5

A számtalan egyéb szenzor mellé megkapta a megszokott lövegtornyot a tetőre, amivel a szobánkat, bútorainkat tudja szkennelni, emellé pedig építettek bele egy második lézerszenzort az előlap mögé. Ez egy 3D-s lézerérzékelő, ami nem nem csak “látja” maga előtt a különböző tárgyakat, hanem a beépített mesterséges intelligencia segítségével fel is ismeri az elő kerülő tárgyakat. Ennek segírségével nem tekeri fel a hosszabbítót, és nem keni szét a kutyakakit a lakásban.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 6

Nem is írok róla többet, olvassátok el a cikkemet róla itt: XIAOMI DREAME BOT L10 PRO TESZT – VÉGRE EGY INNOVATÍV ROBOTPORSZÍVÓ

Az érdekes még az, hogy a tudásához képest rendkvül alacsony árat kapott. Mondhatjuk a kínai csúcsporszívókhoz késpet is közel fele az ár, de análunk ismert márkák esetén hasonló rudásért nem ritkán háromszor ennyit kell kicsngetnünk. Szóval, eléggé megéri a dolog!

Ha megtetszett, akkor a BGCZFDEL kuponkóddal 107 800 forintért veheted meg cseh raktárból itt:

Xiaomi Dreame L10 Pro robotporszívó

 

Xiaomi Roidmi F8E állóporszívó

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 7

Itthon ez a porszívó fajta kevésbé kedvelt, de remélem ez most változni fog, mert egy rendkívül jó akciót találtam! A Roidmi állóporszívója, ami nem kevesebb, mint 18 500 Pa szívóerővel bír, a hazai legjobb árnál ~ 20 ezer forinttal olcsóbban vásárolható meg. Ez azért már jelentős különbség!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 8

A gép amúgy természetesen akkumulátoros, ultra könnyű, mindössze 1,3 kilogramm a tömege. A nagy szívóerőt egy eerős szénkefementes motornak köszönheti, ami akár 1000 liter levegőt képes percenként megmozgatni. Egy töltéssel, kimélős üzemmódban akár 40 perc működési idő is elérhető. Érdkesség még, hogy a porszívó hat formatervezési díjat gyűjtott be a rendkívül jól csengő Red Dot Design Awardtól a japán Good Desing Awardig.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 9

A porszívó ára a BGCZRHF8E kuponkóddal a cseh raktárból mindössze 44 ezer forint. Mint mondtam, a legjobb hazai ár 20 ezerrel, vagyis majdnem 50 százalékkal magasabb ennél. Érdemes most lecsapni rá!

Vásárlás itt:

Xiaomi Roidmi F8E állóporszívó

 

XIAOMI MIJIA MJCMY01DY VÍRUSÖLŐ ATKAPORSZÍVÓ

A hónap 15 legjobb cseh raktáras Xiaomi akciója - április 1

Ez is egy porszívó, de egy elég spéci darab. Kárpitos bútorokhoz lehet használni. Kisöpri a kárpit szálai közül a port, az atkákat, az atkák ürülékét is. Hogy ez ne legyen elég, még hőkezelést is ad, vagyis azokat az atkákat és baktériumokat nem tud eltávolítani, elpusztítja 50 fokos forrólevegővel. És ha úgy érzed ez még mindig kevés, akkor jó tudnod, hogy a gép hasán UV lámpa is van, ami csírátlanít, fertőtlenít, elpusztítja a vírusokat is.

Szóval, ez a gép tényleg spéci, allergiásoknak különösen hasznos lehet! Az ára most a BGCZXMH kuponkóddal 19 ezer forint itt:

XIAOMI MIJIA MJCMY01DY VÍRUSÖLŐ ATKAPORSZÍVÓ

 

Xiaomi Mijia SSXCQ01XY autós porszívó

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 10

Ez a mai porszívó gyűjteményem legkisebb és egyben legolcsóbb darabja. Erőssége nem a szívási erősség, hanem a rendkívül kis méret. Bár, ha azt nézem, hogy 13 000 Pa szívóerőt kapunk, az erősen megsüvegelendő teljesítmény, hiszen a nyagyobb állóporszívók között is van nem egy ami ennyit, vagy csak kicsivel többet tud. Szóval, ebbe a kis méretbe szép telejsítmény ilyen erőt belepakolni.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 11

A motorja amúgy szénkefementes, 120 wattos. Van benne egy 2000 mAh kapacitású akkumulátor, amivel a gyári adatok szerint alsó fokozaton 30- felső fokozaton 9 percig képes üzemelni. A töltése USB porton keresztül megoldható, így, ha az autódban van ilyen ott is feltöltheted. A tömege mindössze fél kilogramm!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 12

