Válassza az Oldal lehetőséget

A hét legjobb Xiaomi akciói – készülj a karácsonyra!

A hét legjobb Xiaomi akciói – készülj a karácsonyra!
99 / 100

Xiaomi szappanadagolótól a Xiaomi tévékig, minden cseh raktárból, rövid szállítási idővel, és persze kuponos akcióban! A TOP 15 lista!

Xiaomi szappanadagolótól a Xiaomi tévékig, minden cseh raktárból, rövid szállítási idővel, és persze kuponos akcióban!


 

Bevezető

Amint az már sokak számára ismert, 2021 július 1-től megszűnik a vámmentesség a jelenleg vámhatár alatti (~40 dollár), külföldről rendelt kínai (és persze minden más EU-n kívüli) termékekre. A kínai áruházak már készülnek erre, egyre több EU-n belüli raktárat nyitnak, ahonnan továbbra is szabadon rendelhetünk. Hozzánk legközelebb a cseh raktárak vannak.

De nem csak a raktárak szaporodnak, hanem a rendelhető termékek köre is őrült sebességgel bővül. Ez jó, mert, ha ezekből a raktárakból rendelünk, akkor (ha a futárcég és a posta is úgy akarja) 5-7 munkanapon belül juthatunk a megrendelt portékához. Ez azért jelentős előny a kínai raktárakhoz képest, ahonnan 2-4 hét az átlagos szállítási idő, ráadásul az EU raktár esetén nem kell se vám, se ÁFA fizetésével számolnunk.

Ebben a válogatásban csak Xiaomi termékeket találtok, de most nincs árhatár, inkább olyan motyókat próbáltam összeválogatni, amiknek jók az áruk, és akár, előre gondolkozva kicsit, karácsonyi ajándéknak is jók lesznek.

Most legyinthettek, hogy hol van még karácsony, de ahogy tavaly, úgy idén is az EU raktárak fognak leggyorsabban kiürülni, november második hetében már csak pisloghatunk, hogy eltűnt ez is, meg az is, és már csak Kínából tudjuk megvenni. Szóval, aki korán kel, aranyat lel, ahogy a szólás is tartja!

Nagyon fontos, erre figyelj oda: A cikk írásának pillanatában minden termék a cseh, vagyis rövidítve a CZ raktárból rendelhető. A raktárkészlet azonban nem végtelen, ha kifogy a cseh raktár, akkor előfordulhat, hogy a link a kínai raktárat fogja mutatni (HK, CN), ahonnan a rendelés már nem vámmentes! Ha a CZ (cseh raktár) helyett ES vagy GB van feltüntetve akkor nincs baj, előbbi a spanyol, utóbbi az angol raktár, ezekből is vámmentesen jön minden!


 

Kezdjük a Xiaomi tévékkel!

A Xiaomi immár piacvezetővé vált Kínában az eladott készülékek számát tekintva. Alig néhány éve, hogy Xiaomi tévét vehetünk, de a gyártó a szokásos elánnal vetette bele magát a fejlesztésbe, aminek gyorsan meg is lett az eredménye.

Most három készüléket találunk a cseh raktárban, a legolcsóbb 53 ezer, a legdrágább 150 ezer forintba kerül.

Nagyon fontos: Xiaomi TV-ből több kivitel is kapható a világban. Létezik olyan, ami kifejezetten a kínai piacra készül, ezt nem érdemes megvásárolni. Készül olyan, ami International (vagy Global) verzió, ezt akár meg is vehetjük, ha nem akarunk például Netflixet nézni rajta. És készül EU (vagy más néven ES) verzió, amihez már kapunk Netflix támogatást is, meg a jövőben még ki tudja mit. Na, ez az, ami nekünk kell. Sok hazai boltban csak az International verzió kapható, viszont, amit az alábbi listában találtok, az mind EU verziós!

Kezdjük az olcsóbbal!

