Válassza az Oldal lehetőséget

A Huawei az AC Milan új szponzora

A Huawei az AC Milan új szponzora

A Huawei Technologies, az információs és telekommunikációs technológiák (ICT) egyik vezető globális szolgáltatója újabb sportszponzorációs szerződést kötött.

Huawei sponsorship

A vállalat és az AC Milan a napokban az olasz labdarúgócsapat főhadiszállásán jelentette be együttműködését. A hivatalos eseményen részt vett George Zhao, a Huawei Italy vezérigazgatója, Daniele De Grandis ügyvezető igazgató, Adriano Galliani az AC Milan elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója, valamint a klub egykori játékosa és nagykövete Franco Baresi is.

 

A világszerte élenjáró telekommunikációs gyártó és a világ egyik legsikeresebb futballcsapata közti együttműködés a két márka ismertségét igyekszik kiaknázni, amelyben az AC Milan játékosai is szerepet vállalnak a kommunikációs és promóciós tevékenység erősítése érdekében. A szerződés értelmében a Huawei az AC Milan mobilkommunikációs partnereként okostelefonokkal és táblagépekkel látja el a csapatot.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2