Az ára barátságos, a BGHKCZESXM kuponkóddal 13 300 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi Mijia SSXCQ01XY autós porszívó

 


 

Projektorok

Az utóbbi 1-2 évben a projektorok ára szó szerint beszakadt. Ma már nagyon olcsón kapunk jó minőségű HD vagy FHD vetítóket, így, aki otthon extrém nagy képátlón szeretne filmeket nézni már nem lehet korlát az ár. Most két projektort szeretnék elétek citálni. Mind a kettőről írtam már, mind a kettő volt nálam teszten, ezek az én kedvenceim idén!

Wanbo X1

Az olcsó projektorok között egyértelműen ez a kedvencem most!

XIAOMI Wanbo X1 Projektor cseh raktárból, jó áron!

 

Voltam olyan szerencsés, hogy kipróbálhattam a Wanbo X1-et, és nyugodtan mondhatom, még mindig kicsit hitetlenkedve gondolok vissza arra, amikor először bekapcsoltam és megláttam a képét.

Xiaomi Wanbo X1 projektor teszt – a meglepetés ereje 4

Ez a projektor a kategóriájából kiemelkedő képességekkel bír. Jó a fényerő, a lencséi mind egy szálíg üvegből készültek, és olyan éles a képe, hogy bőven felveszi a versenyt az olcsó FHD projektorokkal is.

Kicsi és könnyű szerkezet, könnyen hordozható, és nem kell neki komoly állvány sem, elegendő egy olcsóbb tripod, amire rá tudod állítani. Szóval minden szempontból jó a cucc, aminek ráadásul az ára is jó volt.

Xiaomi Wanbo X1 projektor teszt – a meglepetés ereje 18

A múltidő nem véletlen, mert most éppen nem jó, hanem baromi jó az ára, hiszen a Banggood a cseh raktárban található gépek árát 89,99 dollárra, vagyis 28 530 forintra csökkentette. Ha gondolokozol projektor beszerzésén, de szeretnéd olcsón megúszni, akkor ne várj tovább, eljött a Te időd, használd a vásárlásnál a BGZHU594 kuponkódot az alábbi hovatkozáson:

XIAOMI WANBO X1 PROJEKTOR

Olvasd el a projektorról szóló cikkemet itt: XIAOMI WANBO X1 PROJEKTOR TESZT – A MEGLEPETÉS EREJE

 

Wanbo T2 Max

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 13

Tavaly év végén komoly projektor keresésben voltam, akkor találtam rá erre a szerkezetre és rögtön beleszerettem. Elképesztő tudást pakoltak az apró szerkezetbe, nagyon jó volt az ár is, de sajnos nem készült el belőle időben a global verzió. Ám mostanra ez sem lehet akadály, a global verzió elérhető, ráadásul itt van a szomszédban a cseh raktárban.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 14

A Wanbo T2 Max egy valós FHD felbontást kínáló szerkezet, aminek 5000 lumenes a fényereje (fényáram), 2000:1-hez a kontrasztaránya. A vetített kép oldalaránya lehet 16:9-es vagy 4:3-as, a kép előállításáért pedig egy LCD panel felel LED háttérvilágítással.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 15

A vetítési távolság 1,2 és 4 méter között változhat, a vetített kép mérete pedig 40 és 200 col közötti lehet. Szóval, 200 col, ami azért finoman szólva is korrekt képméret, ehhez pedig az 5000 lumen elég fényerőt biztosíthat. Rendelkezésünkre áll a HDR10 képjavító technológia is. Mivel, itt egy Xiaomi termékről beszélünk, vélhetően a papírra vetett adatok sem hazudnak.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 16

Na, akkor lássuk mi van még! Kapunk 4 irányú trapézkorrekciót (40 fok minden irányban), ami nagyon előnyös, ha nem tudjuk a projektort pont szemben elhelyezni a fallal vagy vászonnal. Kapunk két darab 3 wattos hangsugárzót, ezek egész tisztességesen szólnak.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 17

Eddig minden jó, de számomra ősszel a döntő érv a gépre telepített operációs rendszer volt. Ez egy Android alapú rendszer, igaz nem Android TV (ez akár előny is lehet), hanem egy saját kezelőfelülettel rendelkező szoftver. Azonban a lényeg nem is ez, hanem az, hogy hivatalos Netflix és Youtube támogatást is kapunk.