 

Xiaomi Mi TV 4A 32 col

Xiaomi Mi TV 4A 32 Inch Voice Control 5G WIFI bluetooth 4.2 HD Android Smart TV International - ES Version

Ez a készülék a belépő szint a Xiaomi tévékhez. Ahogy a telefonoknál, úgy a televízióknál is az A utótag jelöli ezt a szintet. Előbbinél például a Redmi 4A, utóbbiaknál a most bemutatandó Mi TV 4A.

A képátló mindössze 32 col, ami manapság soknak már nem mondható. A kis méret mell nem kapunk túl jó felbontást sem, sima HD a kijelző. Ezen kívül viszont, legalábbis használat tekintetében nincs eltérés a nagyobb tesókhoz képest. Az operációs rendszer az Android TV, van kétcsatornás Wi-Fi, Bluetooth, és Ethernet csatlakozó, telepíthetünk rá Androidos appokat, szóval egy vérbeli okostévéről beszélünk.

Az Mi TV 4A-ban egy négymagos processzor dolgozik másfél gigabájt memória és 8 GB háttértár mellett. A hangok két darab 5 wattos hangszóróból jönnek. Az okosság része, hogy akár hangirányítás is igénybe vehető, a Bluetooth kapcsolatos távirányítóba épített mikrofon segítségével. Ez jól jön, ha például a Netflixen filmet keresünk, nem kell a virtuális billentyűzeten bepötyögni a címet, elég, ha belemondjuk a távirányítóba.

Ahogy írtam, ez a tévé kicsivel több, mint 53 ezer forintba kerül, a vásárláshoz használjátok a BGHU0035 kuponkódot itt:

Xiaomi Mi TV 4A 32 col

 


 

Xiaomi Mi TV 4S 43 col 4K

Xiaomi Mi TV 4S 43 Inch Voice Control DVB-T2/C 2GB RAM 8GB ROM 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 9.0 4K UHD Smart TV Television International Version

Na kérem, ez már egy komolyabb darab lesz. Az operációs rendszer, és a kicsinél leírt okosképességek megegyeznek, ezeket nem írom le újra. Viszont, itt nem csak a képátló nőtt meg jelentősen, hanem a felbontás is!

Ebben a készülékben is négymagos processzor dolgozik, de a memória már 2 GB. Ezt ne mérjük a telefonokban található memóriamennyiséghez, nem lesz szükségünk 8 GB-ra a zavartalan 4K-s tévézéshez! A háttértár ugyanúgy 8 GB. Itt is kétcsatornás a Wi-Fi, a Bluetooth fajtája is megegyezik, és itt is okosított, Bluetooth kapcsolatos a távirányító. Ez azért is fontos, mert míg az infrás távvezérlőknél rálátás kell a tévére, a Bluetooth kapcsolat akár tíz méterről, a szomszéd szobából is működik.

A TV felbontása immár 4K, tehát 3840 x 2160 pixel, a hangszórók is erősödtek, kétszer 8 wattot kapunk, mellé pedig jár a Dolby Audio és DTS támogatás is. Van 3 HDMI és két USB port, Ethetrnet csatlakozó a vezetékes hálózatokhoz végezetül pedig találunk benne DVB-T2/C tunert. Szóval minden földi jó, ami egy modern tévéhez kell. Ráadásul megkapjuk a Xiaomi minőséget is, ez sem utolsó!

Ha megvennétek, akkor 99 166 forintot kell fizetni érte itt:t itt:

Xiaomi Mi TV 4S 43 col 4K

 


 

Xiaomi Mi TV 4S 55 col 4K

Xiaomi Mi TV 4S 55 Inch 2GB RAM 8GB ROM Voice Control 5G WIFI bluetooth 4.2 Android 9.0 4K UHD Smart TV LED Television European Version

A legnagyobb a cseh raktárban az 55 colos verzió. A hardver és a tudás nagyobb részben megegyezik az előzőkével, így csak a különbségeket írom, nem lesz belőle sok!