Csatlakozókból egy audió kimenet, egy HDMI bemenet és egy USB áll rendelkezésünkre. Ethernet nincs, viszont kapunk Wi-Fit.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 18

A Wanbo T2 Max egészen apró szerkezet, főleg a tudásához képest. A külső méret mindössze 110 x 140 x 150 milliméter, a tömege pedig egy kiló alatt marad, egészen pontosan 900 grammot nyom.

Ha nincs sok helyed a projektort elhelyezni, esetleg csak alkalomadtán vennéd elő, és nem akarnál neki fix helyet biztosítani, ha esetleg vinnéd néha magaddal, ne adj isten munkára is használnád, akkor az apró méret és tömeg igazán előnyös tulajdonságok lesznek.

Olvasd el a projektorról szóló cikkemet itt: XIAOMI WANBO T2 MAX – A MAJDNEM TÖKÉLETES PROJEKTOR

A projektor a BGAFEWB kuponkóddal most 47 500 forintért vásárolható meg itt:

XIAOMI WANBO T2 MAX FHD PROJEKTOR

 


 

Xiaomi LIVEN G-5 forrólevegős sütő

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 19

Az utóbbi időben slágertermékeknek számítanak a forrólevegős sütők, és mondhatom egyre jobbakat kapunk. Már az én konyhámban is működik egy, mégpedig napi rendszerességgel, igaz kicsit nagyobb, mint ez a Xiaomi sütő. Nagyon szeretem, pillanatok alatt kész benne a sült hús, a rántotthús, a krumpli a krokett, a hagymakarika, a fagyasztott pogácsa meg egy csomó egyéb kaja. Nincs olajszag, nem csögöp az olaj mindenről, egyszerűen csodás. Tudtam, hogy szeretni fogom, de hogy lényegében minden nap találok neki feladatot azt nem sejtettem.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 20

Nos, ez a Xiaomi is jó darab, de a kapacitása miatt leginkább induló háztartásokba, két főnek tudom javasolni. Persze tény, hogy a gyorsaság miatt nem lehet probléma az sem, ha két adagot kell sütni valamiből, de mégis, ha többen vagytok a családban, inkább keressetek egy nagyobb darabot!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 21

Szerencsére ennek a sütőnek az ára elég alacsony, így akár kipróbálni is érdemes lehet megvenni. A BG10510c kuponkóddal 24 700 forintot kell érte fizetni itt:

Xiaomi LIVEN G-5 forrólevegős sütő

 


 

XIAOMI CELESTRON SCTW-70 HD TÁVCSŐ

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 10

Egy régebbi ajánlómban mutattam már egy Xiaomi teleszkópot, de az egyel nagyobb volt, mint ez, így persze drágább is.

Ahogy a képeken is látszik ez tehát egy távcső, amit természetesen nem profi csillagászoknak ajánlanak, hanem olyanknak, akik már nem a legolcsóbb kategóriában kutakodnak, de a gatyájukat sem szeretnék a pénztárnál hagyni. Van hozzá kereső, adnak hozzá tripodot is és kapunk telefontartót is, amivel a látcső képét a kijelzőn is láthatjuk, illetve természetesen felvehetünk vele videót, vagy fényképezhetunk az objektíven keresztül is.

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 11

A távcső ára a BG3eef43 kuponkóddal most 34 800 forint itt:

XIAOMI CELESTRON SCTW-70 HD TÁVCSŐ

 


 

XIAOMI MIJIA ELEKTROMOS CSAVARHÚZÓ

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 22

A Xiaomi elektromos csavarhúzói kedvelt termékek, nem is olyan régen olvashattatok az egyikről cikket nálam. A cég most egy új készletet dobott piacra, Amiben a gép mellett 24 különböző bitet (csavarhúzószárat) is találunk. A szerkezet természetesen akkumulátoros, de az igazi érdekessége nem ez, hanem az, hogy a végén lévő gomb elforgatásával változtatható a nyomaték. Ez rendkívül jól jöhet olyankor, ha érzékenyebb kütyüket, kisebb csavarokat kell ki- vagy becsavarnunk.

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 1

A csomag ára a BG3fb2c6 kuponkóddal most 9850 forint itt:

XIAOMI MIJIA ELEKTROMOS CSAVARHÚZÓ

 


 

XIAOMI MDZ-27-DA SOUNDBAR

A legjobb Xiaomi akciók EU raktárból - augusztus 1

Itt van egy régi barátunk, a Xiaomi remek hangprojektora. Frissnek nem mondható a termék, velünk van vagy másfél éve, de ez az idő igazán jót tett neki. A minőség nem változott, de az idő haladtával az ár erős fogyásnak indult, így mostanra kb. annyiba kerül, mint a megjelenésekor a noname hangsugárzók kerültek, vagy annyiba, mint a Redmi legolcsóbb hasonló szerkezete.

Viszonylag egyszerű, ugyanakkor mutatós darabról van szó, ami minden nappaliba, minden lapostévé alá odahelyezhető, sehonnan nem fog kilódni a dizájn okán. A dobozban nem kevesebb, mint 8 nahgsugárzót találunk, ezek közül négy aktív- négy másik pedig passzív sugárzó. A hangot bejuttathatjuk Bluetooth kapcsolaton vezeték nélkül, kábelt pedig használhatunk SPDIF-et, vonali bemenetet vagy optikai kábelt.

A hangsugárzó ára a BGND015 kuponkóddal az alábbi hivatkozáson mindössze 23 700 Ft az alábbi hivatkozásra kattintva:

XIAOMI MDZ-27-DA SOUNDBAR

 


 

XIAOMI REDMI 23.8-INCH OFFICE GAMING MONITOR

[Newest Version]XIAOMI Redmi 23.8-Inch Office Gaming Monitor FHD 1080P IPS Panel 178 ° Super Viewing Angle Multi-Interface Display Gaming Display Screen

Ahogy a neve is mutatja, ez a kijelző inkább egy általános célú darab, munkához is játékhoz is megfelelő. FHD a felbontás (1920 x 1080 pixel), a fényerő 250 nit, a válaszidő pedig 6 millisecundum. Ehhez jár még egy 1000:1-hez kontrasztarány, 60 Hz-es képfrissítés és IPS panel. A csatlakozók száma nem túl bőséges, hiszen a D-SUB mellé egy darab HDMI-t kapunk.

Összegzésképpen, ez a monitor kevésbé gamer, és többnyire általános felhasználásra, munkára lesz jó, az IPS panel miatt akár amatőr, otthoni grafikus munkára is. Az ára a BGZSFB149 kuponkóddal 38 000 forint itt:

XIAOMI REDMI 23.8-INCH OFFICE GAMING MONITOR

 


 

Xiaomi bűvöskocka

Mi történik, ha a Xiaomi hozzányúl a klasszikus Rubik féle bűvöskockához? Mi történne, okossá teszi!

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 23

Hozzászokhattunk, hogy a Xiaomi mindent okossá tesz a fogkefénktől a termoszunkig, hogy a lakásunkat már ne is említsük. Teljesen természetes, hogy a Rubik kockát is továbbgondolták, és készítettek hozzá egy telefonos applikációt is.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 24

Valószínűleg mindenki ismeri a klasszikus kockát, ezt az oldalanként kilenc mezőre osztott, forgatnató játékot. Alapesetben két dolgot lehet vele tettni, összekeverni, aztán kirakni. A Xiaomi azonban kiterjesztette a képességeket. Érzékelőket pakoltak bele, amik megmondják a telefonon futó programnak, hogy melyik kocka hol helyezkedik el, ennek segítségével pedig különböző feladatokat kapunk, például megadott időn belül különböző mintákat kell kialakítanunk, vagy megadott lépésszámból a megadott helyre forgatni valamelyik színű kockát. Természetesen a teljesen hagyományos kocka kirakás is játszik, stopperrel mérhetjük, hogy mennyi idő alatt tudjuk a színeket a helyükre forgatni.

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 25

A neten fellelhető videók alapján elmondható, hogy a megújult kocka nem csak az érzékelők miatt különleges, a Xiaomi a mechanikán is javított, a kocka könnyen forgatható, pontos, és akár profi versenyző kezében is jól működik.

A kocka olcsóbb, egyszerűsített, csak mágnesekkel ellátott, érzékelők és telefonos app nélküli változata nem is drága. Jelenleg csak előrendelésben kapható, de így az ára 10 000 forint itt:

Xiaomi bűvöskocka

 


 

Xiaomi Deli vízfesték készlet

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 26

Ha megengeditek erről a termékről sokat nem szeretnék írni, nincs mit. Fém dobozban kapunk 24 féle színt, mellé két féle ecsetet, egy ceruzát, radírt. Szóval, ez egy komplett csomag, amibe minden benne van az alkotáshoz. Kivéve persze a papírt, azt külön kell megvásárolnunk.

A csomaghoz kupn nincs, de gondoltam 3000 forintért nem lehet rossz ajánlat/ajándék karácsonyra ez sem. Vásárlás itt:

Xiaomi Deli vízfesték készlet


ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

 

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 27

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.