A két USB port helyett 3 darabot kapunk, a 8 wattos hangszórók helyett 10 wattosat, mellé pedig Dolby DTS-HD támogatást. A 4K kijelző HDR-t is kapott, hogy dinamikusabbak legyenek a színek, és persze a legfontosabb, a méret növekedése, a plusz 12 col a képátlóban 30 centi pluszt jelent, ami azért kicsit sem kevés!

A tévé ára a BGHU0046 kuponkóddal ~150 ezer forint, itt tudod kosárba tenni:

Xiaomi Mi TV 4S 55 col 4K

 


 

Ne is lépjünk nagyon tovább, maradjunk a lapos megjelenítőknél, egészen pontosan a monitoroknál. Egészen új termék a Redmi gamer kijelzője, de a Xiaomi hatalmas, hajlított paneles csodája sem túl régi. Természetesen árban jelentős a különbség közöttük!

 

XIAOMI Redmi 23.8-Inch Office Gaming Monitor

[Newest Version]XIAOMI Redmi 23.8-Inch Office Gaming Monitor FHD 1080P IPS Panel 178 ° Super Viewing Angle Multi-Interface Display Gaming Display Screen

Ahogy a neve is mutatja, ez a kijelző inkább egy általános célú darab, munkához is játékhoz is megfelelő. FHD a felbontás (1920 x 1080 pixel), a fényerő 250 nit, a válaszidő pedig 6 millisecundum. Ehhez jár még egy 1000:1-hez kontrasztarány, 60 Hz-es képfrissítés és IPS panel. A csatlakozók száma nem túl bőséges, hiszen a D-SUB mellé egy darab HDMI-t kapunk.

Összegzésképpen, ez a monitor kevésbé gamer, és többnyire általános felhasználásra, munkára lesz jó, az IPS panel miatt akár amatőr, otthoni grafikus munkára is. Az ára a bGhOnEy10 kuponkóddal ~42 000 forint itt:

XIAOMI Redmi 23.8-Inch Office Gaming Monitor

 


 

XIAOMI hajlított Gaming Monitor

[EU Version] XIAOMI Curved Gaming Monitor 144Hz 3440*1440 Resolution 34 Inch 21:9 Bring Fish Screen Sync Technology Display Monitor With EU Plug

Na, ez viszont már egy vérbeli gamer monitor. Persze használhatjuk más feladatokra is, hiszen a jobb kéességeket nem csak a játékosok tudják kihasználni!

A képátló 34 col, a felbontás 3440 x 1440 pixel, az oldalarány 21:9-es, a hajlítás mértéke 1500R (ez a teljes kör sugarát jelöli), a fényerő 300 nit, a válaszidő 4 ms, a kontrasztarány 3000:1-hez, és természetesen támogatja az AMD Free-Sync technológiát.

Mit is mondhatnék, csodás adatok, leginkább gamerek csurgathatják a nyálukat miatta. Sajnos a rengeteg szolgáltatásnak ára is van, a BGHU0032 kuponkóddal együtt is 137 700 forintot kell a kasszánál hagynunk. Cserébe, ha megvesszük, akkor elmondhatjuk, hogy Magyarországon azon kevesek közé tartozunk, akiknek Xiaomi gamer monitor van az asztalán.

Vásárlás itt:

XIAOMI hajlított Gaming Monitor

 


 

Xiaomi Mi Mijia 2H légtisztító

[International Version]Xiaomi Mi Mijia Air Purifier 2H Google Assistant Amazon Alexa Mi Home APP Control 260 m3/h Particles CADR

Na, akkor most valami teljesen más. A Xiaomi legkedveltebb termékei közé tartoznak a légtisztítók. Jók is, hatékonyak is, jól is néznek ki, ráadásul beilleszthetők a Xiaomi okosotthon ökoszisztémába is. Na, meg emellett használhatunk hozzá Amazon Alexa és Goole Home okosotthon rendszereket is, ezzel együtt pedig akár szóval is irányíthatjuk.

De ez csak a “luxus” része a dolognak, sokkal fontosabb, hogy nagyon hatékonyan képesek megtisztítani a lakásunk levegőjét. A 2H kisebb kapacitásúak közé tartozik, a gyártó szerint “csak” 260 légköbméternyi levegőt tud megtisztítani egy óra alatt. A kicsiség ebben az esetben azt jelenti, hogy a gyártó 18-33 négyzetméterig ajánlja a használatát, vagyis egy szobához, vagy egy kisebb lakáshoz elegendő lehet.

A cserélhető szűrőbetét HEPA filtere 0,3 mikronos méretig képes kiszűrni a port és minden mást a levegőből, eközben mindössze 33-65 decibell zajt termel, függően a tisztítás sebességétől. A benne lévő szűrő élettartama 6-12 hónap, ugyancsak gyári adat szerint, de kintről a szűrő könnyen pótolható.

A szerkezet kapott Wi-Fi kapcsolatot is, ezen keresztül tudjuk a telefonos applikációval összekötni, ezután pedig irányítani bárhonnan, ahol van internet kapcsolat.

A légtisztító vásárlásánál használjátok a BG2HVFD kuponkódot, amivel az árát 28 500 forintra mérsékelhetitek itt:

Xiaomi Mi Mijia 2H légtisztító

 


 

Porszívók

A Xiaomi kötelékébe tartozó gyártók szinte öntik ránk a különböző porszívókat. Ezek közül most két álló- és egy robotporszívó, amit be szeretnék mutatni.

 

Deerma DX700S állóporszívó

Deerma DX700S 2-in-1 15000Pa Suction Upright Household Upright Vacuum Cleaner from Xiaomi Ecological Chain

Állóporszívónak vagy morzsaporszívónak használható, jelenleg ez az egyik legolcsóbb Xiaomi megoldás, amit megvehetünk. Ennek oka, hogy nem akkumulátoros, hanem vezetékes a kicsike, de akit ez nem zavar, annak jó vétel lesz.

A porszívó szívóereje 15 000 Pascal, ami nem túl sok, de ez is csak viszonyítás képessége, a legjobb robotporszívók 2500-2600 Pascal tudnak, mégis vesszük őket. amúgy tényleg nem egy túlbonyolított darab, a porszívófejben például nincs forgókefe. Tartozékból viszont megkapjuk ami jár, van kis fej a kárpit tisztításhoz és van résszívó is, szóval ebben nem spóroltak. Még egy jó hír, természetesen porzsák nélküli a szerkezet.

Ha szükséged van rá, akkor ez is van a cseh raktárban. A BGHU0044 kuponkóddal 14 500 forintért lehet a tiéd ide kattinva:

Deerma DX700S állóporszívó

 


 

Xiaomi Mijia 1C vezeték nélküli állóporszívó

Xiaomi Mijia 1C Handheld Cordless Vacuum Cleaner 20000PA Strong Suction, 10WRPM Brushless Motor, 120AW Suction Power, Deep Mite Removal, 60min Long Battery life

A következő állóporszívó már kicsit komolyabb, de cserébe drágább is. Ebben már van akkumulátor, így a zsinort nem kell magunk után rángatni. A beépített 2500 mAh kapacitású akkumulátor, a gyártó állítása szerint 60 perces porszívózáshoz elegendő. Annyit hozzátennék, hogy hiszi a piszi, talán a lassabb fordulaton, de ebben sem vagyok biztos.

Mondjuk ezek a gépek nem is arra vannak, hogy a komplett lakást kiporszívózzuk velük. Én elektromos seprűnek hívom őket, nekünk is van egy, nagyon szeretjük, remek arra, hogy ebéd után a srácaink által szétszórt kaját felszívjuk, meg arra, hogy a robotporszívó munkáját heti egy alkalommal kiegészítsük. Szóval, mint egy seprű, csak kényelmesebb és hatékonyabb.

Mit kell még tudni róla? Természetesen ez is porzsákmentes darab, a szívóerő pedig már 20 ezer Pascal, szóval jóval erősebb, mint az előző, vezetékes fajta. Ehhez is kapunk különböző fejeket és egy falra szerelhető dokkolót is, hogy ne boruljon fel unalmában, amikor éppen nem használjuk. Jut eszembe, ennek már motorizált hengerkefe van a szívófejében, ami nagyon sokat javít a hatékonyságon, lényegében besöpri a koszt a szívócsőbe. Nagyon nagy találmány!

Ha megtetszett, akkor a vásárláshoz használd a BGCZDXMP kuponkódot, amivel 56 000 forint lesz az ára itt:

Xiaomi Mijia 1C vezeték nélküli állóporszívó

 


 

Xiaomi Mijia G1 2 az 1-ben robotporszívó

Xiaomi Mijia G1 2 in 1 2200pa Sweeping Mopping Robot Vacuum Cleaner Wifi Smart Planned Clean, 4-gear Adjust, 3 Filters, Slim Body

Igazi árbajnok ez a gép a Xiaomi robotjai közül. Cserébe lézeres irányzék nincs. Viszont van egy csomó olyan extra, amit a drágább darabokban is megtalálunk. Hogy mást ne mondja, 2200 Pascal a szívóerő, ami egészen emberes, nyugodtan meg lehet nézni a konkurens, jóval drágább darabok adatát. Van felmosó (feltörlő) funkció, vagyis hétköznapi nevén MOP, amihez elektromosan szabályozhatjuk a felmosás közben a padlóra kerülő víz mennyiségét.

Természetesen ebben is van egy rakat szenzor, hogy ne essen le a lépcsőn, ne csapkodja oda magát a bútoraink lábának. Irányíthatjuk telefonos applikáción keresztül, még valamiféle térképet is rajzol, nyilván nem olyan részleteset, mint a lézeres társai, de annyi pénzért, ami kérnek érte nem szabad csodát várnunk. Viszont, ami előnye a lézeres társakhoz képest, hogy a lövegtorony hiánya miatt kisebb a magassága, sok olyan helyre befér, ahova a nagyobb gépek nem.

Ha nem szeretnél túl sok pénzt kiadni egy robotra, de szeretnéd a Xiaomi minőséget, akkor használd a BGCZMGAR kuponkódot, és vedd meg 58 850 forintért a cseh raktárból itt:

Xiaomi Mijia G1 2 az 1-ben robotporszívó

 


 

Deerma HS200 2 az 1-ben Gőzölő, fertőtlenítő és “vasaló”

Deerma HS200 2 az 1-ben többfunkciós hordozható gőzölős vasaló laposvas intelligens előmelegítő rendszer a XIAOMI YOUPIN-tól

Ennek a szerkezetnek nem tudtam ellenállni, és vettem egyet. Még nem tudom milyen, majd az egyik Youtube élő adásomban bontom ki, és próbálom ki először, akkor élesben láthatja mindenki, hogy mennyire vagyok, vagy nem vagyok megelégedve a cuccal. Izgalmas műsorok szoktak ezek lenni, a Youtube csatornámhoz találsz linket majd a cikk végén, iratkozz fel, hogy ne maradj le erről a szerkezetről sem!

Na, szóval, a lényeg, hogy szerettem volna egy gőzölős vasalót, aztán ez jött szembe. Nagynyomású gőzzel tünteti el a ráncokat, az ígéret szerint olyan erős a nyomása, hogy tíz gyertyát is el tud fújni. Mondjuk elég marketingszagú ígéret, de ez annyira nem is lényeges. Sokkal fontosabb, hogy a gőzzel akár vastagabb télikabátokat, posztókabátokat is simává tudunk tenni. Akinek van utóbbi tudja, hogy mennyire macerás tud lenne a meggyűrődött anyag simítása.

Ráadás jó hír, hogy a gőzölős “vasaláshoz” nem kell a vállfáról sem leszedni a ruhákat. Kényelem felsőfokon! Az meg már csak hab a tortán, hogy kapunk hozzá egy kerámia bevonatos alumínium ötvözet talpat, amivel a normál vasalókhoz hasonló módon tudjuk a ruhákat vasalni, de úgy, hogy még véletlenül sem égetjük el őket. Ez nekem elég előnyös tulajdonságnak tűnik…

Természetesen ehhez is adom a kupont, ez is cseh raktárban van. A vásárláshoz a BGHS200DR kódot használhatjátok, amivel az ára 17 841 forint lesz itt:

Deerma HS200 2 az 1-ben Gőzölő, fertőtlenítő és “vasaló”

 


 

Xiaomi Populele U1 23 Inch

Xiaomi Populele U1 23 Inch 4 String Smart Ukulele with APP Controlled LED Light bluetooth Connect

Egy kevésbé komoly dolog, ez a Xiaomi okosított ukuleléje. Lényegében egy kisebb méretű négyhúros gitár, de ez a képeken is látszik.

És mitől okos? Hát attól, hogy a Xiaomi egy applikációval kapcsolta össze, ezt a beépített Bluetooth kapcsolaton keresztül tudjuk mobilunkon, vagy táblagépünkön elérni. A program segít megtanulni gitározni, tartalmaz egy oktatóprogramot, és természetesen folyamatosan figyeli a játékunkat is, és ellát minket hasznos instrukciókkal.

Szóval, ez egy olyan gitár oktatóprogram, aminek a gitár is aktív része, ezen keresztül jön a visszajelzés a játékunkról.

Mondanám, hogy ez egy játék, de igazából nem az. Persze, az ukulele a kis méret miatt alkamlasabb egy gyerek kezébe, mint egy nagymératű akusztikus gitár, hogy egy basszusgitárról már ne is szóljunk. Szóval, ha szeretnél megtanulni húros hangszeren játszani, vagy szeretnéd, ha a csemetéd játszva tanulná meg a gitározás művészetét, akkor lepd meg magadat vagy a gyereket vele, szeretni fogjátok.

Az ára a BGPOPOLL1 kuponkóddal 25 600 forint, annyira nem is sok. Vásárlás itt:

Xiaomi Populele U1 23 Inch

 


 

Wowstick 1F + 64 az 1-ben elektromos vezeték nélküli csavarhúzó

Wowstick 1F + 64 az 1-ben elektromos vezeték nélküli csavarhúzó vezeték nélküli lítium-ion töltésű LED-es csavarhúzó a XIAOMI ECO-Systemtől

Túlzás nélkül, ez az egyik kedvencem. Hihetetlenül jó ez az akkumulátoros szett, és gyakorlatból mondom, hogy nem csak otthoni hobbicélra, hanem napi munkaeszköznek is megfelelő. A csomagban megkapjuk a csavarhúzót, egy mágnesezőt a bitekhez, alapvető dolgokat a telefonok, tabletek szétszereléséhez, a biteket (rengeteget), egy mágneses csavartartó padot, és persze egy keménytokot.

Van ennél olcsóbb, elemes verzió is, de az szénkefés motorral jön, ez pedig erős, nyomatékos szénkefe nélkülivel. Az anyaga erős alumíniumötvözet, nyomaték két lépcsőben állítható, a bitek pedig megölhetetlenek. Ha valaki szeret otthon barkácsolni, vagy esetleg hivatásszerűen űzi a telefonjavítást, az biztosan örüni fog egy ilyen ajándéknak. Egészen biztosan!

A csomag ára a BGHU0019 kuponkóddal most csak 9700 forint, ajándék ennyiért!

Wowstick 1F + 64 az 1-ben elektromos vezeték nélküli csavarhúzó

 


 

SOOCAS X3 elektromos Sonic fogkefe

[Globális továbbfejlesztett verzió] SOOCAS X3 / X3U elektromos Sonic fogkefe intelligens vezérlés 4 fogmosási mód ultrahangos fehérítő fogak vibrátor vezeték nélküli szájhigiénia Xiaomi Youpin-től

Állandóan az olcsó Xiaomi fogkeféket tukmálom, de most, mivel nem szabtam felső határt az árnak, mutathatok egy drágább darabot is.

A Soocas X3 az egyik legjobb Xiaomi fogkefe, olyan, ami el van látva Bluetooth kapcsolattal, így összeköthető egy telefonos applikációval is. Ez jelzi, hogy mennyire hatékonyan mossuk a fogunkat. Hurrá…

Na, de nem is ez a lényeg, úgyis kicsi az esély rá, hogy egynél többször megnézed milyen hatékonysággal mostál fogat. Sokkal fontosabb, hogy a rezgő fogkefék nagyon hatásosan tisztítják a fogakat és ápolják az ínyt, Az X3 négyféle mosási móddal rendelkezik. A normál fogmosás mellett találunk érzékeny fogakhoz, ínyhez illő programot, íny ápolási módot és fehérítést is. Állítólag ultrahangos fogfehérítés is van, ha valaki használ ilyet elárulhatná, hogy ez mennyire hatásos.

Figyelem, az X3 az appos, az X3U az app nélküli változat. Utóbbiból csak a fehér szín áll rendelkezésre, és minimálisan olcsóbb is.

Ha szeretnél egy ilyen baró fogkefét, akkor a vásárláshoz használd a BGCZ50PC kuponkódot, és 10 000 forintért a tiéd lehet itt:

SOOCAS X3 elektromos Sonic fogkefe

 


 

Xiaomi X1 Teljesen automatikus indukciós habzó szappanadagoló

X1 Teljesen automatikus indukciós habzó szappanadagoló intelligens infravörös érzékelő érintés nélküli folyékony hab kézfertőtlenítő alátét a Xiaomi Youpin-től

Nem maradhat ki az örök kedvenc, az érintésmentes szappanadagoló sem. Ez napjainkban, igazi virágkorát éli, amin persze nem lepődünk meg. Már a andémia előtt is szerették a népek, de azóta, hogy ebben a furcsa, kellemetlen világban élünk még nagyobb sláger lett.

Viszonylag nagy tartálya van, infravörös érzékelőt tartalmaz, takarékos, mert a szappant habosítva adagolja a kezünkre, és ahogy Facebook csoportunkban többen megírták, DM-es olcsó szappannal is utántölthető. Ha érdekel milyennel, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz (link a cikk végén), akik használják megadják a pontos receptet.

Eddig mindenhez volt, ehhez is adom a kuponkódot! A BGKSAEKQ kóddal kerek 5000 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi X1 Teljesen automatikus indukciós habzó szappanadagoló

 


 

Notebookok

Lassan 3 éve Xiaomi notebookot használok, és imádom amióta megvettem. Soha nem volt ennél jobb gépem, és nem kell a jövőbe látnom ahhoz, hogy tudjam, a következő is ilyen lesz, csak erősebb, frissebb hardverrel. De majd csak egyszer, mert a mostani gépem Intel Core i7-es procija még egy jó darabig ki fog szolgálni.

Na, de miért is írom ezt? Azért, mert nekem a notebookomat még kínából kellett rendelnem, és bizony, volt egy kis zabszem hatás a hátsómban, hiszen ritkán vesz az ember ezer dollár feletti terméket ilyen messziről. Én legalábbis ritkán veszek. Mostanra azonban a helyzet sokat változott, rengeteg féle Xiaomi  notebookot vásárolhatunk a cseh raktárból is. Ezeket nem szeretném most egyesével bemutatni, csak egy listát adok, mellé kuponkódokat. Ha valaki notebookot keres magának, akkor a névből már látni fogja a konfiguráció fő összetevőit.

Íme a lista:

 


 

ZÁRSZÓ

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha nem európai raktárból rendeled, akkor vámkötelesek. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

 

További Xiaomi cikkek oldalunkon

A hét legjobb Xiaomi akciói - készülj a karácsonyra! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.